Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 173.

• Κάνεις φορμάτ τα data και δεν μένει τπτ μέσα! Μετά όμως κανείς Mount το κινητό για να περάσεις το ζιπ της ρομ γιατί θα έχει χαθεί Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Δεν θα σε το πούμε για να μείνεις πλεμπα Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Και σε μένα το ίδιο με την ελληνική 1.19 Μάλιστα κάποια στιγμή κόλλησε μόνιμα ο ήχος αυτός και τον άκουγα ακόμη και με την οθόνη κλειστή η όταν έκανα κάποια κλήση. Έκανα ένα reboot και σταμάτησε ο μόνιμος ήχος αλλά φυσικά υπάρχει όταν ανοίγω την κάμερα. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• καλημέρα! πείτε μου τι δεν καταλαβαίνω? μου ήρθε χτες μειλ 28/1 ότι υπάρχει ενημερωση στην 7.1.19 που διορθώνει κάτι με την σιμ. εγω φοράω όμως ηδη αυτη την ρομ εδώ και μια εβδομάδα. αν εγινε καποια αλλαγή δεν θα έπρεπε να αλλάξει το νούμερο π.χ σε .20? να ξανακατεβάσω και να περάσω πάλι την ίδια .19?

• Εννοεί ότι το SMS μπορεί να μην σου έρθει και πότε. Παρόλα αυτά ανοίγεις το tool και προσπαθείς να κάνεις την διαδικασία. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ναι όπως μπαίνεις σε TWRP mode εκεί έχει επιλογή για backup, έτσι επειδή το σύστημα δεν έχει φορτώσει μπορείς να αποθηκεύσεις οοολα τα αρχεία του. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Με TWRP μπαίνεις τικαρεις τα πάντα στο backup και περιμένεις! Μετά κάνεις Mount την συσκευή στο PC και τραβάς για σιγουριά και ένα αντίγραφο στο PC σου! Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• απο ότι είδα και μεσα απο τον updater να το κάνεις απλά σε κάνει reboot και σε πάει σε twrp κατευθείαν.... =============== Ιαν 21st 2017, 11:52pm =============== μετα το backup στο πρώτο άνοιγμα μου έβγαλε ενα KLO σταμάτησε να δουλεύει έστειλα αναφορά από ότι είδα κάτι για το fingerprint είναι. Ίσως δοκιμάσω και ενα wipe cache. Και τρέμει ο οθόνη τώρα που δοκίμασα την εφαρμογή του φόρουμ! =============== Ιαν 22nd 2017, 12:22am =============== κατι μου λέει ότι τρώει την μπαταρία πολύ πιο γρήγορα…

• όσο καταβαίνει η .19 στο πισι περιμενω να περαστεί απο το τηλέφωνο στο πισι 7Gb backup που πήρα μεσω TWRP και ενα μπακ απ που πήρα μεσα απο το android κανα 2 γίγα. μετά προχωράω στην αναβάθμιση με τον γνωστό τρόπο μεσα απο τον updater που εχει το κινητό μεσα στα tools?

• μετα την αναβάθμιση στην .19 χρειάζετα και wipe cache?

• Καλημέρα! δεν μπορώ να θυμηθώ γιατί είχα διαβάσει πολλά μαζεμένα υπάρχει ενας τρόπος με το κινητό κλειστό να πάρεις ολόκληρο image ώστε να μπορείς να το ξαναφέρεις εκεί που ήταν και με τις εφαρμογές περασμένες σε περίπτωση στραβης! δεύτερη ερώτηση πέταξα μερικές επαφές στην επιφάνεια τις ομαδοποίησα και σε εναν φάκελο αλλα ενώ εχω βάλει φωτογραφίες στις επαφές δεν μου τις εμφανίζει, παρά μονο σε μία επαφή που είχα φωτογραφία και στην προηγούμενη συσκευή και την τράβηξε απο τις επαφές google. ετο…

• εμενα παντως μου αρέσει κα το γεγονός οτι δεν "πουλησε" πολύ! χαχα! βίτσια που εχει ο καταναλωτης

• Καλημέρα, μια χαζή ερώτηση αλλα δεν βρήκα κάτι με googlarisma ίσως να μην εβαλα τα σωστά κλειδιά. όπως για παράδειγμα στην επιφάνεια υπάρχει το εικονίδιο tools και μέσα εχει τα διάφορα εργαλειά ή το εικονίδιο με όλα τα google apps που μέσα βαζεις και αλλα και τα ομαδοποιείς, πώς μπορώ να κάνω τετοιο εικονιδιάκι και να ομαδοποιήσω παρεμφερείς εφαρμογές?

• τα παιδιά εδώ μεσα κανουν εκπληκτική δουλειά. το ελάχιστο ενα μπράβο απο μενα.

• Η μπαταρία του για μενα που ερχομαι απο την σαβούρα moto g ειναι απλά τέρας! με το παλιό ξυπνουσα και μεσα σε μια ωρα μεχρι να παω δουλεια ήταν -25%! με τερμα όλα ανοιχτά με το Redmi γύρισα απο την δουλειά και ήταν -20% συνολικά για την μισή μου μερα! βγάζει μια μερα ολόκληρη και αυτό για μενα ειναι ζουπερ! πρέπει να εσβησα κατα λάθος ενα app που είχε και εδειχνε την χρήση των δεδομένων συνολικά και ανα ημέρα! θυμάται κανείς πως λέγεται?

• πλάκα πλάκα το vick πώς μπορεί και περνάει ρομ αφού ειναι κλειδώμενο?

• Παράθεση από geoanto555: “Θα χάσεις τα πάντα γι αυτό πάρε backup. Μνημη γενικά τρώνε ποσοστιαία ανάλογα με το μέγεθος της. Με την Ελληνική σίγουρα θα έχεις περισσότερη ελεύθερη. ” με την ελληνική πλέον περασμένη και το κινητό τίγκα στις εφαρμογές και με κλειδωμένες τις ίδιες 4 που είχα πλέον βλέπω πολύ περισσότερη ελεύθερη μνήμη 1.3-1.5Gb! πολύ καλύτερα! ευχαριστώ!

• όταν ανοιξα το κινητό και εβαλα πάλι το mi account μου τράβηξε ότι ειχα και πριν στην επιφάνεια εργασίας και άρχισε να τα περνάει! βέβαια αυτό βόλεψε πολύ γιατι δεν χρειάστηκε να κάνω σχεδόν τίποτα περα απο το να περιμένω να κατεβάσει και να εγκαταστήσει όλες μου τις εφαρμογές. προφανώς το κράτησε γιατι όσο δουλευα με την κινέζικη dev ειχα σετάρει τα πάντα στο κινητό απο εφαρμογές! και όταν κάνω το update οι εφαρμογές μου και τα ρέστα μενουν ανέπαφα ή όλα απο την αρχή?

• Εβαλα την τελευταία ελληνίκη Dev και ολα καλά. αναβαθμίσεις τώρα θα κάνει μονο του? και επίσης το κινέζικο play store μπορώ να το διαγραψω ή θα εχω θέματ?

• εχω παθει πλακα επανεφερε τις ρυθμίσεις οθονης και περιμενω τωρα να μπουν οι εφαρμογες! ευχαριστώ πολύ θερμά όλη την κοινότητα και θέτω εαυτόν στην διάθεση της σε ότι μπορώ να συνεισφέρω ώς πληροφορικάριος.