Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 202.

• Καλησπέρα, μου αρέσει και το προηγουμενο μοντέλο(Α28). Επίσης έχω δεί και το k88h gearbest.com/smart-watches/pp_294088.html Αυτονομία η μπαταρία πόσο έχει?

• - Την επωνυμία της επιχείρησης : Geekbuying - Την Διεύθυνσή της (URL): geekbuying.com/ - Tι ακριβώς αγοράσατε: Xiaomi Redmi 3s 16 Gb - Την ημερομηνία αγοράς 29/12/2016 - Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10) - Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε - Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10) - Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά) Όταν έδωσα την παραγγελία για το τηλέφωνο , έγραφε οτι είναι διαθέσιμο, συνήθως σε 7-8 ημέρες παραλάμβανα τον αριθμό αποστολής.Εχθές έλαβα …

• Εφυγε η καθημερινη μας ψηφος και στους @mitch002 & @Red21 αλλα και στην κοινοτητα μας. Στάλθηκε από το HT7 Pro μου

• Καλησπέρα, περιμενω την παραπάνω συσκευή απο το Geekbuying, έχουμε κάποια αξιόπιστη θήκη δοκιμασμένη ώστε να την παραγγείλω? Ευχαριστω

• Παράθεση από makis1024: “Windows 7 ακόμα καλύτερο εάν είναι, 64 bit. Αίτηση κάνεις τώρα και από την έγκριση τρέχει μια προθεσμία τριών μηνών, εώς τότε θα έχεις παραλάβει σίγουρα, πρώτα ο Θεός. Μου είπε να σου απαντήσω ο @spideman3 διότι τον έχει πλακώσει το πάπλωμα, λέει. Σου απάντησα και στα τρία ερωτήματα. Μην ξεχνάς να ψηφίσεις στον διαγωνισμό στο en. miui για το Ελληνικό fan site of the year, λογαριασμό mi έχεις. XTRV the Greek miui definition ” Ευχαριστώ για το χρόνο σου, Ναι Windows 7 64bi…

• Παράθεση από spideman3: “@meletis Με το καλό να έρθει. Το εν λόγου sait ως συνήθως οι συσκευές του έχουν unofficial rom αλλά ας έρθει πρώτα. Τώρα χαλάρωσε διάβασε τους οδηγούς που θα χρειαστείς και όπως είπα χαλαρά. Τοποθέτηση Drivers Windows 10: Οδηγός Εγκατάστασης Drivers Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER] Αν έρθει με unofficial rom πως θα κάνεις μετάβαση σε official …

• Καλησπέρα, έδωσα παραγγελία το Xiaomi Redmi 3s απο το Geekbuying. Επειδή έχω μπερδευτεί, ακριβώς με ποιά έκδοση θα έρθει? Για να κάνω Flash την Rom της κοινότητας , πρέπει να ξεκλειδώσω τον Bootloader όπως έχω διαβάσει στους σχετικούς οδηγούς και μετά μέσω του TWRP πέρνας την Rom. Mi-Account έχω ήδη απο άλλα προιόντα της εταιρείας. Ευχαριστω, το τηλέφωνο λογικά θα το παραλάβω σε 25-30 ημέρες. Συσκευή

• Ψήφισα ως Mel.m, υπάρχει η δυνατότητα να ψηφιζουμε καθημερινα?

• Καλησπέρα, εξυπερέτησα 1 γνωστό μου άτομο, δώθηκε παραγγελία για 1 Xiaomi Redmi 3 Pro με 2Gb Ram(Chipset:SnapDragon 650) με Official Global Rom απο το Vickmall

• Καλησπέρα και χρόνια πολλά Γνωστός θέλει να αγοράσει το Redmi 3S , απο Ελλάδα λόγω οτι χρειάζεται τη συσκευή σε λίγο χρονικό διάστημα, πιθανόν θα το αγοράσει απο κατάστημα του Skroutz. Τι πρέπει να προσέξουμε σχετικά με την έκδοση του λειτουργικού του, θα έρθει με την Global Version (English), ή πρέπει να το γράψει κατόπιν συννενοήσης με το κατάστημα. Ο ίδιος θέλει να έχει Play Store , Ελληνικό Μενου, Πληκτρολόγιο Ελληνικά-Αγγλικά Ευχαριστω

• Παράθεση από meletis: “Εγω περιμενω να παραλάβω , το HomTom HT7 Pro.Θα κάνω 1 Review μόλις το εχω στα χέρια μου ” Αγοράστηκε απο το κατάστημα Coolicool στήν τιμή των 89 ευρώ. Αυτό που ξεχωρίζει στην συσκευή είναι η μνήμη Ram των 2Gb , η μπαταρία των 3000mAh η υποστήριξη Dual Sim , και ο τετραπύρηνος επεξεργαστής( MTK6735 64bit ) Η συσκευή είναι διαθέσιμη σε 2 χρώματα (μαύρο & ασημί) Η συσκευασία περιέχει: -Τη συσκευή - Φορτιστή Ταξιδιού - Usb Kαλώδιο Φόρτισης - 1 Screen protector(δώρο απο την ετ…

• Εγω περιμενω να παραλάβω , το HomTom HT7 Pro.Θα κάνω 1 Review μόλις το εχω στα χέρια μου

• Piston 3 Earphone Black

meletis - - Hands on - Review

Μήνυμα

Τα έχω περίπου 2 εβδομάδες, αγορασμένα απο το Geekbuying. Είναι ανώτερα σε ποιότητα κατασκευής απο τα ακουστικά που συνοδεύονται οι συσκευές , τουλάχιστον σε Samsung. Το μόνο που με ενοχλέι είναι το χειριστήριο αύξησης/μείωσης της έντασης.

• Review Teclast H10 Smartwatch

meletis - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Σύντομη περιγραφή: Με την παραπάνω "έξυπνη συσκευή" μπορούμε να κρατήσουμε στατιστικά στοιχεία για τίς ώρες ύπνου, για τα καθημερινές δραστηριότητες π.χ περπάτημα,τρέξιμο μέσω της εφαρμογής σε συσκευές Android/Ios Παρέλαβα το Smartwatch ακριβώς σε 7 ημέρες απο το Geekbuying(Κατάστημα) στα 13ευρώ Η συσκευασία περιέχει [u]φύλλο οδηγιών, το λουράκι, και το Teclast H10.[/u] Σε σύγκριση με το Mi-Band η ποιότητα του λουριού είναι κατώτερη. Οι πρώτες εντυπώσεις απο την αυτονομία της μπαταρίας είναι μέτ…

• - Την επωνυμία της επιχείρησης : Coolicool - Την Διεύθυνσή της (URL) coolicool.com/coolicool.com/ - Tι ακριβώς αγοράσατε: Κινητό Τηλέφωνο (KingZone N5) - Την ημερομηνία αγοράς:05/02/2016 - Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 9 - Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε : 28 ημέρες - Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10) 9 , εξυπερετικοί με εξυπερέτησαν αμέσως όταν ζήτησα το λογισμικό της συσκευής - Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Προσωπικά πλέον όλες τις α…

• Το τηλέφωνο πρόκειται να το παραγγείλω αύριο, μεθαύριο απο το Vickmall. Εκτός απο αυτά που δίνουν ως δώρα δηλαδή :Silicone case +tempered glass , έχετε να προτείνετε κάποια αξιόπιστή θήκη , ή υπάρχει μόνο η γνήσια, την οποία δέν την βρίσκω , γράφει μια που λέγεται MOFI. Επιπλέον πρέπει ο ίδιος να τους ζητήσω ευρωπαικό αντάπτορά ή απο μόνοι τους σου στέλνουν? Ευχαριστώ.

• Kαλησπέρα, μετα απο 1 μήνα αναμονής, περιμένω τα χρήματα να επιστραφούν απο το Geekbuying. Θα παραγγείλω το Redmi 3 Pro με 3Gb απο το Vickmall. Θα στείλω αίτημα ήδη απο σήμερα μέσω του Mi-Account που έχω. Απο αυτά που έχω διαβάσει διαρκεί 30 ημέρες. Θα επιλέξω την επιλογή: - Original Rom(Chinese&English) Τα υπόλοιπα απο τους οδηγούς πιστεύω τα έχω καταλάβει. Xiaomi Redmi 3 Pro 3GB RAM 32GB ROM 5.0 Ως αιτία για το ξεκλείδωμα στο Mi-Account θα γράψω το εξής: “I understand the risk of unlock bootlo…

• Παράθεση από NasDriver: “Να ζητήσεις μόνο official rom, αν μπορούν developer ακόμα καλύτερα. Μπορείς να την κάνεις και τώρα, δεν υπάρχει χρονικός περιορισμός από την στιγμή που θα λάβεις έγκριση εκτός από το 1 συσκευή unlock κάθε 30 μέρες με τον ίδιο λογαριασμό ” Παράθεση από makis1024: “Όλα σωστά τα λές εκτός την ρομ που θα ζητήσεις, ζητάς Official china developer. Αφού όπως λες πας άμεσα για ξεκλείδωμα bootloader. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk ” Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Μια ακο…

• Καλησπέρα, εχω απο το μεσημέρι που διαβάζω τους οδηγούς. Περιμένω το έμβασμα να φανεί στην κάρτα Revolut. Θα πάρω απο το κατάστημα Coolicool το Redmi 3 pro με 3GB Ram. Ελπίζω να τα καταφέρω. Απο το κατάστημα εάν έχω καταλάβει σωστά θα ζητήσω την International Rom. Την αίτηση για ξεκλείδωμα να την κάνω απο τώρα ή όταν θα κάνω την αγορά σε 2-3 ημέρες, έχει ισχυ 30 ημέρες σωστά? Δέν με βιάζει οπότε θα το αγοράσω απο τις μη ευρωπαικές αποθήκες. Τα ίδια βήματα ακολουθέις και σε Windows 8.1 δέν πιστεύ…