Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 144.
-
Παράθεση από karamela: “Παιδιά η σελίδα με τις fastboot rom για hongmi 1s σέρνεται....Υπάρχει εναλλακτική για να κατεβάσουμε ρομ ? Κάποιος που την και μπορεί να την ανεβάσει με dropbox πχ? ” Απο το λινκ που έχει βάλει ο φίλος παρακάτω, δεν σου κατεβαίνει? Παράθεση από velissarios1: “Παράθεση από nassosp: “Ρε παιδιά, προσπαθώ να κατεβάσω την fastboot rom για το 1s από τα λινκ που υπάρχουν σε προηγούμενα ποστ αλλά δεν δουλεύει κανένα. Υπάρχει κάπου αλλού για κατέβασμα? Στάλθηκε από το IdeaTab A300…
-
Redmi 1s unbrick? (solved)
ΜήνυμαΒρηκα αυτην απο XDA armani_images_JHCCNBD23.0_4.3_340628b41f απο εδω Multi L Miui v5 Rom For Xiaomi Redmi 1S with⦠| Android Development and Hacking | XDA Forums . Να την κατεβασω ή να περιμενω αυριο μηπως διορθωθουν τα λινκ?
-
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Δοκίμασε από εδώ => bigota.d.miui.com/JHCCNBF36.0/…6.0_4.3_cn_5360473a1c.tgz” Τιποτα. Ολα μου βγάζουν το παρακάτω μήνυμα: "404 Not FoundCode: NoSuchKey Message: The specified key does not exist. Key: JHCCNBF36.0/armani_images_JHCCNBF36.0_4.3_cn_5360473a1c.tgz RequestId: 8E65EF0F01693E41 HostId: lSz3gNOVh1RLyWbGTk2svhAH9IjAbB51E03S/8m+BEa3O8mCNDN/07S0yOWdf/eWaGRzGAydSTc=''
-
ΜήνυμαΡε παιδιά, προσπαθώ να κατεβάσω την fastboot rom για το 1s από τα λινκ που υπάρχουν σε προηγούμενα ποστ αλλά δεν δουλεύει κανένα. Υπάρχει κάπου αλλού για κατέβασμα? Στάλθηκε από το IdeaTab A3000-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Απ: Colorful PU Pouch Case
ΜήνυμαΛοιπόν, κοιτάς λίγο πιο κάτω από εκεί που είσαι. Στην ουσία είναι τα χρώματα όπως βλέπεις στις εικόνες.
-
Παράθεση από Grigoris0r20r: “Καλησπέρα σε όλους. Παιδιά επειδή έχω κατεβάσει το swiftkeyboard πως γίνεται να βρω και να διαγράψω αυτό που έχει ήδη μέσα η ρομ? Γτ ώρες ώρες μου τραβάει μερικά κολλήματα. Τουλάχιστον να έχω μόνο ένα keyboard app.” Ρυθμίσεις >εφαρμογές >SwiftKey (νομίζω είναι με το πράσινο μπλε σύμβολο)> απεγκατασταση. Είναι απλά apk και διαγράφεται εύκολα. Μόνο οι εφαρμογές συστήματος διαγράφονται διαφορετικά.
-
Παράθεση από velissarios1: “Είπα να περάσω την cyanogenmod έτσι για να δω τι ψάρια πιάνει. Μέχρι ένα σημείο η εγχείρηση πήγαινε καλά.Κάποια στιγμή στο τελευταίο στάδιο μου έβγαλε ένα μήνυμα οτι απέτυχε στο αρχεί gaps... Δεν έδωσα ιδιαίτερη σημασία καθώς και δεύτερη προσπάθεια απέτυχε.Συνεχισα παίζοντας με την cyanogenmod που μου ξένισε αρκετά σαν εμφάνιση.Όταν αποφάσισα να επιστρέψω είδα οτι δεν υπήρχε εσωτερική μνήμη στη συσκευή.Δεν εμφανιζόταν πουθενά.Το να ξαναγυρίσω στη miui φαινόταν πολύ δύ…
-
ιδρωτας μεσα στην οθονη
ΜήνυμαΠαράθεση από prodigy: “Ευχαριστώ για την απάντηση caeser. Ξέρεις που θα βρω κανέναν οδηγό για να το ανοίξω? Γιατί έκανα μια προσπάθεια λίγο μετά το ποστ αλλά δεν κατάφερα να βγάλω το πίσω καπάκι που κρατάει την μπαταρια” Ένα βίντεο που δείχνει πως να το λύσεις είναι το παρακάτω m.youtube.com/watch?v=tqlIqu2po8o Πιστεύω να σε βοηθήσει
-
ιδρωτας μεσα στην οθονη
ΜήνυμαΥπάρχει περίπτωση να έχεις ζελατίνα (προστασία οθόνης) τοποθετημένη στο τηλέφωνο? Αν Ναι, αφαιρεσε την διότι αυτή έχει την υγρασία πιθανόν. Στάλθηκε από το IdeaTab A3000-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Είσαι άπαιχτος MIUI_ART!!! Ευχαριστούμε όλοι την ομάδα για αυτά που μας προσφέρετε! Στάλθηκε από το HM 1SW μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ειδοποιήσεις εικονιδίων
nassosp - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΗ αλήθεια είναι ότι δεν μπορείς να συγκρινεις το 1s με το iPhone. Είναι απαγορευτικό μόνο και μόνο από την διαφορά τιμής τους. Τώρα ότι αφορά το Motorola G, μιας και είναι πανομοιοτυπα τηλ θα είχε ενδιαφέρον να τα συγκρίνουμε μόλις πάρει την 4.4 και το 1s. Ειδωμεν... (Ξεφύγαμε από το θέμα...) Στάλθηκε από το IdeaTab A3000-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ειδοποιήσεις εικονιδίων
nassosp - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΣε μηνύματα, αναπαντητες, email εμένα το εμφανίζει αυτό που λες. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο το θέμα που έχεις επιλέξει. Προσωπικά χρησιμοποιώ το look like miui V6. Στάλθηκε από το IdeaTab A3000-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από dskoumis: “Για το 1s έχουμε κανά νέο παιδιά ;;;” Και η απάντηση που δόθηκε μια σελίδα πριν : Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από martzicadespell: “Tα 1s στο πηγάδι ε; :/” Όχι βέβαια.... Απλά οι Hongmi - Redmi 1S - Redmi Note, βασίζονται σε Stable εκδόσεις ROM και δεν μας δίνει η Xiaomi εβδομαδιαία Updates όπως στις άλλες συσκευές. Παρ'όλα αυτά μόλις βρούμε κάτι που επιβάλει να δώσουμε update, το κάνουμε άμμεσα. Επειδή πρέπει να ετοιμάσουμε το έδαφος για να είναι έτοιμες όλες οι συσ…
-
Καλύτερη Rom για το 1S;
ΜήνυμαΌπως τα είπε ο caeser! Βάζεις και το θέμα "look like miui V6" και μοιάζει σούπερ...
-
Παράθεση από dskoumis: “καλησπέρα μια βοήθεια θέλω σχετικά με τα μηνύματα όταν μου έρχεται ένα νέο μήνυμα από επαφή που είναι αποθηκευμένη στο τηλέφωνο μερικές φόρες μου δείχνει μόνο τον αριθμό όχι όπως τον έχω αποθηκευμένο σαν επαφή είναι κάποιο bug ξέρει κανείς κάτι ? ” Παράθεση από MIUI_ART: “Θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις το Number Fixer για να προσθέσεις σε όλες τις επαφές με 10 ψηφία, το πρόθεμα +30 από μπροστά.” Κάτι που παρατήρησα πρόσφατα είναι το εξής: Είχα αποθηκευση τις επαφές μου στο …
-
Παράθεση από velissarios1: “Να ρωτήσω κάτι άσχετο;Προσπαθώ να κατεβάσω data μέσω 3g και μου λέει χρειάζεται wifi.Πρέπει να βρώ το download.app και ναν αλλάξω το όριο σε max = 20mb.Μπορεί κάποιος φίλος να με κατευθύνει; (Sorry για το off topic)” Νομίζω ότι πρέπει να πας στο εικονίδιο "λήψεις" και θα πατήσεις ρυθμίσεις και εκεί θα ορίσεις τα δεδομένα σε απεριόριστα. Στάλθηκε από το HM 1SW μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από dskoumis: “καλησπέρα στην παρεα μετά την επιτυχής αναβάθμιση στην 3.22 για το redrise 1s η εφαρμογή ημερολόγιο και σημειώσεις έγιναν κινέζικα έχει κάνεις το ίδιο θέμα?? ” Όχι, σε εμένα είναι κανονικά στα ελληνικά όλα.
-
Παράθεση από velissarios1: “Η 37(3.22) για Redmi 1S περιλαμβάνει την επιλογή αποθήκευσης των φωτο κλπ κλπ στην εσωτερική μνήμη ή στην sd card? ” Μόλις την εγκατέστησα. Ναι έχει επιλογή πλέον για μεταφορά εικόνων στην εξωτερική κάρτα. Να δούμε τώρα πως πάει και σαν ρομ... e4ahu2a6.jpg Στάλθηκε από το HM 1SW μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΠάντως, έτσι για την ιστορία, θα ήθελα να μας γράψεις τι λάθος έκανες και το τηλέφωνο "φρικαρε"... Στάλθηκε από το HM 1SW μου χρησιμοποιώντας Tapatalk