Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 560.

• Γενικός μετά το redmi note 3 και τις παλιές γενιές τηλεφώνων μετά από αυτό κάτι redmi note4 σε δύο χρόνια βγήκε off οπότε πλέον ακολουθεί νέα πολιτική και στις ενημερώσεις επίσης αυτό που λες ότι τα περισσότερα feedback είναι για απλά πράγματα ας πούμε για το mi8 είδες να κάνουν κάτι για να βελτιώσουν τον κώδικα για την κάμερα που σε lowlight τραβάει μέτρια προς χαλιά εδώ και τρείς μήνες έχει πρόβλημα με την αναμονή κλήσεων μετά δεν ακούς τον απέναντι κάποιες φορές δεν λειτουργεί σωστά η αυτόματ…

• Καλημέρα θα τα δούμε όλα μπροστά μας και δεν με νοιάζει που σταματάνε τις beta rom εξάλλου ποτέ δεν βάζω beta εάν η stable έχει έναν αριθμό προβλημάτων φαντάζομαι η beta θα έχει τον διπλό και τον τριπλό αριθμό προβλημάτων ο συλλογισμός μου είναι ο εξής από την στιγμή που μια εταιρεία σου βγάζει κάθε χρόνο τόσες πολλές συσκευές και δεν προλάβαινει να βγάζει ενημερώσεις πιστεύει κάποιος ότι το team της xiaomi από την στιγμή που σταματάει τις beta rom στο κόσμο θα τα διορθώσει εγώ λέω όχι ίσα ίσα π…

• Παράθεση από spideman3: “Θα γράψω και εγώ εκεί αλλά μην πιστεύετε ότι θα ιδρώσει κανενός το αυτί. Οι άνθρωποι ζουν στην δική τους φιλοσοφία, με τις δικές τους προτεραιότητες. Ας ελπίζουμε ότι με τις stable rom κάποια bug που υπάρχουν μήνες θα διορθωθούν. Το μόνο μέλημα τους είναι να κατασκευάζουν κάθε μήνα συσκευές. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” δεν εχει νοημα ειτε γραψεισ ειτε οχι ενα και το αυτο δεν ασχολουντε απλα γενικος ειμαστε τα πειραματόζωα τους εγω πραγματικα μετα …

• Παράθεση από panosb26: “Τελικα τι παιζει με την ανακοινωση απο Xiaomi για διακοπη των dev roms? Βαζουμε αναγκαστικα stable? Εκτος απο τις rom του site ” αυτο που λενε ειναι οτι σταματανε τις εκδοσεις προς το κοινο εαν εχεις official beta ναι πας σε stable αλλιως πας στην xtrv beta που εδω στο forum λενε οτι δεν θα τουσ επηρεάσει τωρα δεν ξερω εγω παντως ειμαι δυσαρεστημένος απο την xiaomi και ενασ λογος ειναι οτι πλεον ενω εχει κοινο και λεει τα πορβληματα της συσκευης δεν προλαβαινει τα να διορ…

• καλημερα εφτιαξα ενα thread στο νεο φορουμ της xiaomi και τους κραζω για τα πορβληματα τησ συσκευης εαν θελετε μπορειτε να υποστηρίξετε αυτί την προσπάθεια mi 8 problems

• Παράθεση από shinig: “Καλημερα!Ναι γενικα η φωτεινοτητα ειναι ενα θεμα αλλα αυτο που παρατηρω ειναι οτι αμα περιμενεις λιγο (σχετικα) αναπροσαρμοζεται μονη της!βεβαια καποιες φορες οχι ” εκανα αναφορα σφαλματος μεσο των σχολίων στην xiaomi και περιμενουμε το dc dimming μπας και το διορθώσουν το πορβλημα αυτο αλλα λεμε τωρα

• Καλημέρα γενικός η αυτόματη φωτεινότητα δεν λειτουργεί σωστά κάποιες φορές όταν παίζεις χαμηλώνει τον φωτισμό από μόνο του όταν πας να βγάλεις φωτογραφίες κάποιες φορές η οθόνη έχει χαμηλό φωτισμό και να είσαι έξω στην φύση με ήλιο και να μην βλέπεις τίποτα και γενικός εάν δεν ανοίξεις την κουρτίνα κάποιες φορές η φωτεινότητα δεν προσαρμόζεται μόνη τής Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από scorpio3: “νεα san1ty PleasureGlow_6.2.030 Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ειδες καμια διαφορα? λες να σταματησει να βγαζει ενημερωσεις γιατι βλεπω οτι αρχισε να ασχολειτε με το mi9t &Κ20

• Παράθεση από spideman3: “Γιατί να αλλάξεις εταιρεία. Ίσως μας βγει σε καλό. Φαντάσου ότι οι rom δίνονται πρώτα στην secret team, μετά στις beta team ο ρόλος αυτών των team είναι να βρίσκουν τα κακός κείμενα. Έως τώρα με την πληθώρα συσκευών αργούσαν να δώσουν fix ή δεν έδιναν. Τις έπαιρνε ο απλός χρήστης και καταριόταν την ώρα που πήρε κινητό Xiaomi. Έτσι ίσως φτιάξουν οι rom και τις υποστήριξη σωστά. Και υπόψιν το δημοσίευμα λέει για τις china rom. Όχι ότι θα την γλιτώσουν οι global rom. Στάλθη…

• Παιδεία διάβασα κάπου ότι από αρχές Ιουλίου η xiaomi στα μοντέλα τα περσινά θα σταματήσει να βγάζει beta rom με ότι αυτό συνεπάγεται. Xiaomi : Βάζει τέλος στις εβδομαδιαίες (Beta - Developer) ενημερώσεις, στις χαμηλού κόστους συσκευές. - News from Xiaomi Miui Hellas Τελικά μήπως θα πρέπει να πάμε αλλού σε άλλη εταιρεία ?? Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από NasDriver: “Σε πρώτη φάση, στο μαγαζί που το αγοράσαμε ο καθένας... Σε δεύτερη φάση, σε τρίτο κατάστημα που κάνει επισκευές... Ή τέλος, παίρνουμε μία συμβατή από Κίνα και την αλλάζουμε μόνοι μας ” αποκλειεται αμα δεν εχει αντιπρωσοπεια δεν θα το πούλαγαν οι αλυσίδες καταστημάτων υπαρχει ο επισημος εισαγωγέας infoquest και εχει δικο του service εκει τα στελνουν οι αλυσιδες καταστηματων πάντως

• Παράθεση από pados1002: “Η μπαταρία για αρχή να πω ότι αλλάχτηκε πριν καμιά βδομάδα αφού άρχισαν πρώτα τα θέματα με την ταχύτητα φόρτισης... Το θέμα είναι ότι δε μπορώ να θυμηθώ μετά από ποιο update της XTRV ξεκίνησε... Να πω ότι το κινητό φορτίζεται και με το μαμά καλώδιο και με δεύτερο πιο ενισχυμένο που υποστηρίζει PD φόρτιση... ” μπορεις να παρεις κατι τετοιο να τσεκάρεις με μια σχετική ακρίβεια το τι παίζει με την φόρτιση τωρα για την μπαταρια καταρχας ειναι η γνησια γιατι εξω κυκλοφορουν π…

• Παράθεση από pados1002: “Παιδιά είναι λογικό στο 25% της γρήγορης φόρτισης να έχω αυτή την ταχύτητα? Παράλληλα να είναι και αρκετά ζεστό το κινητό. ” εαν για καποιο λογο εχεις παρατηρησει οτι το κινητο σου αργει να φορτισει δοκιμασε αρχικα νεο καλωδιο αρχικα καιεαν δεν γινει κατι μετα αλλο φορτιστη αλλιως κατι γινεται με το κυκλωμα φορισης μεσα στο κινητο η με την μπαταρια μετα

• Καλημέρα στην ομάδα στην.xtrv η κάμερα του Xiaomi είναι η έκδοση που είναι στην Κίνα έτσι συνεπώς είναι ποιο βελτιωμένη και βγάζει καλύτερα ?? Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

papaflessas - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

Παράθεση από geozn8: “Παιδιά καλημέρα. Κάτι άσχετο σχετικό.. Πουλάω το mi8 Pro Transparent 8/128 πόσο λέτε να πιάνει είναι 5 μηνών από banggood το global version σε άριστη κατάσταση. ;)” Πόσο κοστίζει σήμερα του κουτιού καινούργιο - 50 ευρώ θα το πούλαγα εγώ Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από papaflessas: “Καλημέρα στην παρέα βλέπω στην xtrv 10.3.3 ότι δεν κάνει εναλλαγή στην μπάρα της έντασης του ήχου και μου έχει μόνιμα να ρυθμίζει την ένταση ειδοποιήσεων ενώ θα ήθελα να ρυθμίζει την ένταση των πολυμέσων για τα βίντεο την μουσική υπάρχει κάποιος τρόπο να αλλάξει αυτό?? Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Άκυρο το βρήκα και πάλι καλημέρα σάς αλλα ειδα μεσα που ξεζιπαρα την ρομ οτι εχει το αρχειακι της dolby μαλλον επειδη εκανα format data για να περαστει…

• Καλημέρα στην παρέα βλέπω στην xtrv 10.3.3 ότι δεν κάνει εναλλαγή στην μπάρα της έντασης του ήχου και μου έχει μόνιμα να ρυθμίζει την ένταση ειδοποιήσεων ενώ θα ήθελα να ρυθμίζει την ένταση των πολυμέσων για τα βίντεο την μουσική υπάρχει κάποιος τρόπο να αλλάξει αυτό?? Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• μια ερωτηση γιατι πανω στην μπαρα δεν φαινεται ο τυπος δυκτυου ειμαι με την τελευταια xtrv 10.3.3 stable ενω στις ρυθμισεις το εχω ενεργοποιησει ?

• Παράθεση από spideman3: “Μάλλον στην pie μας τελείωσε. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” μαλιστα ωραια ρομ παντως μου αρεσει που δεν εχει ολες τις αχρηστες εφαρμογες τησ google τωρα το σεταρω σιγα σιγα

• ειμαι στην ευχαριστη θεση να σας πω οτι πλεον εχω περασει την xtrv αυτη την φορα με επιτυχια αλλα δεν βλεπω πουθενα μεσα το dolby atmos εχουν αφερεθει ? αυτα ειναι τελειως αδεια μεσα h rom μονο με τα βασικα