Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 168.
-
Antutu score από τα xiaomi
ΜήνυμαΧααχαχα!! Και εσύ δεν έπαιξε ψυγείο μόνο εδώ.. Αλλα και άλλα πράγματα..
-
ΜήνυμαΠαράθεση από z953rr: “Να μην ανεβασω το σκορ με ψυγείο..... Στάλθηκε από το MIX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Για ανέβασε
-
ΜήνυμαΠαράθεση από Alex_MLT: “@Jinthegod Flight mode, Φρέσκο από φόρτιση, κάνε επανεκκίνηση, κλείσε τον ήχο. Ξαναδοκίμασε. (α..και άστο κατω, μην το βαστάς στο χέρι...) ” Ακριβώς αυτό έκανα. Ξέρω δύο τρία πράγματα αλλά γτ δεν πιάνει 160k!!!?
-
ΜήνυμαΠαράθεση από Alex_MLT: “Βάλτο στο ψυγείο.. ” Χαχαχα όχι, όχι δεν θέλω να κλέψω!! 158k έφτασα τώρα... Αλλά δε βαριέσαι.. Νούμερα είναι μόνο!!
-
ΜήνυμαΘέλω και εγώ 160k+..
-
Παράθεση από nikos153: “Παράθεση από Jinthegod: “Πολύ αναλυτικός!! Μπράβο σου και ευχαριστώ!! Αυτό το Hal απο που μπορώ να το κατεβάσω; όσο για την Google camera, μια που κατέβασα και την άνοιξε τελικά, μπορεί να βγάλει φώτο, δεν μπορεί όμως να τραβήξει βίντεο , πετάει error, υποθετω πως δεν υποστηρίζει εγγραφή βίντεο κάποιο Google Camera app.. ” Δεν το κατεβάζεις τo HAL3, το ενεργοποιείς Κατέβασε το Buidprop Editor από το Google Play, άνοιξε το και άλλαξε το persist.camera.HAL3.enabled=0 σε per…