Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 246.
-
Και στο Μι5 μόλις τώρα no mirrors
-
Ευχαριστούμε πολύ. Μια ερώτηση που την είχα πάντα....Οι παρενθέσεις με τα νούμερα δίπλα σε κάθε διόρθωση στο αγγλικό changelog τι σημαίνουν;;;;
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/19769/ Με 12Kbs ταχύητα από τον Server μας στην Γερμανία (1GB/s Up/Down) δεν υπάρχει περίπτωση να κατεβάσουμε ROM Source Σήμερα. :lol:” Με τέτοιες ταχύτητες κατέβαζα το satisfaction στα νιάτα μου. 1 mp3 ανά ώρα... Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Όχι, απ την εφαρμογή Updater το κάνω... Το μόνο που μπορω να σκεφτώ είναι μήπως φταίει το wipe που κάνει πλέον μόνο του κατά την εγκατάσταση των ROM το TWRP... Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Να κάνω μια ερώτηση... Κάθε βδομάδα που κάνω αναβάθμιση χάνονται οι custom ρυθμίσεις εμφανισης(εικονίδια, ταπετσαρία lockscreen). Ξερει κανείς γιατί συμβαίνει αυτό και πως μπορώ να το σταματήσω;; Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Kι εγώ το ίδιο πρόβλημα στο λαπτοπ και δύο υπολογιστές της δουλειάς...missing hello...
-
Α δηλαδή αν έχω όντως official stable(που πρέπει να είναι γιατί μόλις μπαίνω στον updater για να μπω σε recovery, μου βγάζει έτοιμο update στην miui8), μπορώ και μέσω της εφαρμογής updater να βάλω την developer;;;;
-
Παιδιά καλησπέρα...Σε Redmi 3 Pro που μου ήρθε με Official Stable China Ρομ, το συνδέω στο mi pc suite και ενώ ξεκινάει να το διαβάζει, μου εμφάνιζει πάνω αριστερά "Version: V7.2.5.0.LHPCNDB" και μου γράφει "ROM package"s signature cannot verified". Θελω να πάω σε dev για να βάλω την ελληνική... Τι λάθος κάνω; Και επίσης με ποιον άλλον τρόπο πάω από stable σε dev china;
-
downloading and testing...
-
Παράθεση από geoanto555: “Δεν υπάρχει περίπτωση να μην μπουτάρει σωστά...... χεχε.. Αντε επιτέλουςςςςςςςς ” Λοιπόν όλα κομπλέ. Τελικά ήταν πρόβλημα του υπολογιστή μου αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί αφού έχω κάνει την διαδικασία πολλές φορές χωρίς να αντιμετωπίσω τα ίδια (είμαι ο επίσημος xiaomας στην παρέα και στην δουλειά). Ευχαριστώ πολύ όλα τα παιδιά που βοήθησαν να βγω από το λαβύρινθο, να είστε καλά. Φίλε @geoanto555 είχες απόλυτο δίκιο ότι τα win μου ήταν μια αηδία και μισή, μάλλον θα τα πετάξ…
-
cdc7e17b5e62608e0dd8322aabc7dbdc.jpg Και ναι... Μόνο να μπουταρει σωστά.... Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Com20 Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το είδε fastboot και το έβαλα από κει EDL... Τωρα φλασαρει την 6.3.31 και ελπίζω να σταματήσει κάποια στιγμή, όχι όπως χθες Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Για να διαβάσει το κινητό ποια αρχεία πρέπει να μεταφέρω;;; γιατί μου το διαβάζει μόνο σε fastboot στον δεύτερο υπολογιστή... Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Πάνε σε άλλον υπολογιστή...” Μαζί κοιμομαστε και μαζι ξυπναμε... Καλημέρα. Τώρα μεταφέρω αρχεία σε έναν υπολογιστή στη δουλειά μπας και δουλέψει... Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk