Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 202.
-
Antutu score από τα xiaomi
gripas4 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΕίναι η ανεπίσημη,γι᾿ αυτό. Από το XDA τη πήρα [ROM][5.1.1][CANCRO UNOFFICIAL] Resurrection⦠| Xiaomi Mi 3 | XDA Forums
-
Antutu score από τα xiaomi
ΜήνυμαΣκορ με την την τελευταία έκδοση της Resurrection Remix
-
Καλησπέρα. Ακολούθησα την διαδικασία με χρεωστική VISA Πειραιώς, με πιστωτική Mastercard Πειραιώς και με χρεωστικές Mastercard, Maestro και VISA από Alphabank, Εθνική και Παγκρήτια Τράπεζα αντίστοιχα. Τίποτα δεν δούλεψε! Επειδή θέλω να παραγγείλω το Note 2 για τον αδερφό μου, λέτε να είναι καλή λύση η πιστωτική για ένα από τα γνωστά μαγαζιά, όπως το Minideal?
-
Μάλλον "μαϊμού" 7 θα είναι, βασισμένη σε 4.4.4. Θα περιμένουμε μάλλον ακόμα 4-5 μέρες ακόμα να δούμε την κανονική.
-
Και η AICP πάει καλά έως τώρα. Έχω περάσει και τον Xcelerate Kernel που διαβάζω καλά λόγια και δίνει καλή διάρκεια μπαταρίας.Αύριο θα ξέρω πώς έχει πάει. Το μόνο πρόβλημα που έχω αντιμετωπίσει ως τώρα είναι ότι δυσκολεύομαι να κάνω τεστ Antutu. Εκεί που κάνω το τεστ το τηλεφωνο νεκρώνει και πρέπει να πατήσω το κουμπί έναρξης παρατεταμένα για να επανέλθει. Αυτά τα τεστ που έχω κατορθώσει να τελειώσω μου έχουν βγάλει σκορ κοντά στα 44000.
-
Δεν ξέρω αν όντως δουλεύει ο OTA στην Xenon γιατί όσο καιρό την είχα εγώ περνούσα τις νέες εκδόσεις χειροκίνητα. Μπορεί να τον έβαλαν τώρα τελευταία. Πάντως, με την AICP που είμαι τώρα ήρθε χθες αναβάθμιση μέσω OTA η οποία κατέβηκε πολύ γρήγορα και εγκαταστάθηκε πολύ εύκολα. Πρέπει να έχεις όμως TWRP Recovery
-
Γενικά δεν χρησιμοποιώ πολύ ίντερνετ από το κινητό, κυρίως WiFi. Όμως το είχα χρησιμοποιήσει με την Resurrection για λίγο και πήγαινε θαυμάσια. Κανένα πρόβλημα ποτέ. Τι εννοείς αν τρέχουμε τα πριγραμματάκια; Τα zipάκια που ανέβασα απλά τα φλασάρεις μέσω ρικοβερυ όπως τις Rom και αλλάζεις το layout του partition. Δεν έχουν κάποιο ΟΤΑ. Είναι μια και όξω!
-
Παράθεση από spideman3: “Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από spideman3: “Να ρωτήσω κάτι αν ξέρεις κανείς πολλές deneloper rom ζητάνε κάτι που σχετίζεται με το partition. Τι σημαίνει και πως γίνεται?” Να υποθέσω "partition merging"?? Λόγω απαιτήσεων χώρου ο τρόπος που είναι χωρισμένη η μνήμη της συσκευής δεν πληρεί τις προδιαγραφές. Οπότε απαιτείται τις περισσότερες φορές να γίνουν τα 2 partition => 1 partition. Εχω δει την διαδικασία να γινεται με script που φλασάρονται μέσω του recovery. Βεβαια γ…
-
Συγχρονισμός tablet με κινητό
ΜήνυμαΤις επαφές σου λογικά θα μπορείς να τις συγχρονίσεις εφόσον έχεις λογαριασμό Google και στις 2 συσκευές. Τώρα για τις φωτογραφίες δεν νομίζω να μπορείς να χρησιμοποιήσεις το MiCloud στο τάμπλετ σου αλλά μπορείς να χρησιμοποιήσεις οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή που προσφέρει υπηρεσία cloud όπως dropbox, carousel, onedrive, google photos κλπ. Έτσι ό,τι έχεις στην μία συσκευή μπορείς να το βλέπεις και στην άλλη αλλά και στο pc. Ωραία εφαρμογή για σύζευξη κινητού με τάμπλετ αλλά και υπολογιστή είναι και …
-
εφαρμογη tap unlock
ΜήνυμαΣε εμένα δουλεύει άψογα. Κοίταξε λίγο τις ρυθμίσεις. Αλλιώς μπορείς να δοκιμάσεις και αυτή: play.google.com/store/apps/det…ovum.inceptum.smartscreen.