Ο/H geoanto555 έγραψε:
Τότε πας σε αυτόν τον οδηγό...Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 PRO (Για πρώτη φορά)Ο/H geomaza έγραψε:
Ανακοίνωση Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader)
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
Φοβάσαι;; Είναι πολύ εύκολο... Αν έχεις στον υπολογιστή σου δεν χρειάζεται να ξανα κατεβάσεις.Ο/H geomaza έγραψε:
να χρειάζεται πάλι ε?
-
Βασικά ναι φοβάμαι αλλά μετά τις τρεις μέρες που έφαγα χωρίς οδηγούς ωστε να rootαρω το asus θα επιχειρήσω και το δικό μου, έβαλα το miui 8 κινεζοαγγλικο, εντάξει δεν έχω τα θέματα ππου είχα με την ρομ που ήρθε το κινητό αλλά να σου πω δε με ενθουσιάζει, μου την σπάνε τα κινέζικα apps και έχω μια υποψία πως μου τρώει την μπαταρία πιο γρήγορα και οι φωτό κάπως είναι...Ο/H geoanto555 έγραψε:
Φοβάσαι;; Είναι πολύ εύκολο... Αν έχεις στον υπολογιστή σου δεν χρειάζεται να ξανα κατεβάσεις.Ο/H geomaza έγραψε:
να χρειάζεται πάλι ε?
Η άλλη που είχα με έκανε να φάω κράξιμο στη δουλειά, έβαλα ξυπνητήρι στο αθόρυβο ακι τελικά ήταν πραγματικά αθόρυβο, όυτε το ξυπνητήρι δεν χτύπαγε, χεχεχεχεχε, χώρια ένα σωρό άλλα...
Τέλος πάντων θα το επιχειρήσω! Σε ευχαριστώ πολύ! Θα σε ενημερώσω! -
Ρε παιδιά από official ch dev για να πας σε official global dev με κλειδωμένο Bootloader γίνεται μόνο με Mi flash;

-
Γιατί δεν ξεκλειδώνεις να το κάνεις με miflash μεν αλλά σε fastboot mode Που δεν έχει διαδικασία..??Ο/H kyrgeo1978 έγραψε:
Ρε παιδιά από official ch dev για να πας σε official global dev με κλειδωμένο Bootloader γίνεται μόνο με Mi flash;
Για να πας σε off global dev με κλειδωμένο πρέπει να περάσεις από stable. -
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Γιατί δεν ξεκλειδώνεις να το κάνεις με miflash μεν αλλά σε fastboot mode Που δεν έχει διαδικασία..??Ο/H kyrgeo1978 έγραψε:
Για να πας σε off global dev με κλειδωμένο πρέπει να περάσεις από stable.
Είναι για κάποιον που παρήγγειλε με official ch dev δεν μπορεί να ξεκλειδώσει ακόμα και θέλει να πάει σε official global dev. Οπότε να περάσει με Mi pc suite την κινεζική stable και μετά;
Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
οχι... Πας με miflash στην global stable κ μετά μέσω updater στην dev.
Έγινε Γιώργο σ ευχαριστώ.
-
Γιώργο η δουλειά γίνεται και μέσω Mi pc suite αντί για updater έτσι; Γιατί μέσω updater αν και είναι εύκολο δεν το κόβω το άτομο να τα καταφέρνει.

-
-
Δηλαδή αν το κάνει μέσω Pc suite θα του πετάξει κινέζικη dev;
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-