Εγώ εδώ και δύο μέρες φοράω την mokee 5.1.1 και είμαι ευχαριστημένος και δουλεύει το mobile internet.
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H gripas4 έγραψε:
Δες και την Resurrection Remix 5.1.1 που είμαι εγώ εδώ και 2-3 μέρες. Πολύ καλή και πολύ smooth και δολεύουν και τα δεδομένα κινητού. Την χρησιμοποιώ μαζί με τον Phantom Kernel. Πριν ήμουν για αρκετό καιρό με την Xenon HD που ήταν και αυτή πολύ καλή αλλά ήθελα κάτι βασισμένο σε Cyanogenmod.
Ο/H gripas4 έγραψε:
Πρόσεξε να κατεβάσεις την build 10 ή την 8 γιατί η 9 έχει κάποια θεματάκια από ότι λένε. Επίσης μετά από το φλασαρισμα της ROM να φλασάρεις τον κερνελ γιατί δεν θα ανοίγει το κινητό. Μετά θα είσαι οκ.
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην spideman3 ().
Ο/H gripas4 έγραψε:
Για να βάλεις την modified ότι έχεις κάνει repartition στο 1.2 gb. Αλλιώς χρησιμοποίησε την build 10 stock. Όταν φλασάρεις την ROM το κινητό θα μαυρισει. Τότε από recovery θα φλασάρεις τον κερνελ και είσαι έτοιμος. Καλή και η mokee αλλά δεν μπορούσα τα κινέζικα που είχε μέσα.
Ο/H gripas4 έγραψε:
Είναι ομαλή η mokee; Πώς συμπεριφέρεται; Bugs έχει; Την είχα βάλει παλιά και δέν ξέρω πώς είναι τώρα. Γενικά αλλάζω Rom κάθε 3 και λίγο
Ο/H gripas4 έγραψε:
Δοκίμασα και την mokee αλλά δεν με ικανοποίησε. Πολλά lags. Κολλούσε πολύ το κινητό ενώ με την Resurrection πήγαινε νεράκι. Τώρα είμαι με την AICP 10.0 και φαίνεται αρκετά καλή. Αύριο πάλι βλέπουμε!
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην spideman3 ().
Ο/H spideman3 έγραψε:
Να ρωτήσω κάτι αν ξέρεις κανείς πολλές deneloper rom ζητάνε κάτι που σχετίζεται με το partition. Τι σημαίνει και πως γίνεται?