Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega
-
-
-
@papasconar Για δές εδώ:
Slow download apps from Google Play via wifi/LTE - Bugs - Xiaomi MIUI Official Forum
@pit_hal όχι απαραίτητα αλλά δεν χάνεις τίποτα να κάνεις wipe cache + dalvik cache -
Ο/H demakhs έγραψε:
Quickpick ή Google photos για φώτο, vlc για βίντεο...
Έχει πιο πολλές δυνατότητες.
Αναπαραγωγή tv μέσω streaming
Κωδικοποίηση HW+
Κλπ
Μπορείς να βρεις και σπασμένη την pro εκδοση... ξέρεις από πού..
Το vlc είναι καλό για pc, στα smartphones έμεινε λιγάκι πίσω..Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
όσο καταβαίνει η .19 στο πισι περιμενω να περαστεί απο το τηλέφωνο στο πισι 7Gb backup που πήρα μεσω TWRP και ενα μπακ απ που πήρα μεσα απο το android κανα 2 γίγα.
μετά προχωράω στην αναβάθμιση με τον γνωστό τρόπο μεσα απο τον updater που εχει το κινητό μεσα στα tools? -
-
αυτος ο ρημαδο updater από την στιγμή που δεν τον χρειαζόμαστε όσοι έχουμε custom rom, ίσως να ήταν καλό να τον πετάξουμε εκτός στις xtrv. Έτσι κι αλλιώς στο power button τα έχουμε όλα διαθεσιμα ...(Εισαγωγή σε recovery,fastboot κλπ)Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
απο ότι είδα και μεσα απο τον updater να το κάνεις απλά σε κάνει reboot και σε πάει σε twrp κατευθείαν....
=============== Ιαν 21st 2017, 11:52pm ===============
μετα το backup στο πρώτο άνοιγμα μου έβγαλε ενα KLO σταμάτησε να δουλεύει έστειλα αναφορά από ότι είδα κάτι για το fingerprint είναι. Ίσως δοκιμάσω και ενα wipe cache.
Και τρέμει ο οθόνη τώρα που δοκίμασα την εφαρμογή του φόρουμ!
=============== Ιαν 22nd 2017, 12:22am ===============
κατι μου λέει ότι τρώει την μπαταρία πολύ πιο γρήγορα! Από το 100% στο 88% μέσα σε 33 λεπτά! -
Εχω την τελευταία ελληνική stable rom. Πως είναι ο καλύτερος τρόπος για να κανω back up ετσι ωστε να περάσω την τελευταία dev rom?
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Ο/H pit_hal έγραψε:
Με TWRP μπαίνεις τικαρεις τα πάντα στο backup και περιμένεις! Μετά κάνεις Mount την συσκευή στο PC και τραβάς για σιγουριά και ένα αντίγραφο στο PC σου!
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δηλαδη πατωντας το κουμπί που κλείνει το κιν, παταω recovery και μετα κανω αυτο που λες?
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα