Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 246.

• Ορίστε... ce20066f2f2239b06e45b6e546284c6e.jpg Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Το βλέπει σαν 9008 αλλά και το παλιό σταματάει σε reached the end of the file(κάτι νούμερα και receiving hello packet) Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Αυτό ψάχνω τώρα να κατεβάσω... Έκανα και ένα reboot το pc. To πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να καταλάβω σε τι Mode είναι το κινητό αφού είναι κλειστή η οθόνη... Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Χαχαχαχα.... Κατέβασα ήδη fastboot ROM global, το σύνδεσα ξανά στο μιφλας, και ενώ το διαβάζει σαν com4, ξεκινάει και μου γράφει cannot read hello packet, και μετά από 7 sec γράφει object reference not set to an instance of an object. Τώρα τι κάνω;;; Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Έπαιζα μπάλα μέχρι τώρα, μόλις γύρισα σπίτι και καταπιανομαι ... Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Δςν μας πειράζει αυτό. Λογικά όπως το βλέπω για κάποιο λόγο το κιν έχει κολλήσει και μπαίνει συνέχεια σε EDL. Θα φλασαρω μια fastboot global stable και βλέπουμε Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παιδιά συγνώμη που άργησα τόσες μέρες και επανέρχομαι γιατί μόλις πήρα το χαλασμένο κινητό στα χέρια μου... Λοιπόν, δεν μπαίνει σε fastboot για να ελέγξω bootloader, μόλις πατάω power και volume- βγάζει το εικονιδιακι fastboot, αλλά αμέσως σβήνει και ξαναβγάζει το λογότυπο mi και σβήνει τελείως η οθόνη... Το θέμα είναι ότι συνδέοντας το στον υπολογιστή αναγνωρίζεται μόνο ως Qualcomm Qloader 9008 (com4)... Άρα κατεβάζω fastboot ROM και φλασαρω με το MI flash? Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιών…

• καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους... Φίλος με redmi 3 pro πήγε να περάσει την τελευταία 4.13 από την προηγούμενη 4.6 και ενώ τελείωσε η εγκατάσταση μέσω TWRP και έκανε επανεκκίνηση, το κινητό έσβησε ενώ γέμιζε η μπάρα πριν μπει στη MIUI. Από εκείνη την ώρα το κινητό παραμένει σε Bootloop, είτε πάει να το ανοίξει, είτε προσπαθώντας να μπει στο TWRP. Μόνο Fastboot μπαίνει.1ον. Ξέρει κανείς αν μπορούμε να σωσουμε τα αρχεία του κιν;;; 2ον. Φαντάζομαι ότι η διαδρομή που θα ακολουθήσουμε από δω και π…

• Έχει αντιμετωπίσει κάποιος που φοράει την δική μας stable πρόβλημα με υπερθέρμανση;;; Φοράω την τελευταία και σήμερα παίζοντας Warfriends το κινητό κολλούσε απίστευτα, σε σημείο unplayable... Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

johnkeppas - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από johnkeppas: “Άρα πρέπει να ξεκλειδώσω και μετα να την βάλω;;; ” Δεν χρειάζεται να ξεκλειδώσεις για official rom. Έχεις 3εις επιλογές updater-που δεν νομίζω να την πάρει mipcsuite σε recovery mode miflash σε edl mode” Ευχαριστώ... Θα τα δοκιμάσω και βλέπουμε... Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ναι official global εννοώ... Άρα πρέπει να ξεκλειδώσω και μετα να την βάλω;;; Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παιδιά σε note 3 pro που θα μου ρθει αύριο με china Ρομ, θέλω να πάω σε official stable, μέσα απ τον Updater χωρίς ξεκλείδωμα γίνεται; Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παιδιά την δική μας τελευταία stable την έβαλε κάνεις;;; Πάει καλά;;; Θέλω να πάω κι εγώ σε stable καθώς δεν μου δουλεύουν πλέον για κάποιο λόγο τα Led notifications... Μόνο όταν φορτίζει δουλεύει... Θα χρειαστώ απλά ένα factory reset μιας και αυτή είναι 7.0 για το μι5 απ ότι είδα στο thread της stable Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Εμενα στο μι5 δεν δουλεύει και το λεντ για τις ειδοποιήσεις... Το ενεργοποίησα και απ τις ρυθμίσεις και απ τις εφαρμογές ξεχωριστά... Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Μα στην προηγούμενη αναβάθμιση δεν είχα τέτοιο θέμα... Γι αυτό μου προξένησε την περιέργεια... Αλλά αφού δουλεύει έτσι... Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Εμενα στο mi5 όλα καλά εκτός από το γεγονός ότι έχασε κάποιες ρυθμίσεις, οχι για το ίντερνετ, αλλά τις απλές, δηλαδή για οθόνη, το Led ειδοποίησης και ποιες εφαρμογές το χρησιμοποιούν και άλλα τέτοια... Το είχε και άλλος αυτό;;; Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Την έχει βάλει κανείς σε μι5;;; Βασικά με ενδιαφέρει η αυτονομία πως είναι... Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Από xtrv dev σε stable θέλει factory reset και το κάνω μες από την εφαρμογή αναβάθμιση ή από TWRP;;; Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παιδιά από official global σε official china επιστροφή κάνουμε μέσα από την εφαρμογή αναβάθμιση και μετα από factory reset ή θέλει κι άλλη διαδικασία;;; Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

johnkeppas - - RedMi 3 & PRO (Ido)

Μήνυμα

Παράθεση από Gourlo: “Οχι Γιάννη δε βρήκα..Όταν φορτίζει το κινητό η οθόνη δεν ανταποκρίνεται σωστά!” Ευχαριστώ gourlo. Είσαι πολύ βοηθητικός... Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk