Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 560.

• Οντως πολυ καλες φωτογραφιες scorpio3

• Παράθεση από spideman3: “Ξεκλειδώνεις bootloader Περνάς το twrp Κάνεις format data Επανεκκίνηση σε recovery Συνδέεις κινητό με υπολογιστή μεσω καλώδιου usb. Βάζεις την rom στην συσκευή χύμα. Πας στο instail και ξεκινάς την εγκατάσταση. Εγώ έτσι περνάω τις xtrv στο Mi8. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” επιχειρώ ξανα με τον οδηγό εαν δεν πιασει θα κανω αυτο που ειπες εσυ οταν λεσ format data εννοεις την επιλογη forma data στο wipe?

• καλησπερα στην ομαδα λεω να ξαναπροσπαθησω σημερα να περασω την xtrv stable ειμαι με official global stable τα βηματα ειναι ξεκλειδωνω bootloader περναω twrp την ρομ στην συσκευη factory reset install rom και μετα περιμενω μεχρι να κανει την εγκατασταση σωστα? σε περιπτωση που περασει ενα μισάωρο και ακομα με εχει στο logo τι πρεπει να κανω? να μου πει καποιος αναλυτικα τα βηματα θα με βοηθουσε πολυ

• RE:

papaflessas - - Διάφοροι Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από scorpio3: “Mi 8 Gcam san1ty: PerceptionGalaxy_6.2.030 47987443201_05862fe293_z.jpgIMG_20190602_202452 by #scorpio3, on Flickr 47987377997_56b4314337_z.jpgIMG_20190602_202337 by #scorpio3, on Flickr 47987377592_afdec61094_z.jpgIMG_20190602_202230 by #scorpio3, on Flickr 47992018103_ea5db51f68_z.jpgIMG_20190602_220715 by #scorpio3, on Flickr 47992014592_0723efd9c0_z.jpgIMG_20190602_220443 by #scorpio3, on Flickr 47992022857_e228ab5027_z.jpgIMG_20190602_204539 by #scorpio3, on Flickr” …

• Παράθεση από scorpio3: “Νέα san1ty PerceptionGalaxy_6.2.030.apk Το κινητό πλεον σ'αλλο επίπεδο...” Περιμένουμε φωτογραφίες να δούμε Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

papaflessas - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

Παράθεση από GeorgeHtz: “Παράθεση από papaflessas: “Καλησπέρα παιδεία μήπως θα πρέπει στον οδηγό για εγκατάσταση Ρομ να περιληφθούν οι διαδικασίες αυτές για τα format data και πότε χρειάζεται γιατί είναι αρκετά σημαντικό και επίσης να ενημερωθεί και ο οδηγό εγκατάστασης Ρομ γιατί βλέπω όλοι έχουμε τα θεματακια μας με τις εγκαταστάσεις των xtrv Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” και εγω ειχα κολλησει σε αυτο το σημειο με συνεχομενο bootlogo για ωρες” Και εγώ είχα κολλήσει με boot…

• Καλησπέρα παιδεία μήπως θα πρέπει στον οδηγό για εγκατάσταση Ρομ να περιληφθούν οι διαδικασίες αυτές για τα format data και πότε χρειάζεται γιατί είναι αρκετά σημαντικό και επίσης να ενημερωθεί και ο οδηγό εγκατάστασης Ρομ γιατί βλέπω όλοι έχουμε τα θεματακια μας με τις εγκαταστάσεις των xtrv Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• το επανεφερα και κλειδωσα τον bootloader στην official global stable σας ευχριστω πολυ για την βοηθεια θα ξανα προσπαθησω μια αλλη ημερα

• Παράθεση από makis1024: “Μην αγχώνεσαι το mi8 είναι το Dipper. Στο μήνυμα #5826 σου εξηγεί επακριβώς τι θα κάνεις ο Απόστολος ” δεν το βλεπω να σαλευει καθολου εχει περασει ενα 25λεπτο , γιατι ομως ξεκλειδωσα bootloader , περασα το twrp εκανα τα βηματα του γενικου οδηγου για να περασω την xtrv ρομ οπως τα λεει μεσα

• παιδεια αυτη εδω κατεβασα για να ειμαι βεβαιος την ρομ για το dipper ειναι ετσι? δοκιμαζω να την ξαναπερασω να δω μπας και καπου στουκαρε εαν δεν ανοιξει τι κανουμε μετα?

• Παράθεση από amavroudis: “Είσαι σε USB 2 θύρα; Τι επεξεργαστή έχεις; Οδηγούς πέρασες; Το βλέπει ο υπολογιστής σου σε fastboot mode το κινητό; ” τελικα την βρηκα την λυση και περασα και ενω περασα την ρομ κανονικα το κινητο ειναι κολημενο στο λογκο XTRV ενω ακολουθησα τα βηματα του οδηγου ?

• καλησπερα μια βοηθεια παρακαλω ενω εχω ξεκλειδωση την συσκευη κανονικα και εχω μπει στο cmd και κανω τα βηματα σωστα οταν φτανω στην εντολη fastboot flash recovery recovery.img ενω ειμαι στο Mi8 σε λειτουργια fastboot το κινητο πεταει μήνυμα any key shutdown τι ειναι αυτο σας εχει ξανασυμβει

• Παράθεση από foxy4270: “καθολου καλη καμερα χρωματα ειναι κλαφτα Χαραλαμπε ...περασε και δεν ακουμπησε ” δασκαλε συμφωνώ μαζι σου τοσο φασαρία για το τίποτα

• καλησπερα στην παρεα για τους λατρεις των φωτογραφικων κινητών εδω μπορουμε να δουμε δειγματα εικονων απο το nokia 9 με τις 5 καμερες απο το pttl.gr την φωτογραφικη σελιδα που ασχολειτε με τις καμερες γενικος nokia9 pureview camera test

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από james.: “Εγω στο 90% των περιπτωσεων το φορτιζω απο την θυρα usb 2.0 του υπολογιστη.” Καλά βασανίζεις τις θύρες usb του υπολογιστή σου γιατί η μπαταρία του κινητού ζητάει αρκετό ρευματακι Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από pados1002: “@papaflessas το κινητό το έχω από πέρυσι αρχές Ιουλίου.... Κατευθείαν μπήκε XTRV και γενικά σκάλισμα... Παίζω κατά καιρούς με τον Kernel του @milouk άλλα έχω δει ότι παρόλη την απόδοση είχε παραπάνω drain και το χω σε stock τώρα της XTRV... Το θέμα είναι ότι τις τελευταίες 2 βδομάδες εντόπισα πολύ drain και κατά τη γρήγορη φόρτιση δεν έβλεπα πάνω από 1,5-1,7 Α όταν μέχρι που ξεκίνησε το θέμα αυτό έβλεπα 3-3,1 τουλάχιστον μέχρι το 60% της φόρτισης και μετά λογική πτώση...…

• Παράθεση από james.: “Ε δεν ειναι και αργος φορτιστης στα 2Α. Διορθωστε με αν κανω λαθος. ” δεν ειναι ακριβος αργος φορτιστης ειναι κοινος φορτιστης ενας μεσος φορτιστης που εχουν ολα τα τηλεφωνα σημερα εξαλου μην φοβασαι δεν δινει συνεχεια 2Α τα δινει οταν ειναι αδεια η μπαταρια μεχρι το 20%-25% μετα σιγα σιγα μειωνεται μεχρι να φτασει 80% η μπαταρια και εκει ακολουθει ακομα ποιο αργη φορτιση μεχρι το 100% οποτε το ρευμα πεφτει σταδιακα κατα την φορτιση απλα εαν το δοκιμασεις εγω το εχω κανει τ…

• Παράθεση από pados1002: “ Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά αυτά λίγο πολύ τα ξερω... Αυτό που εννοώ είναι αν χρειάζεται να κάνω κάτι για batterstats και το calibration ή αν είναι όντως μουφα το να σβήνεις stats κτλ? ” κοιτα πολλα πραγματα που λεγονται για τις μπαταριες ειναι μυθος και καποια αλλα αληθειες η αληθεια παντα βρίσκετε κάπου στην μέση σκεψου οτι ενας απλος χρηστης reset μπαταριας δεν ξερει καν τι θα πει αυτο μηπως τελικα το φροντιζει το σύστημα αυτό καθε φορα που φορτιζουμε πληρως την …

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από pados1002: “Παιδιά έκανα αλλαγή μπαταρίας. Καμία συγκεκριμένη ενέργεια που πρέπει να κάνω μετά την αλλαγή ή συνεχίζω κανονικά τις φορτίσεις όπως πριν?” Καλημέρα φίλε μου ο σωστός τρόπος φόρτισης είναι το βάζεις στο φορτιστή στο περίπου από 20%-30% έως να φορτίσει πλήρως 100% (σημείωση δεν πειράζει εάν έχει ας πούμε 40% η μπαταρία μπορεί να το βάλεις να φορτίσει και τότε ίσα ίσα μικρότερος κύκλο φόρτισης.) Όταν φτάσει 100% το αφήνεις στον φορτιστή κανένα 10λεπτο 15λεπτο ακόμα και μετ…

• Εγώ με official global rom το τηλέφωνο μου βγάζει μια ημέρα σε κανονική χρήση Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk