Ανακοίνωση Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader)
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
ευχαριστω πολύ
-
Παιδιά καλησπέρα...Σε Redmi 3 Pro που μου ήρθε με Official Stable China Ρομ, το συνδέω στο mi pc suite και ενώ ξεκινάει να το διαβάζει, μου εμφάνιζει πάνω αριστερά "Version: V7.2.5.0.LHPCNDB" και μου γράφει "ROM package"s signature cannot verified". Θελω να πάω σε dev για να βάλω την ελληνική... Τι λάθος κάνω; Και επίσης με ποιον άλλον τρόπο πάω από stable σε dev china;
-
Ο/H johnkeppas έγραψε:
Και επίσης με ποιον άλλον τρόπο πάω από stable σε dev china;
Βάλτην μέσω Updater.... Αν είναι official η stable που έχεις. -
Α δηλαδή αν έχω όντως official stable(που πρέπει να είναι γιατί μόλις μπαίνω στον updater για να μπω σε recovery, μου βγάζει έτοιμο update στην miui8), μπορώ και μέσω της εφαρμογής updater να βάλω την developer;;;;
-
-
παιδιά για σας σήμερα παρέλαβα το Redmi 3 Pro μου το οποίο έχει την V7.3.6.0.LHOCNDD (εχει ελληνικα και playstore). Κάνω την διαδικασία και στο τέλος μου βγάζει update V8.0.1.0.LHOCNDG (1005). Τι κάνω ?
-
-
ευχαριστώ.
-
Γειά σας παίδες.. Πρώτα από όλα, σας ευχαριστώ όλους εσάς που κάνετε τη ζωή μας τόσο εύκολη με τους απλούς, κατανοητούς και αναλυτικότατους οδηγούς σας.
Μόλις έκανα αναβάθμιση στο Redmi Note 3 μου (Ηennessy) επιτυχώς.
Το κινητό ήταν αγορασμένο από Gearbest, είχε unofficial Global ROM (MIUI 77.0.19.0 - οχι δεν εχω κάνει ορθογραφικό λαθος) και τόσο καιρο το δούλευα με αυτήν δίχως να το ξέρω ότι είναι έτσι. Με τα πολλά, το έψαξα λίγο τις τελευταίες μέρες και με λίγο διάβασμα εδώ στο φόρουμ, κατάλαβα τι παίζει και τι πρέπει να κάνω, και έτσι σήμερα κατάφερα να κάνω αναβάθμιση σε official stable MIUI 8.0.1.0.
Για κάποιο λόγο, δεν μου έβγαλε να επιλέξω μεταξύ stable και dev, όπως και σε άλλους χρήστες οπ, και έκανε update σε stable. Θα δω μήπως το ξαναπροσπαθήσω να το κάνω μήπως βάλω την Ελληνική ROM.
Το εντυπωσιακό είναι οτι μου κράτησε τα πάντα όλα μέσα (ρυθμίσεις, εφαρμογές, αρχεία, κλπ).
Για την ώρα, θα το αφήσω έτσι και θα το δω απο βδομάδα να περάσω την dev.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ λοιπόν.
Έκτορας -
παιδιά έκανα αναβάθμιση μεσώ του οδηγού και έβαλα την stable V8.0.1.0.LHOCNDG. αυτή είναι η china stable?
μπορώ μεσώ updater να κατεβάσω την global stable και να την περάσω?
ευχαριστώ -
Ο/H nikdeli έγραψε:
μπορώ μεσώ updater να κατεβάσω την global stable και να την περάσω?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα