Ο/H geoanto555 έγραψε:
Τότε πας σε αυτόν τον οδηγό...Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 PRO (Για πρώτη φορά)Ο/H geomaza έγραψε:

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H geoanto555 έγραψε:
Τότε πας σε αυτόν τον οδηγό...Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 PRO (Για πρώτη φορά)Ο/H geomaza έγραψε:
Φοβάσαι;; Είναι πολύ εύκολο... Αν έχεις στον υπολογιστή σου δεν χρειάζεται να ξανα κατεβάσεις.Ο/H geomaza έγραψε:
να χρειάζεται πάλι ε?
Βασικά ναι φοβάμαι αλλά μετά τις τρεις μέρες που έφαγα χωρίς οδηγούς ωστε να rootαρω το asus θα επιχειρήσω και το δικό μου, έβαλα το miui 8 κινεζοαγγλικο, εντάξει δεν έχω τα θέματα ππου είχα με την ρομ που ήρθε το κινητό αλλά να σου πω δε με ενθουσιάζει, μου την σπάνε τα κινέζικα apps και έχω μια υποψία πως μου τρώει την μπαταρία πιο γρήγορα και οι φωτό κάπως είναι...Ο/H geoanto555 έγραψε:
Φοβάσαι;; Είναι πολύ εύκολο... Αν έχεις στον υπολογιστή σου δεν χρειάζεται να ξανα κατεβάσεις.Ο/H geomaza έγραψε:
να χρειάζεται πάλι ε?
Γιατί δεν ξεκλειδώνεις να το κάνεις με miflash μεν αλλά σε fastboot mode Που δεν έχει διαδικασία..??Ο/H kyrgeo1978 έγραψε:
Ρε παιδιά από official ch dev για να πας σε official global dev με κλειδωμένο Bootloader γίνεται μόνο με Mi flash;
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Γιατί δεν ξεκλειδώνεις να το κάνεις με miflash μεν αλλά σε fastboot mode Που δεν έχει διαδικασία..??Ο/H kyrgeo1978 έγραψε:
Ρε παιδιά από official ch dev για να πας σε official global dev με κλειδωμένο Bootloader γίνεται μόνο με Mi flash;
Για να πας σε off global dev με κλειδωμένο πρέπει να περάσεις από stable.
Ο/H geoanto555 έγραψε:
οχι... Πας με miflash στην global stable κ μετά μέσω updater στην dev.