βρίσκεις την εφαρμογή στο titanium, κάνεις επάνω της long press, επιλέγεις Send latest backup, App+data (easy import), Save file locally, επιλέγεις κάποιο folder, σώζει το αρχείο και το στέλνεις.
Είναι πολύ πρακτικό γενικότερα, για τέτοιες περιπτώσεις
Καλησπέρα τι κάνετε?Διάβασα στο Φόρουμ για 2 παιδιά που τους brikare το κινητό και αναβοσβήνει και δε κάνει τίποτα και τρομοκρατίθηκα.Εμείς με multi έχουμε περισσότερες πιθανότητες ν το πάθουμε?Αφού λένε ότι τα έκαναν όλα βήμα προς βήμα που κόλλησε το πράγμα.
@geokart είναι καλό να διαβαζεις και να ενημερώνεσαι για το τι και πως αλλά παίζουν πολλά πράγματα. Επειδή έγινε σε άλλους δεν σημαίνει ότι θα γινει και σε σενα.
Για να μην ανεβάζω εδώ τα screenshot λόγω Tapatalk ας ρίξει μια ματιά κάποιος στα τελευταία μου ποστ να μου πει για την μπαταρία στο θέμα του κινητού στο my Phone forum.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για να μην ανεβάζω εδώ τα screenshot λόγω Tapatalk ας ρίξει μια ματιά κάποιος στα τελευταία μου ποστ να μου πει για την μπαταρία στο θέμα του κινητού στο my Phone forum.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δοκίμασες μήπως στρώσει με επανεκκίνηση; Αν είσαι ρουτ, στην κατανάλωση των εφαρμογών στο gsam, έχει την επιλογή να δεις ποια εφαρμογή σου κρατάει ξύπνια τη συσκευή