Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 202.

• redmi 2

gripas4 - - RedMi 2 (FDD & TD)

Μήνυμα

Πέρασα την ελληνική Developer για το Redmi 2 ενός φίλου και όλα είναι καλά. Για την stable δεν ξέρω. Δοκίμασε την developer να δεις. Απ' ότι λέει ο φίλος μου δεν έχει κανένα πρόβλημα.

• redmi 2

gripas4 - - RedMi 2 (FDD & TD)

Μήνυμα

Τι νέο εννοείς;

• μπαταρια mi3

gripas4 - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Δεν είμαι και σίγουρος πώς ακριβώς γίνεται η αλλαγή αλλά κυκλοφορούν διάφορα βίντεο στο youtube. Για παράδειγμα, ρίξε μια ματιά πώς ανοίγει το καπάκι ο τύπος εδώ και λύνει το Mi3 youtube.com/watch?v=HEcbB7GgNHM

• μπαταρια mi3

Μήνυμα

Αν δεν έχεις τα ειδικά εργαλειάκια καλύτερα να την πας σε ένα κατάστημα. Όλα μπορούν να κάνουν την αλλαγή νομίζω. Αλλά γιατί αγχώνεσαι; Δεν είναι κάτι που θα πρέπει να σε ανησυχεί άμεσα.

• Αν δεν τον πειράζει το ροζουλί χρωματάκι δες εδώ: Lenovo Vibe X2 4G 5.0 inch Smartphone FHD 2GB + 32GB 13MP Android 4.4 Ωραίο κινητό αν και κάπως έυθραστο είναι αυτό: UMI ZERO MT6592T 2.0GHz Octa Core 5 Inch FHD Super AMOLED Corning Gorilla Glass Screen Android 4.4 3G Smartphone online - coolicool.com Αν θες μπαταρία κοίτα εδώ Elephone P5000 5350mAh 5.0Inch Android 4.4 Smartphone FHD OGS MTK6592 Γενικά έχει πολύ πράγμα αν θες να ψάξεις. Αλλά κοίτα πρώτα το Redmi 2. To έχω φέρει για έναν φίλο και…

• Μια προσωρινή λύση είναι η επανεκκίνηση του κινητού. Ας ελπίσουμε ότι την Παρασκευή θα βελτιωθεί η κατάσταση. Αλήθεια, αυτοί που φοράνε την stable τι έχουν να πουν για την διαχείρηση μνήμης; Πώς τα πάει έναντι της developer;

• xiaomi mi3

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Πρέπει να έχει άμεση σχέση με την διαθέσιμη μνήμη της συσκευής. Βάζοντας το facebook στο Mi-4 & Mi-3 μου τρώει σχεδόν 500Mb και αφήνει σχεδόν 200Μb ελεύθερα στο Mi-3 και 1.1 στο Μι-4. Στο Mi-3 μου κάνεις Reload ο launcher, στο Mi-4 όχι.” Έχω ελευθερα συνήθως 500-600 mb αλλά ο launcher συνεχώς επανεκινεί. Ειδικά σήμερα τό έκανε σχεδόν κάθε φορά που έβγαινα από τον Chrome κυρίως αλλά και από άλλες εφαρμογές. Οπότε μπορεί να επανεκινεί ο launcher και με περισσότερα mb ελεύθε…

• Πήγα την προηγούμενη βδομάδα να το δω σε ένα κατάστημα εδώ στο Ηράκλειο. Ο διάλογος που ακολούθησε με τον πωλητή είναι ο εξής : Πωλ. : Γειά σας, πώς μπορώ να σας βοηθήσω; Εγώ : Γειά σας. Θα ήθελα να δω ένα Xiaomi που έχετε φέρει. Πωλ. : Ένα τι; Εγώ : Ένα Xiaomi. Πωλ. : Ένα τι; Εγώ: Ένα Xiaomi. Πωλ.: Τι; Εγώ: Xiaomi (γελώντας πλεον), μάλλον δεν το έχετε φέρει ακόμα. Θα περάσω κάποια άλλη στιγμή! Λογικά ακόμα να καταλάβει ο πωλητής τι του είπα. Λέω να πάω αυτή τη βδομάδα να τον ρωτήσω τι ROM φοράε…

• Antutu score από τα xiaomi

gripas4 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Ορίστε και από Redmi 2 φίλου που παρέλαβα χθες για λογαριασμό του.

• Καλησπέρα. Μόλις παρέλαβα το Redmi 2 για λογαριασμό ενός φίλου. Μετά που του έβαλα την τελευταία δική μας ROM παρατήρησα ότι στο μενού της κάμερας έχει μια "Λειτουργία Σκηνής" η οποία λείπει από το Mi3 μου. Έτσι είναι η ROM του Mi3 ή κάτι δεν πέρασε καλά με την τελευταία αναβάθμιση που του έκανα;

• Mi note

gripas4 - - XIAOMI (Smarthones - PADs)

Μήνυμα

Αν εννοείς το "απλό" και όχι το Pro, κυκλοφορεί ήδη: XIAOMI NOTE 16G Qualcomm Snapdragon 801 2.5GHz Quad Core 5.7 Inch FHD Screen 4G LTE MIUI 6 HIFI Smartphone online - coolicool.com Xiaomi Mi Note Qualcomm Snapdragon 801 2.5GHz 3GB RAM 16GB ROM 5.7 Inches Screen with 13MP Rear Camera 3000mAh battery FDD-LTE version

• Παράθεση από maddoctor: “Βγήκε νέα έκδοση με ελληνική μετάφραση λέει....” Ναι, αυτήν χρησιμοποιώ τώρα. Πολύ καλή.

• Όλα καλά με τη νέα ROM αλλά αυτό που με ενοχλεί και δεν έχει επιλυθεί ακόμη είναι η επανεκκίνηση του Launcher κάποιες φορές που πατάω το Home button. Ειδικά όταν βρίσκομαι στον Chrome συμβαίνει πολύ συχνά. Χρησιμοποιώ stock θέμα και ταπετσαρία και συνέβαινε και στις παλαιοτερες ROMS. Αν επιλυθεί και αυτό η ROM θα είναι άψογη. Συμβαίνει και σε κάποιον άλλον;

• tempered glass

Μήνυμα

Προσπάθησε άλλη μια φορά καθαρίζοντας το τζαμάκι και την οθόνη του κινητού. Χρησιμοποίησε ένα πανάκι και λίγο οινόπνευμα. Μόλις στεγνώσει καλά προσπάθησε πάλι.

• tempered glass

Μήνυμα

Τι εννοείς χωρίς κόλλα; Δεν χρειάζεσαι κόλλα για να κολλήσει το γυαλάκι. "Κολλάει" με τον στατικό ηλεκτρισμό. Απλά καθαρίζεις καλά την οθόνη και αφήνεις πάνω το γυαλί. Δεν έχει Kit καθαρισμού μαζί με το γυαλί;

• Παράθεση από MIUI_ART: “UPDATE : H πρώτη GTV-5.1.16 ROM για την νέα συσκευή RedMi 2, είναι έτοιμη για λήψη... - Redmi 2 => xiaomi-miui-hellas-4.4.4_HM2014811_GTV-5.1.16.zip ----Changelog της τρέχουσας έκδοσης.---- „<span style="font-size: 12pt"><b>RedMi 2</b></span>“ - Ενημέρωση με την τελευταία ελληνική μετάφραση - Ενσωμάτωση των αλλαγών των νέας 5.1.16 MIUI ROM - Ενημέρωση των extra εφαρμογών στην τελευταία έκδοση Καλό Download... ” Άψογα! Και μόλις μπήκα να ρωτήσω πότε θα έχουμε έτοιμη δική μ…

• Παράθεση από panykony: “Παράθεση από gripas4: “Καλησπέρα. Το πρωί παρέλαβα το Redmi 1s για την μητέρα μου. Άψογες εντυπώσεις μέχρι τώρα. Δεν μου ανοίγει όμως την εφαρμογή "Μεταφορά" παρότι την έχω σβήσει και εγκαταστήσει μετά στέλνοντας το apk από το δικό μου κινητό και έχοντας κάνει και επανεκκίνηση. Τι μπορεί να φταίει;” δοκίμασε αφου την απεγκαταστησεις πρώτα, να της κάνεις εγκατάσταση από τα αρχεία εφαρμογών του φορουμ και όχι απο το apk του δικού σου κινητού” Ευχαριστώ για την απάντηση. Μόλ…

• Καλησπέρα. Το πρωί παρέλαβα το Redmi 1s για την μητέρα μου. Άψογες εντυπώσεις μέχρι τώρα. Δεν μου ανοίγει όμως την εφαρμογή "Μεταφορά" παρότι την έχω σβήσει και εγκαταστήσει μετά στέλνοντας το apk από το δικό μου κινητό και έχοντας κάνει και επανεκκίνηση. Τι μπορεί να φταίει;

• Τελευταίο firmware χρησιμοποιώ αλλά και στο προηγούμενο το ίδιο μου έκανε. Δεν το έχω δοκιμάσει ενσύρματα αλλά ασύρματα μου το κάνει και στις δύο μπάντες. Ή θα βλέπω και τις δυο ή καμιά. Το πρόβλημα είναι ότι δεν "βλέπω" καθόλου το ρούτερ ούτε από το PC ούτε από το κινητό. Θα δοκιμάσω να αλλάξω συχνότητα να δω.

• Σχεδόν από τότε που το πήρα το ρούτερ μου κάνει το εξής: Ενώ είναι συνδεδεμένο κανονικά με όλες τις συσκευές μου μετά από λίγο το σήμα χάνεται και για να το ξαναβρώ πρέπει να κάνω αναγκαστικά επανεκκίνηση του ρούτερ. Είναι ιδιαίτερα εκνευριστικό ειδικά όταν θέλω να χρησιμοποιήσω την διασύνδεση μεταξύ κινητού και τηλεόρασης. Καμιά ιδέα;