Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 202.

• Τελικά θα αντικατασταθεί το υπάρχον τηλέφωνο με το Redmi 4x 3/32 Και μπαταρία που του άλλαξα , δέν κρατάει. Ωστόσο δεν κάνει και τις βασικές λειτουργίες Κολλάει όταν λαμβάνεις εισερχόμενη κλήση, πολλές φορές δεν ακούς τον συνομιλητή κ.λ.π. Τη νέα συσκευή θα την αγοράσω την επόμενη εβδομάδα Ακριβώς 2 χρόνια το έχω ως τηλέφωνο. Ελπίζω να με καλύψει και να με δικαιώσει το Redmi 4x 3/32 με το Snapdragon

• Αυτο εδω αξιζει; Xiaomi Redmi 5 Plus Οκταπύρηνο 2.0GHz 5.99" 2K LCD IPS 3GB RAM 32GB ROM - Μαύρο Εαν κανω υπερβαση χρηματων; Με τοσες εκδοσεις στο τελος μπερδευεσαι Στάλθηκε από το HT7 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk =============== Φεβ 4th 2018, 3:39am =============== Τελικά τις επόμενες ημέρες θα προβω στην αγορά του Redmi 4x 3/32 . Όπως έχω κοιτάξει θα έχει Global Version και την B20 συχνότητα. Επειδή είμαι επαρχία επιλογές έχω απο του You, Κωτσοβολο. Από όσο είδα είναι επίσημοι εισαγωγείς τ…

• Συσκευη Xiaomi εως 170€

meletis - - XIAOMI (Smarthones - PADs)

Μήνυμα

Τοτε που ειχε βγει το Redmi 3 Pro , τελευταια στιγμη , αλλαξα γνωμη και πηρα 1 HomTom .Τα λαθη πληρωνονται! Ηταν η εποχη που επρεπε να ξεκλειδωσεις το Bootloader . Πλεον εχω μπερδευτει. Αξιζει αγορα απο Κινα , εφοσον εχουν ενταχθει οι διαδικασιες στα τελωνεια; Εαν επιλεξεις τριγωνικη αποστολη , υπαρχει ρισκο για τελωνειο; Πλεον εαν το παρεις απο Ελλαδα ειναι ξεκλειδωτο και με Global Rom; Εχω κοιταξει: [url='https://l.facebook.com/l…rBjtmc-j6Qa7JudU/URL']URL] και το 5a Prime . Ηθελα να ειχε τουλα…

• Για ενημερωση προς αλλους κατοχους που εχουν συσκευη HomTom / Doogee , τελικα εξυπερετηθηκα απο την εισαγωγικη ΟEBE Κοστος μπαταριας 15€ , οποτε δεν αξιζε να περιμενω 1 μηνα για αγορα μεσω Ebay. Τα περισσοτερα καταστημα δεν ειχαν αποθεμα , μονο κατοπιν παραγγελιας. Στάλθηκε από το HT7 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Δυστυχως τα παραπανω καταστηματα δεν μπορεσαν να με βοηθησουν. Θα επικοινωνησω και με το τμημα της τεχνικης υποστηριξης της επισημης αντιπροσωπειας στη Θεσσαλονικη (oebe electric hellas ) , εαν δεν βγαλω ακρη αναγκαστικα θα γινει παραγγελια απο εξωτερικο. Στάλθηκε από το HT7 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ευχαριστω στο 2ο καταστημα εχω τηλεφωνησει ηδη, και δεν ειχε αποθεμα μου ειπε ο υπαλληλος.Θα προσπαθησω και στα υπολοιπα καταστηματα , αλλιως μοναδικη λυση ειναι το εξωτερικο. Στάλθηκε από το HT7 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Γνωριζετε καποιο καταστημα ωστε να προμηθευτω μπαταρια για το τηλεφωνο. Σε οσα εχω ρωτησει ακομη και ηλεκτρονικα καταστημα που ασχολουνται με κινεζικα η απαντηση ηταν αρνητικη. Επειδη τη χρειαζομαι συντομα ηθελα να αποφυγω τη αναμονη του 1 μηνα για αγορα απο εξωτερικο. Συγκεκριμενα ψαχνω για το HT7 Pro. Ευχαριστω. Στάλθηκε από το HT7 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

meletis - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από tasarasch: “καλησπερα παιδια σκεφτομαι να παρω το xiaomi redmi note 4 4/64 international απο honorbuy eu warehouse στα 184 ευρω..ειναι αξιοπιστο καταστημα? θα πληρωσω τελωνειο?αν ναι ποσο περιπου?” Το τελωνειο το υπολογιζουν εδω οταν ανοιξουν το δεμα. Στάλθηκε από το HT7 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Η μπαταρια και ο φορτιστης απο οσο γνωριζω εχει 6 μηνες εγγυηση Στάλθηκε από το HT7 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλη Επιτυχια σε ολους!! Στάλθηκε από το HT7 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Λουρακια για Mi Band

meletis - - Mi Band

Μήνυμα

Αναφερομαι για το Mi Band 1 χωρις μετρητη καρδιακων παλμων( το ιδιο μοντελο ειναι στην ουσια) Στάλθηκε από το HT7 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Λουρακια για Mi Band

meletis - - Mi Band

Μήνυμα

Καλησπερα, εχω το Mi Band εδω και 1.5 χρονο. Ωστοσο μου κοπηκε το λουρακι του. Εψαξα στα διαφορα κινεζικα καταστηματα, αλλα δεν βγαζει για το συγκεκριμενο μοντελο. Μπορει καποιος να με βοηθησει; Ευχαριστω Θελω να πατω 2-3 τμχ Στάλθηκε από το HT7 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Εχεις καποιο Link απο το μαγαζι το οποιο τα ψωνισες; Κοστος της παραπανω πριζας /τμχ; Στάλθηκε από το HT7 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από Thermaikos: “Ανοιγω ενα ξεχωριστό θέμα για τα τζαμακια κ τις θηκες του κινητου. Ψαχνω τζαμακι. Επιλογες και προτάσεις που εχετε.” Παντως που εψαχνα θηκη και τζαμακι σε μαγαζι με αξεσουαρ κινητων μου κοστισε 12€ . 4€ θηκη σιλικονης + 8€ η προστασια. Στάλθηκε από το HT7 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Xiaomi Mi Band

meletis - - Mi Band

Μήνυμα

Ειχα την 1η εκδοση του Mi-Band , ωστοσο χαθηκε το ρολοι. Σκεφτομαι την αγορα του Mi-Band 2. Τι γινεται με τις εκδοσεις? Ειδα οτι σε ολα τα κινεζικα καταστηματα κυμαινεται 28-30€ Στάλθηκε από το HT7 Pro μου

• Καλησπερα.Γνωστος ενδιαφερεται να αλλαξει οθονη στο σταθερο υπολογιστη.Εχει αγορασει καποιος οθονη απο το συγκεκριμενο καταστημα? h**ps://www.itsco.de Ειναι αξιοπιστο? Έχει αρκετα προιοντα refurbished Στάλθηκε από το HT7 Pro μου

• Εκει στο Geekbuying, δέν είναι για συννενοηση tongue.giftongue.gif Έχω κάνει 2 παραγγελίες απο το συγκεκριμένο κατάστημα και θα είναι τελευταιές. 1/1/2017 παραγγέλνω 1 Xiaomi Redmi 3s(έγραφαν οτι διαθέσιμο) , μετά απο 4 ημέρες παραλαμβάνω αριθμό αποστολής. 10/1/2017 παραλμβάνω Email που μου γράφουν οτι δέν είναι διαθέσιμο το Redmi 3s. Εάν θέλω να ακυρώσω την παραγγελία και να επιστραφούν τα χρήματα ή να διαλέξω κάποια άλλη συσκευή. Τους είπα να μου στείλουν 1 Meizu Μ3 Note. Σε 2 μέρες παραλαμβάν…

• Καλησπέρα, μπράβο για το χρόνο και τα βήματα ένα-πρός ένα. Ήθελα να ρωτήσω παρέλαβα 1 Xiaomi Redmi 3s απο το Geekbuying. Μου ήρθε με την συγκεκριμένη έκδοση: forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/29665/ Ο χρήστης δέν γνωρίζει την διαδικάσια και ποτέ δεν θα μπεί στην διαδικασία να αλλάζει Rom. Για να περάσω τη Rom με το Miflash πρέπει να είναι ξεκλειδώμενος ο Bootloader ή οχι? Κατάλαβα οτι πρέπει να επιλέξω την Rom που αντιστοιχεί στο Redmi 3s. Ευχαριστω.

• Παρέλαβα απο το Geekbuying 1 Xiaomi Redmi 3s. Διάβασα τα βηματα στην 1η σελίδα, πρέπει να περάσω την China Developer ή είναι ξεκλειδωμένο το Bootloader. Έχω μπερδευτει λίγο. Ήρθε με την συγκεκριμένη έκδοση: forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/29647/

• Εκει στο Geekbuying, δέν είναι για συννενοηση tongue.giftongue.gif Με αυτή την έκδοση ήρθε απο το Geekbuying:forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/29646/ Τωρα με ενημέρωσε ο γνωστος μου που άνοιξε την συσκευασία οτι τελικα είναι 1 Xiaomi Redmi 3s. Οι ίδιοι μου έστειλαν μήνυμα οτι δεν είχαν διαθέσιμο το Xiaomi και εαν ήθελα να μου επιστρέψουν τα χρήματα ή να μου στείλουν το Meizu M3 Note. Ορίστε οι αποδείξεις: forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/29619/ Απο εβδομάδα που θα συναντηθω θα…