Διαφήμιση

Redmi Note 3 Pro Camera συζήτηση

• Νέο αίμα με μαμά κάμερα.

Photos

Νομίζω οτι πλέον έχω βρεί κάποια απο τα "κουμπιά" του και οι φωτογραφίες, για την δική μου αισθητική και με βάση το τι έχω στα χέρια μου, είναι ΚΑΜΠΑΝΑ! ΟΚ...στις βραδυνές (εκεί που το φλας δεν μπορεί να δώσει φως στην σκηνή) έχουμε θέμα...αλλά και ποια συσκευή δεν έχει...
      Όταν όμως το φλας χτυπήσει σωστά τον στόχο (κοντινή φωτό δηλαδή) τότε το αποτέλεσμα είναι άψογο. Γενικά το φλάς του κινητού είναι πολύ δυνατό.

1) Σταθερό χέρι,
      2) HDR (όχι πάντα γιατί μερικές φορές αλλοιώνει δραματικά την πραγματικότητα)
      3) σωστή εστίαση σε αυτό που θέλεις να φωτογραφίσεις (εάν βαρέσεις στο γάμο του καραγκιόζη το πιθανότερο είναι να πάρεις κακή φωτογραφία)

η βασική συνταγή της επιτυχίας...για να βγάλεις μπάμ-μπάμ φωτό καλής ποιότητας χωρίς να σου βγουν α συκώτια με τις ρυθμίσεις...οι οποίες μπορεί να κάνουν δουλειά...αλλά ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΙ! Εάν είναι να σκαλίζω 5 λεπτά το κινητό για να βρώ την κατάλληλη ρύθμιση...πάει η σκηνή...πέρασε...

Συνεχίζω και επιμένω οτι το software της κάμερας δεν είναι καλό, καθώς δεν μπορώ να δικαιολογήσω φωτό 11MB !!! (ναι...ναι..υπάρχει μέσα στο παραπάνω πακετάκι...). Νομίζω επίσης οτι το HDR θα μπορούσε να βελτιώνει πολύ περισσότερο τις νυχτερινές λήψεις.

Προσωπικά, με αυτά που βλέπω πλέον (μετά από συνύπαρξη 2-3 μηνών με την συσκευή) μπορώ να πώ οτι είμαι ικανοποιημένος με τις φωτογραφίες (στο 80% των συνθηκών φωτισμού).

Υπόψη: Οι παραπάνω φωτό δεν είναι οι καλύτερες που θα μπορούσαν να τραβηχούν...είναι φωτογραφίες μπάμ-μπάμ ε... έχουν και λάθη στην εστίαση και λάθη σε σταθερότητα...αλλά είπαμε...γρήγορη αξιοπρεπή φωτό θέλουμε, όχι επαγγελματική.

@demakhs
      ...για πες...

Υ.Γ1 το 4:3 δεν το γουστάρω καθόλου... . Επιστρέφω στα 13MP του 16:9.
      Υ.Γ1. Η Snapdragon Camera φαίνεται να τα πάει πολύ καλά στον λήψη video (στις φωτό δεν την δοκίμασα γιατί χάθηκα στο χάος των ρυθμίσεων...είναι αποκρουστικές ειδικά για κάποιον που προέρχεται απο iphone όπου οι ρυθμίσεις ήταν...καμία!). Δεν έχω καταλήξει ακόμα στο καλύτερο format αλλά το κούνημα και η κουραστική εστίαση μοιάζουν να είναι εξαφανισμένα. Στα 1080p με 30καρε (αυτό ενδιαφέρει νομίζω τους περισσότερους), κάνει πολύ καλή δουλειά. Θα την παιδέψω λίγο ακόμη γιατί αξίζει...
      Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
    • Ο/H pavlidisc έγραψε:

@demakhs
      ...για πες...
      "Φωνάζεις" τον κατάλληλο άνθρωπο την κατάλληλη στιγμή... :dance: :this:

• Διαφήμιση
    • Ρε παιδιά πιο χάος ρυθμίσεων... Όλοι μάλλον βάζουν την Snapdragon camera του one plus x και όχι αυτήν από το miui Europe...
      Υ. Γ μόλις είδα ότι έγινα operator? Και αληθεύει?
      Sent from my PRO 5 using Tapatalk
    • Ο/H tsine έγραψε:

Ρε παιδιά πιο χάος ρυθμίσεων... Όλοι μάλλον βάζουν την Snapdragon camera του one plus x και όχι αυτήν από το miui Europe...
      Μιλάω για ΑΥΤΗ την SD camera. Δεν ξέρω πόσες άλλες υπάρχουν.
    • Για δοκιμάσετε και αυτήν. Έχει ρυθμίσεις και χειριστηριο όπως οι dslr και δυνατότητα 3 προγραμμάτων ώστε να μη καθυστερει κάποιος.
      Σύνδεση - Λογαριασμοί Google
      Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
      ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
    • @pavlidisc θα τις εξετάσω στο ιατρείο μου...εεε χμμ... στον υπολογιστή μου κ περνα να πάρεις τα αποτελεσματα μεθαύριο 5 με 7 το απόγευμα...εεε χμμ... θα στα κοινοποιησω με μήνυμα εδώ μέσα..... :dash:

@tsine ποιο είναι αυτό που λες?
      Αφού έχει αναφερθεί ότι αν δεν φλασαρεις το zip μέσα από το twrp δεν χρησιμοποιείς ούτε το...μισό πρόγραμμα.. 8|
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

• Διαφήμιση
    • Στο myΤΑΔΕ πάντως (φτού φτού φτού...και που το αναφέρω μου σηκώνεται η τρίχα...pardon me) κάνανε λήψη vibeo 4Κ με CM13... :whistling:

edit
      Τώρα θα μου πείς...τί να το κάνεις το 4Κ ρε γκαρντάσι! Τράβα ένα καλό καλόό καλόόό σε 1080p και είσαι άρχοντας. Συμφωνώ! Το 4Κ μέσω CM13 το αναφέρω για να τονίσω για μία φορά ακόμη την άποψή μου οτι η κάμερά μας αδικείται απο το software της Xiaomi (η οποία ξέχασε οτι έδωσε κινητό με Snapdragon 650!) :sleeping:
    • Ο/H demakhs έγραψε:

κ περνα να πάρεις τα αποτελεσματα μεθαύριο 5 με 7 το απόγευμα..
      Καλά ρε έτσι? Χωρίς καν ραντεβού?

• καλησπερα στην ομαδα εχτες πηγα σε μια συναυλία και ειπα να τραβήξω video σε θεμα εικονας βιντεο ειμαι ικανοποιημένος αλλα σε θεμα ηχου οχι εχει παρα πολλα παράσιτα εκανα και μια δοκιμη σημερα και εβαλα στο δωμάτιο να τραβήξει βιντεο εναν ανεμιστήρα και συγκριτικα με το παλιο μου τηλεφωνο που τράβηξα εχει πολυ θόρυβο
      @papaflessas :)
    • Ο/H pavlidisc έγραψε:

Στο myΤΑΔΕ πάντως (φτού φτού φτού...και που το αναφέρω μου σηκώνεται η τρίχα...pardon me) κάνανε λήψη vibeo 4Κ με CM13... :whistling:

edit
      Τώρα θα μου πείς...τί να το κάνεις το 4Κ ρε γκαρντάσι! Τράβα ένα καλό καλόό καλόόό σε 1080p και είσαι άρχοντας. Συμφωνώ! Το 4Κ μέσω CM13 το αναφέρω για να τονίσω για μία φορά ακόμη την άποψή μου οτι η κάμερά μας αδικείται απο το software της Xiaomi (η οποία ξέχασε οτι έδωσε κινητό με Snapdragon 650!) :sleeping:
      Δεν χρειάζεται να έχεις CM για να τραβήξεις 4k. Έκανα δοκιμή και με Google Camera και τραβάει μια χαρά
    • Διαφήμιση
    • Ο/H gripas4 έγραψε:

Δεν χρειάζεται να έχεις CM για να τραβήξεις 4k. Έκανα δοκιμή και με Google Camera και τραβάει μια χαρά
      Μάλιστα! Καλό αυτό. Να σου πώ την αλήθεια προσωπικά δεν με ενδιαφέρει το 4Κ! Αλλά το καλό video 1080p ME ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ! :D
      Θα την δοκιμάσω και αυτήν...να δούμε τί ψάρια πιάνει στα βίντΕΑ. :roll:

Υ.Γ Πώς τα καταφέραν και έκαναν αυτήν την "συνεχόμενη εστίαση" τόσο σκ@τ@...δεν μπορώ να καταλάβω! :|