Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 349.
-
Παράθεση από linuxilakis: “Aroma η 8 δεν βγάζει. Μόνο xtrv σκέτο . Την έχω εγώ κ εκτός από κάποια drain που είχα στην αρχή. Θεωρώ ότι είναι πολύ καλή κ γρήγορη. Ούτε force close ούτε τίποτα. Ύστερα από μια εβδομάδα που έχει κάτσει η ρομ όλα βαίνουν όπως θέλω. Και global Dev που είχα για δύο ρομ και αυτήν ήταν πολύ κοντά. Για τον ήχο δεν συμφωνώ πιο δυνατός στην xtrv. 5 επί 6 διάταξη του launcher. Απαλλαγμένη από bloatware που εντάξει δεν είναι τόσο θέμα μιας και πολλά αν είσαι ρουτ τα ξεπερνας. …
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Καλησπέρα παιδιά...παρατήρησε κανένας κολλήματα με το mix 2? Εμενα μου κανει κατι παράξενα κολπα εδώ και 4-5 μερες.... Αλλάζει απο μονο του τα ονόματα των επαφων ή τα σμίγει μεταξύ τους. Δηλάδη στέλνω μηνυμα στον Στέλιο και μου βγάζει Μάριος ( μια άλλη επαφη μου έχω) Επίσης εδω και 4-5 μερες μαγγώνει και κανει απο μόνο του reboot ή πρεπει να το κανω εγώ εχωντας συνεχεια πατημένο το power button. Εχω την αρωμα 7.12.21
-
Ελληνική Rom σε mi mix 2
ΜήνυμαΚαλησπέρα παιδιά...παρατήρησε κανένας κολλήματα με το mix 2? Εμενα μου κανει κατι παράξενα κολπα εδώ και 4-5 μερες.... Αλλάζει απο μονο του τα ονόματα των επαφων ή τα σμίγει μεταξύ τους. Δηλάδη στέλνω μηνυμα στον Στέλιο και μου βγάζει Μάριος ( μια άλλη επαφη μου έχω) Επίσης εδω και 4-5 μερες μαγγώνει και κανει απο μόνο του reboot ή πρεπει να το κανω εγώ εχωντας συνεχεια πατημένο το power button. Εχω την αρωμα 7.12.21
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Xoutas Lefteris: “Παράθεση από ikleos: “Παράθεση από Xoutas Lefteris: “Αρα developer οπότε δεν έχω άποψη όπως είπα έχω την srable ” Φίλε εσύ στην stable έχεις εγκατεστημένο το email app της xiaomi? Sent from my MIX 2 using Tapatalk ” Οχι από ότι βλέπω δεν το εχω” Φίλε εσύ με την stable είσαι ευχαριστημένος? Από μπαταρία? Sent from my MIX 2 using Tapatalk =============== Δεκ 18th 2017, 8:39pm =============== Για να μεταβώ απο την arΩma 7.12.7 ( dev) στην τελευταία stable arΩma πρέπει…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Xoutas Lefteris: “Αρα developer οπότε δεν έχω άποψη όπως είπα έχω την srable” Φίλε εσύ στην stable έχεις εγκατεστημένο το email app της xiaomi? Sent from my MIX 2 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Xoutas Lefteris: “Για ποια rom μιλάς για developer η stable? Εγώ έχω stable και είμαι οκ έχω τις επιλογές κανονικά” Για την τελευταία αυτής της βδομάδας Αρωμα 7.12.14 Sent from my MIX 2 using Tapatalk
-
RE: Ελληνική Rom σε mi mix 2
ΜήνυμαΠαράθεση από ikleos: “Καλησπέρα σας, πέρασε κανείς την τελευταία Αρωμα ρομ? Είχε κ άλλος το προβλημα με τα εικονίδια ή μονο εγω?. Η επιλογή home screen layout εξαφανίστηκε και τα εικονίδια απο 5 οριζόντια έγιναν 45f0992e0f28e3eb48c42484190b19c66.jpg Sent from my MIX 2 using Tapatalk” Κανείς δεν την πέρασε παιδιά? Sent from my MIX 2 using Tapatalk
-
Ελληνική Rom σε mi mix 2
ΜήνυμαΚαλησπέρα σας, πέρασε κανείς την τελευταία Αρωμα ρομ? Είχε κ άλλος το προβλημα με τα εικονίδια ή μονο εγω?. Η επιλογή home screen layout εξαφανίστηκε και τα εικονίδια απο 5 οριζόντια έγιναν 45f0992e0f28e3eb48c42484190b19c66.jpg Sent from my MIX 2 using Tapatalk
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από ikleos: “ Δεν υπάρχει σε μενα η ρύθμιση αυτή.. Sent from my MIX 2 using Tapatalk ” Τελικά επέστρεψα στη προηγούμενη έκδοση που υπάρχει η ρύθμιση αυτή. Ας το δει κάποιος παιδιά.. 32c1df01fdc5fb062301b3c9ea0802a7.jpg Sent from my MIX 2 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gaiosgf: “Παράθεση από ikleos: “Παράθεση από ikleos: “Σε ΜΙΧ 2 περαστηκε με επιτυχια...το μονο προβλημα που βρηκα ειναι οτι μου αλλαξε την σειρα των εφαρμογων ( layout) . Το ειχα σε 5 εφαρμογες οριζοντια και τωρα μου το εκανε 4. Και δεν βρισκω τις ρυθμισεις. ” Κανεις με το ιδιο προβλημα παιδια? ” Ρυθμισεις-Αρχικη οθονη” Δεν υπάρχει σε μενα η ρύθμιση αυτή.. f3ec3b8cca72f3c9605293ccac8ad560.jpg Sent from my MIX 2 using Tapatalk
-
Παράθεση από ikleos: “Σε ΜΙΧ 2 περαστηκε με επιτυχια...το μονο προβλημα που βρηκα ειναι οτι μου αλλαξε την σειρα των εφαρμογων ( layout) . Το ειχα σε 5 εφαρμογες οριζοντια και τωρα μου το εκανε 4. Και δεν βρισκω τις ρυθμισεις. ” Κανεις με το ιδιο προβλημα παιδια?
-
Σε ΜΙΧ 2 περαστηκε με επιτυχια...το μονο προβλημα που βρηκα ειναι οτι μου αλλαξε την σειρα των εφαρμογων ( layout) . Το ειχα σε 5 εφαρμογες οριζοντια και τωρα μου το εκανε 4. Και δεν βρισκω τις ρυθμισεις.
-
Καλησπέρα , υπάρχει miui rom για το Mi A1?
-
Ελληνική Rom σε mi mix 2
ΜήνυμαΚαλησπέρα παιδιά... Πέρασα και εγώ με επιτυχία την 7.11.2... Γιατί εξακολουθεί να μην υπάρχει η εφαρμογή email? Ενώ στο set up της ρομ δεν επέλεξα να διαγραφεί η συγκεκριμένη εφαρμογή Sent from my MIX 2 using Tapatalk
-
Ελληνική Rom σε mi mix 2
ΜήνυμαΠαράθεση από Icestein: “@ikleos Δεν είπα ότι κάτι δεν δουλεύει .. Είπα ότι λείπει από μέσα.. Όχι μόνο οι εφαρμογές που λες αλλά και πράγματα στις ρυθμίσεις ( ελάχιστα και για μερικούς ασήμαντα ) αλλά λείπουν . Πες μας αν θες πως βλέπεις το θέμα μπαταρία . ” Το Notes το βρηκα και το κατεβασα...To email δεν το βρισκω πουθενα
-
Ελληνική Rom σε mi mix 2
Μήνυμακαμια σχεση νομιζω φιλε...ολα δουλευαν μεχρι τωρα
-
Εχω περάσει την 7.10.19 σε Μi Mix 2 , μετα απο factory reset απο το TWRP και συνέχισα σαν νέα συσκευη. Όλα καλα μεχρι στιγμης. Το μονο bug που εχω ειναι οτι καποτε μου πεταει οτι το mi cloud has stopped. Eπίσης γιατι δεν υπαρχουν οι εφαρμογες Νotes και email ?
-
Ελληνική Rom σε mi mix 2
ΜήνυμαΚαλησπερα ξανα... Εχω περάσει ξανα την 7.10.19 μετα απο factory reset απο το TWRP και συνέχισα σαν νέα συσκευη. Όλα καλα μεχρι στιγμης. Αλλά γιατι δεν υπαρχουν οι εφαρμογες Νotes και email ?