Διαφήμιση

Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό

• Ρε παιδιά ηρεμήστε. Εδω μέσα είμαστε για να ανταλλάζουμε απόψεις και όχι να λογομαχούμε.

=============== Φεβ 7th 2017, 9:48pm ===============
      Παρεμπιπτόντως παιδιά συγγνώμη και για το link αλλά αυτό είναι νέο Xiaomi Redmi Note 5 4G Phablet-273.84 Online Shopping| GearBest.com. Redmi note 5 σε arrival notice.
    • Ο/H longus έγραψε:

Ο/H doctor13 έγραψε:

καλησπερα
      Εξυπηρέτηση σε συγγενικό πρόσωπο
      Έγινε παραγγελία από banggood
      Xiaomi redmi pro
      23 αναχώρηση
      Free shipping
      Απλά το πήρα με paypal μην στραβωσει κάτι.
      Ξαφνικά εχθές εμφανίστηκε
      Και δείχνει ότι είναι στο κέντρο διαλογής Αττικής από εχθές
      Το γλύτωσα το τελωνείο η υπάρχει πιθανότητα ακομα ?
      Φίλε μου θυμάσαι μήπως με ποια εταιρεία στο έστειλε; Μήπως ήταν με swiss post; Γιατί περιμένω και εγώ ένα δέμα από το ίδιο κατάστημα με swiss post tracking μία μέρα μετά από εσένα....

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Και εγω με swiss απο 24/1 κ ακομα δειχνει τοτε πουφυγε απο Κινα..
    • Ειναι λογικο να υπαρχουν τετοιες παρεξηγησεις σε forum με σχεδον 30Κ ατομα! Αρκει ομως να λυνονται τοσο αμεσα οπως γινεται εδω και να μην μενουν εχθροτητες και μιση μεταξυ μας...
      Το παν ειναι να υπαρχει υπομονη και ανεκτικοτητα! Δεν εχουμε κατι να χωρισουμε ειμαστε εδω για να ανταλλαζουμε αποψεις και γνωσεις και να βοηθιόμαστε ο καθενας απο τις γνωσεις των υπολοιπων!

Άβυσσος η ψυχή του κινέζου.. :chinese:
      Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. :monster:
    • Διαφήμιση
    • Ο/H dnomikos έγραψε:

Αγαπητέ μου φίλε, θυμάμαι ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ [....]. Δεν είναι δυνατόν να συμφωνείς με 26.000 και βάλε χρήστες οι οποίοι μάλιστα προέρχονται απο διαφορετικά κράτη και διαφορετικές κουλτούρες και πάνω από όλα "διαφορετική αντίληψη του χιούμορ".
      Μάλλον δε θυμάσαι και τόσο καλά, αλλιώς δε θα μου έλεγες τέτοιο πράγμα όταν οι άλλοι λένε "Ελλάς ή τέφρα" και άλλα τέτοια χαριτωμένα και εγώ τιμωρούμαι που το επισημαίνω.. Όσο για το "χιουμορ" με πνιγμενους ανθρώπους δε θα το σχολιάσω, ούτε θα το συνεχίσω γιατί προφανώς δεν έχει νοημα
      Όταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα.
    • Ο/H flowin_through έγραψε:

Ο/H dnomikos έγραψε:

Αγαπητέ μου φίλε, θυμάμαι ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ [....]. Δεν είναι δυνατόν να συμφωνείς με 26.000 και βάλε χρήστες οι οποίοι μάλιστα προέρχονται απο διαφορετικά κράτη και διαφορετικές κουλτούρες και πάνω από όλα "διαφορετική αντίληψη του χιούμορ".
      Μάλλον δε θυμάσαι και τόσο καλά, αλλιώς δε θα μου έλεγες τέτοιο πράγμα όταν οι άλλοι λένε "Ελλάς ή τέφρα" και άλλα τέτοια χαριτωμένα και εγώ τιμωρούμαι που το επισημαίνω.. Όσο για το "χιουμορ" με πνιγμενους ανθρώπους δε θα το σχολιάσω, ούτε θα το συνεχίσω γιατί προφανώς δεν έχει νοημα
      Το μήνυμά μου το οποίο φιλτράρισες, αναφέρεται στην συμπεριφορά σου τους 3-4 τελευταίους μήνες κατά τους οποίους σου έχουν συγχωρεθεί αρκετά. Τέλος πάντων, σε παρακαλώ σταμάτα να βλέπεις ακραία τα πράγματα και να φαντάζεσαι πράγματα τα οποία δεν έχουν ειπωθεί... ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ
    • Κε καθηγητά αν έχεις οποιοδήποτε πρόβλημα με τις απόψεις ή με το χιούμορ μου τα pm μου είναι ανοιχτά για να το συζητήσουμε.

Even dead i will fight.
    • Ότι να'ναι. Ευχαριστώ τους συμφορουμιτες που κατά καιρούς με έχουν βοηθήσει.
      Καρντάση μου, δεν έχω κάτι άλλο μαζί σου, ούτε μ'αρέσει να μιλάω σε κλειστές πόρτες.
      Όταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα.
    • Διαφήμιση
    • Η πόρτα ανοιχτή είναι. Εσύ την κλείνεις.
      Εγώ πάντως δεν έχω τίποτα μαζί σου.
      Το ότι να ναι είναι άκυρο.

Even dead i will fight.
    • Εγω αν και εχω παραγγελια που τρεχει στο eglobal και δεν εχω ακομα ολοκληρωμενη εμπειρια απο το καταστημα θελω απλα να αναφερω οτι σχεδον κανενα μα κανενα κινεζομαγαζο δεν τηρει στο 100% αυτα που αναφερονται στο site του! Ουτε καν το 50% βασικα! Οποτε νομιζω οτι ο καθενας μας οταν προκειται να αγορασει απο κινα γνωριζει πως το "stock" ειναι κατι πολυ ρευστο! Το gearbest ας πουμε -που πολλοι το εξυμνουν εδω μεσα(χωρις να το κατηγορω)- στο οποιο εχω ριξει παραγγελια μερικα περιφεριακα αξιας χαμηλης(24 ευρω ολα μαζι) απο τις 26/1 ακομα δεν μου τα χει στειλει καν και στο status λεει packed, ενω οταν τα παρηγγειλα ελεγε dispatch within 48 hours κι ακομα το ιδιο λεει! Δεν παραπονιεμαι ομως γιατι λιγο πολυ ηξερα οτι μπορει να τυχει αυτο! Ετσι και το global, ο @demakhs ειχε αμεση εξυπηρετηση γιατι ηταν κωλοφαρδος και παρηγγειλε τηλεφωνο που το ειχαν διαθεσιμο... :lol:
      Εγω εχω παραγγειλει εδω και 4 μερες και δεν εχει φανει καποια προοδος, αυτο ομως δε σημαινει οτι με εχουν γραμμενο ή οτι πηραν τα χρηματα μου και δεν γουσταρουν να με εξυπηρετησουν! Οτι γινεται στα γνωστα ως "αξιοπιστα κινεζομαγαζα" γινεται κι εκει! Γι αυτους δεν ειμαι παρα ενας πελατης στο τεραστιο πληθος πελατων που αντιμετωπιζουν...αυτα απο μενα οσον αφορα οχι μονο το global αλλα και καθε αλλο "κακοφημο/αναξιοπιστο" καταστημα! :chinese:

Άβυσσος η ψυχή του κινέζου.. :chinese:
      Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. :monster:
    • Εκει στο Geekbuying, δέν είναι για συννενοηση
      Έχω κάνει 2 παραγγελίες απο το συγκεκριμένο κατάστημα και θα είναι τελευταιές.
      1/1/2017 παραγγέλνω 1 Xiaomi Redmi 3s(έγραφαν οτι διαθέσιμο) , μετά απο 4 ημέρες παραλαμβάνω αριθμό αποστολής.
      10/1/2017 παραλμβάνω Email που μου γράφουν οτι δέν είναι διαθέσιμο το Redmi 3s.
      Εάν θέλω να ακυρώσω την παραγγελία και να επιστραφούν τα χρήματα ή να διαλέξω κάποια άλλη συσκευή.
      Τους είπα να μου στείλουν 1 Meizu Μ3 Note.
      Σε 2 μέρες παραλαμβάνω τον αριθμό αποστολής.
      Η παραγγελία έφτασε σήμερα στα χέρια μου.Την έστειλαν με NL Post.
      Ως πρός έκπληξη ανοίγω τη συσκευασια και τελικά ήταν 1 Xiaomi Redmi 3s.
    • Διαφήμιση
    • 5 αριθμους κ 1 για το τζόκερ δώσε μας, είναι κρίμα να πέσουν μόνο σε έναν τα 12 εκατομμύρια αρχηγέ!!!! :thumbup:
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!