Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 341-360 από 560.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από foxy4270: “Παράθεση από papaflessas: “Επίσης εκεί που έφτιαξαν οι βιβλιοθήκες για την google camera η χιαομι χάλασε το night mode ποιο πολύ θόρυβο πεθαίνεις στην μαμά κάμερα στο night mode αλλά πλέον δεν με.πειραζει αφού όλα λειτουργούν πολύ καλά σε google camera Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” για ανεβασε κανα δειγμα...τι εννοεις πολυ θορυβο δε γινονται αυτα τα πραματα” Με τα σκούρα είναι από μαμά η ποιο καθαρή είναι από google camera επειδή είμαι από κινητό τις…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Παράθεση από papaflessas: “καλησπέρα παιδεια με τι ρυθμίσεις βάλατε την καμερα που προτείνετε ” Αναφέρεσαι σε αυτή που πρότεινε ο @demakhs που του την πρότεινε μία ημέρα νωρίτερα ο @geoanto555 ?” Ναι σε αυτή καλό είναι να υπάρχουν μαζεμένες εδώ οι ρυθμίσεις για όσους θέλουν και φυσικά θέλω και εγω να ξέρω.μιας και θα την εγκαταστήσω Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Octaviastikos: “Αολσ για την αλλαγή τώρα θέλω...μάλλον για το Pro πιο πολύ με βλέπω...” Νομίζω το mi8 pro είναι το ποιο ολοκληρωμένο αυτή την στιγμή το mi mix 3 δεν μου αρέσει το πορτακι που έχει δεν είναι πολύ βολικό Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Octaviastikos: “Εχω ένα ερώτημα.... Mi8 Pro ή mix 3 ;;;” Δες και κανένα review εγώ να σου πω και mi8 pro τέλειο θα ήταν εξάλλου 5g θα υποστηρίζει η έκδοση mi mix 3 που θα βγει Φεβρουάριο και μετά για.εμενα περίμενε 855 μην βιαστής Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από MrAntonis: “Και τώρα που μπορούμε και εμείς της stable να αναβαθμίσουμε την gcam, ποια προτείνετε εσείς οι μαέστροι?? ” Δοκίμασε την τελευταία γενικα εχει αρκετα καλα αποτελεσματα saturation 1.2 και 1,7 για πισω καμερα και την μπροστινη αστην οπως ειναι ειναι ειναι φυσικα τα χρωματα επισης εαν εχεις σταθερο χερι για night mode πηγαινε εκει που λεει night sight parameters και βαλε εκει που λεει min iso limited 1\4 sec και εαν θελεις ενεργποιησε και το pixel auto hdr+ και εκει που λεε…
-
Παράθεση από D!scord!an: “Καλημέρα σε όλους! Πιθανότατα κάτι θα ξέρετε για να τα λέτε όλα αυτά. Έχω το τηλεφωνο στην κατοχή μου εδώ και 5 μέρες, οπότε δώστε μου λίγο χρόνο. Παράθεση από papaflessas: “Παράθεση από foxy4270: “Παράθεση από D!scord!an: “Καλησπέρα στην παρέα. Ο κύριος λόγος που αγόρασα αυτό το κινητό είναι για το καλό hardware των καμερών που έχει. Δυστυχώς δεν μπορώ να πώ οτι είμαι ικανοποιημένος. Ερχόμενος απο s7 edge με φωτογραφίες σχεδόν point and shoot είχα μάλλον υψηλες προσδοκ…
-
Παράθεση από foxy4270: “Παράθεση από D!scord!an: “Καλησπέρα στην παρέα. Ο κύριος λόγος που αγόρασα αυτό το κινητό είναι για το καλό hardware των καμερών που έχει. Δυστυχώς δεν μπορώ να πώ οτι είμαι ικανοποιημένος. Ερχόμενος απο s7 edge με φωτογραφίες σχεδόν point and shoot είχα μάλλον υψηλες προσδοκίες για δικάμερη συσκευή. Το λογισμικό είναι χάλια και στην έκδοση που είμαι 10.1.2 η google camera δυστυχως δεν ειναι λειτουργική. Η νυχτερινή λήψη της μαμά κάμερας ενώ κοντρολάρει τα highlights όμορ…
-
Παράθεση από botontsi: “Εχουμε καποια εκδοση που παιζει σωστα με global 10.1.2 rom? Οποια και να εχω δοκιμασει κολαει η εικονα οταν ειναι να τραβηξει φωτο ” γενικα επειδη εχω και εγω την ιδια εκδοση λειτουργικου γενικα οι τελευτεες εκδοσεις της γοογλε καμερας δεν λειτουργουν σωστα ακομα και με το buffer fix που εχει στις ρυθμισεις γενικα ενω διορθωνει το προβλημα αυτο καποιες φορες αργη να βγαλει φωτογραφιες και επισης το Night mode δεν λειτουργει οποτε μονοδρομος η μαμα καμερα προς το παρον για…
-
συγριτικο καμερων ενος απο τα καλυτερα φωτογραφικα κινητά της εποχης 2015 του lumia 950 xl vs xiaomi mi8 και ενα απο τα καλυτερα φωτογραφικά κινητά του 2018 και πολλα υποσχομενο για το μέλλον mi8 IMG-20190111-132331.jpg lumia 950xl WP-20190111-13-23-50-Rich-LI.jpg mi8 IMG-20190111-132407.jpgupload an image lumia 950 xl WP-20190111-13-24-08-Rich-LI.jpg mi8 IMG-20190111-132512.jpg lumia 950 xl WP-20190111-13-25-19-Rich-LI.jpg 100.gif
-
Παράθεση από botontsi: “Καλημερα παιδες...επειδη δεν βρισκω καποιο σχετικο θεμα...εχει χρησιμοποιησει κανεις ακουστικα τυπου airpods της xiaomi, αν εχουν κυκλοφορησει φυσικα? ” καλημερα σημερα κυκλωφορουν στην αγορα της κινας κατσε να βγαλουν κανενα review κανενας να τα δουμε πως λειτουργούν κιόλας μην αγοράζουμε τσάμπα ακουστικά να πέσει και η τιμή τους γιατί προφανώς τώρα τα έχουν τσιμπημένα οι Κινέζοι λες και πουλάνε χρυσό αυτο δεν το κατάλαβα πότε
-
Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]
papaflessas - - Mi Band
Μήνυμαποτε θα βγάλετε ενημέρωση καινούργια ?
-
Παράθεση από stavrinho: “Παράθεση από papaflessas: “Παράθεση από Giannis25: “Καλησπερα παιδια ,μπορειτε να μου προτεινετε τζαμακι και 'σκουροδιαφανη' θηκη για το mi8, ειδικα για το τζαμακι θελω κατι καλο σε touch και καλυψη ” καλησπερα φιλε εγω εχω παρει απο εδω ελλαδα spigen τζαμακι και μαι σκούρα μπλε θήκη tpu οχι σιλικόνης είναι ποιο σκληρή και ματ μπλε το τζαμακι εχει το εξής θετικό οτι ειναι full face εχει κόλλα παντού άριστη αφη και ειναι πάρα πολύ κάλο και ποιοτικό και αφήνει και χώρο για…
-
Παράθεση από Giannis25: “Καλησπερα παιδια ,μπορειτε να μου προτεινετε τζαμακι και 'σκουροδιαφανη' θηκη για το mi8, ειδικα για το τζαμακι θελω κατι καλο σε touch και καλυψη ” καλησπερα φιλε εγω εχω παρει απο εδω ελλαδα spigen τζαμακι και μαι σκούρα μπλε θήκη tpu οχι σιλικόνης είναι ποιο σκληρή και ματ μπλε το τζαμακι εχει το εξής θετικό οτι ειναι full face εχει κόλλα παντού άριστη αφη και ειναι πάρα πολύ κάλο και ποιοτικό και αφήνει και χώρο για την θηκη για να μπορέσει να κατσει χωρις να σηκώσει…