Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 168.
-
Προβλημα στο Mi4. Εκανα την εγκατασταση και οταν το ανοιγω εκει που λεει Οροι παροχης υπηρεσιων παταω συμφωνω,συνεχιζει στο Mi Cloud παταω επομενο και μετα "Δυστηχως η εφαρμογη Mi Cloud εχει σταματησει" και με πεταει συνεχεια. τι κανω τωρα?
-
Bλεπω Marshmallow για Mi4 η με γελουν τα ματια μου? :O τωρα εγω που ειμαι GTV 5.11.26 Developer απλα φλασαρω την ρομ?Η ακολουθω αλλη διαδικασια?
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από Jinthegod: “ποτε παιζει να βγει Marshmallow για το xiaomi mi4? η εστω update? ” Τέλη Γενάρη,Φλεβάρη οπότε μέχρι τότε αναμονή.. ” Καταλαβα...οποτε περιμενουμε μια και καλη το Xiaomi mi5...
-
Την 5.11.26 εχω και εγω εδω και 1 μηνα και συνεχιζει να κολαει μερικες φορες οταν με καλουν δεν μπορω να συρω να απαντησω..εκανα καθαρισμο δεδομενων στα θεματα οπως μου ειχε πει καποιος εδω μεσα αλλα δεν εκανε δουλεια προφανος..ποτε παιζει να βγει Marshmallow για το xiaomi mi4? η εστω update?
-
Εγω παντος ημουν απο τους τυχερους και προλαβα να απαντησω
-
Ανοιχτος πρεπει να ειναι ακομα.7 ψηφους ακομα για το ρεκορ!!Παμε αλανια για το γαμωτο!!
-
Παμε 13 ψηφους ακομα να σπασουμε το περσυνο ρεκορ των Ινδων να χουν να μας θυμουνται!!
-
+1 Απο τον κολλητο μου με nikname : Constantine77
-
Παράθεση από makis1024: “Παράθεση από Jinthegod: “Παράθεση από makis1024: “Krisbou το να ψηφίζει τρεις φορές συνεχόμενα δεν θα έχει κάποιο αποτέλεσμα , το μόνο που θα καταφέρεις είναι να ακυρωθεί ή ψήφος σου!!! Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk ” 1ον ειναι 2η ψηφος,2ον ειναι απο αλλη συσκευη,αλλη IP. Εχουμε και ενα adsense account φιλε μου δεν χρησημοποιουμε το internet μονο για facebook και youtube. ” Δεν ξέρω φίλε μου από αυτά που μου λες απλά εγώ βλέπω #4609, #4610 # 4612 ίδιο όνομα χρ…
-
Παράθεση από makis1024: “Krisbou το να ψηφίζει τρεις φορές συνεχόμενα δεν θα έχει κάποιο αποτέλεσμα , το μόνο που θα καταφέρεις είναι να ακυρωθεί ή ψήφος σου!!! Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk ” 1ον ειναι 2η ψηφος,2ον ειναι απο αλλη συσκευη,αλλη IP. Εχουμε και ενα adsense account φιλε μου δεν χρησημοποιουμε το internet μονο για facebook και youtube.
-
+1 απο την αδερφη μου με Nikname : Krisbou Παμε γερα!!!!!Βαση στατιστικων τα εχουμε τα γατακια!!!
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Calm Down μέρες που είναι... Δεν είναι σωστό να πιέσει κανείς - κανέναν. Αλλο να βοηθάς κάποιον να ψηφίσει που έχει την συσκευή - ξέρει την κοινότητα - αλλά δεν ξέρει τον τρόπο που θα ψηφίσει, και άλλο να πιέσεις κάποιον να ψηφίσει. Κανείς πιστεύω δεν έχει κάνει κάτι τέτοιο και κακώς άνοιξε τέτοιο θέμα. Εγώ παραδείγματος χάρην που είμαι βαθύτατα δημοκρατικός και έχω 3 γιούς με κινητά, xiaomi φυσικά, και με δικούς τους λογαριασμούς, τους εξήγησα όμορφα και απλά, πως αν θέλ…
-
Eυκαιρια να αυξησουμε την διαφορα,ψηφηστε!!!Οι Ινδοι κοιμουνται τωρα ειναι μεσανυχτα σε αυτους!! ειχα μια απορια,η ψηφοφορια μεχρι τι ωρα ειναι? γιατι στο site λεει μεχρι 30 δεκεμβριου.Εννοει μεσανυχτα η οποτε θελουν αυτοι?
-
Παράθεση από takisfrag: “Παράθεση από MIUI_ART: “Φυσικό το βλέπω αφού οι περισσότεροι είναι Hit & Run... Παίρνουν την ROM και μην τον είδατε τον Παναή... ” Δεν είναι όμως έτσι Αγαπητέ Δημήτρη ,αυτό είναι τουλάχιστον αχαριστία ,το λιγότερο που θα μπορούσαν να κάνουν είναι αυτή ή ψήφος για να μην πω το ελάχιστο για τα όσα τους προσφέρει αυτή εδώ ή κοινότητα ! Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Δεν λεω το αντιθετο,ισα ισα συμφωνω μαζι σου.Απλα μιλαω στατιστικα παντα.Εαν οσοι ειναι…
-
Παράθεση από geobas: “Παράθεση από flowin_through: “Παράθεση από geobas: “Παράθεση από MIUI_ART: “Έχουμε την δυνατότητα αρκεί να "ξυπνήσουν" όλοι.. ” Εχουμε πάνω από 7500 μέλη που μπαίνουν στο forum , ζητώντας με το ένα ή το άλλο τρόπο βοήθεια για να λύσουν τα προβλήματά τους , αλλά μόνο το 11% μπήκεστον "κόπο" μέχρι τώρα να δείξει ότι εκτιμάει αυτό που του προσφέρει τούτη η κοινότητα .Παίρνω χωρίς να δίνω , δυστυχώς . ” Εγώ πάλι έχω εντυπωσιαστεί από τη συμμετοχή, δε περίμενα μέλη με ελάχιστα ή…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Δεν χρειάζεται να το κάνετε. Αν υπάρχει και άλλο μέλος με άλλο τηλέφωνο οκ. Αλλά μην μπαίνετε στο τρυπάκι να κάνουμε fake λογαριασμούς και ψήφους. Ότι κάνουμε ας το κάνουμε με την αξια μας, και ότι καταφέρουμε. Έχουμε την δυνατότητα αρκεί να "ξυπνήσουν" όλοι.. ” Αν δεν θελει επιβεβαιωσεις απο κινητα,με private window,CCleaner και ενα socks proxy μπορεις ανετα να φτιαξεις οσα θες και χωρις να υπαρχει προβλημα!
-
μπορουμε απλα να κανουμε λογαριασμο στην σελίδα της ψηφοφοριας απο αλλο κινητο/υπολογιστη/ip και να ψηφίσουμε; η δεν κανει;
-
Σορρυ κιολας ρε παιδια δεν θελω να φανω κακος απλα καθομουν και παρατηρουσα τις ψηφους εδω και 1 ωρα και βλεπω να λετε ολοι +1 και το ονομα σας ενω στην ψηφοφορια δεν αλλαζει κατι. απο τα τελευταια 10 ατομα που εχετε ψηφησει μονο 2 φορες εχει ανεβει απο 1 μοναδα οι ψηφοι της Ελλαδας..(δεν ξερω αν φταιει κατι η αν αργουν να φανουν οι ψηφοι απλως σε εμενα κατευθειαν το μετρησε και μου φαινετε παραξενο ολο αυτο)
-
Ψηφισα και εγω: JinTheGod Παντος τα παμε πολυ καλα σε σχεση με τον πλυθησμο μας και το ποσο μη διαφημησμενη ειναι η Xiaomi στην Ελλαδα.. δεν το περιμενα ειναι η αληθεια!Και πρωτοι να μην βγουμε μονο που στις πρωτες 3 μερες εχουμε καταφερει να μαζεψουμε 700+ ψηφους και να ημαστε πρωτοι λεει πολλα!!!Παμε γερα!!( μην βαριεστε 2 λεπτα υποθεση ειναι)
-
Παράθεση από prekasg: “Παράθεση από Jinthegod: “Καλησπερα φοραω εδω και αρκετο καιρο την 5.11.26 Developer γιατι σε θεμα μπαταριας μεχρι στιγμης ειναι η καλυτερη και γενικα πολυ σφαιρατη ρομ.Εχω παρατηρησει ενα θεμα ομως τον τελευταιο καιρο.Εκει που με περνουν τηλεφωνο και παταω να συρω ωστε να απαντησω,κολαει η οθονη και δεν μπορω να απαντησω,μεχρι να σταματησει να με καλουν και μετα ξεκολαει.Μου το εχει κανει 5-6 φορες αυτο..ξερετε τι μπορει να φταιει?Ευχαριστω. ” δοκιμασε ρυθμισεις - εφαρμογε…