Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 521-540 από 560.
-
παρατηρησα οτι εχει bug με τις θερμιδες στην αρχικη οθονη της εφαρμογης διχνει μεγαλυτερο αρθμο θερμιδων ενω οταν μπεις να δεις τις λεπτομερειες φεντεται κανονικα οι θερμιδες και ειναι και λιγοτερες επισης δεν αναγνωριζει καποιεσ φορες στην ποιοτητα υπνου ποτε ξυπνησες και καμια φορα ενω εχω κλησει το ξυπνητηρι αυτο δονειται παροτι το εχω κληση απο την εφαρμογη
-
οκ αυτο ηθελα να ξερω αν γινεται αυτοματα το firmware update στο miband
-
και αν θες να κανεις πρεπει να βαλεις την κανονικη απο το store?
-
ενημερωση στο firmware του band γινεται απο αυτη την εφαρμογη?
-
λεει οτι απλα δεν χρειαζοταν να υπαρξει μια τετοια ψηφοφορια υπαρχει αλλος τροπος δεν καταλαβα ουτε εγω τι εννοουσε και οτι υπηρχαν ατομα που με κανανε αναφορα
-
αυτη ειναι η απαντηση τους
-
Παράθεση από turbomiui: “να υποθέσω ότι τα redmi 3 γενικά, δεν πρόκειται να πάρουν ποτέ 6? ” δεν το ξερει κανεισ αυτο γιαυτο τον λογο ειχα φτιαξει αυτη την ψηφοφορια
-
καλησπερα παιδια ποτε θα βγει η ελληνικη stable 7.3.6.0 για xiaomi note 3 pro (kenzo) εχει βγει στο εξωτερικο η επισημη εδω τι γινεται ?
-
Παράθεση από Aurumnus: “Παράθεση από papaflessas: “μόλις ξεκίνησα ψηφοφορία για το ποιος θέλει marshmallow στο xiaomi redmi note 3 στο επίσημο φόρουμ της Xiaomi μπας και το δουν και φροντίσει η μαμά Xiaomi να μας δώσει android 6 σε αυτό το λινκ vote for who wants marshmallow 6 in xiaomi redmi note 3 & note 3 pro? - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum όσοι θέλετε να στηρίξετε την προσπάθεια αυτή ” Specified thread does not exist or is under moderation. Τι έγινε; Το κατεβάσαν το thread; ” δε…
-
παιδιά μιας και ήμουνα αυτός που έφτιαξα την ψηφοφορία κανονικά δεν έπρεπε να μου στείλουν ένα μήνυμα γιατί το κάνανε και την διέγραψαν δεν έλαβα τίποτα!! νομίζω ότι τους πείραξε ότι μαζευόμασταν πολλά άτομα τι να πω !!! παντός σας ευχαριστώ όλους που βοηθήσατε !!!
-
Μόλις ξεκίνησα ψηφοφορία για το ποιος θέλει marshmallow στο xiaomi redmi note 3 στο επίσημο φόρουμ της Xiaomi μπας και το δουν και φροντίσει η μαμά Xiaomi να μας δώσει android 6 σε αυτό το λινκ vote for who wants marshmallow 6 in xiaomi redmi note 3 & note 3 pro? - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum για όποιον θέλει να βοηθήσει στην προσπάθεια αυτή !!! σας ευχαριστώ εκ των πρότερων για την συμμετοχή σας στην ψηφοφορία !!!
-
Ψηφοφορια στο επισημο φορουμ της Χιαομι για το ποιος θελει marshmallow στο xiaomi redmi note 3
Μήνυμαμόλις ξεκίνησα ψηφοφορία για το ποιος θέλει marshmallow στο xiaomi redmi note 3 στο επίσημο φόρουμ της Xiaomi μπας και το δουν και φροντίσει η μαμά Xiaomi να μας δώσει android 6 σε αυτό το λινκ vote for who wants marshmallow 6 in xiaomi redmi note 3 & note 3 pro? - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum όσοι θέλετε να στηρίξετε την προσπάθεια αυτή