Να κάνω μία ερώτηση
Στο κινητό έχω δύο κάρτες μία για voice και μόνο και την άλλη data μπορούμε να βάλουμε ρύθμιση στην voice GSM only για ποιο λόγο να ζορίζεται για 4G και σε αυτή την θύρα?
Καλησπέρα παιδιά. Έχω ξεκλειδώσει bootloader, έχω φλασάρει TWRP, έχω περάσει την xiaomi-miui-hellas-XTRV-MI8_9.5.23_v10-9 στο root του τηλεφώνου αλλά όταν μπαίνω σε recovery δεν μπορώ να την βρώ πουθενά για να κάνω install. Κάνω κάτι λάθος;. Υπάρχει άλλος τρόπος να φλασάρω την XTRV;
Αν μαντεύω σωστά θέλει format data για να δει το χώρο και να τη περασεις.
Μπες twrp, κάνε format data, reboot to recovery, factory reset, συνέδεσε το με τον υπολογιστή σου, πέρασε τη rom ξανά στη μνήμη του τηλεφώνου σου και κάνε εγκατάσταση.
Πρόσεξε ότι θα χαθούν τα πάντα από το τηλέφωνο σου! Σώσε αρχεία και κάνε συγχρονισμό με τα Mi, Google Accounts.
Το έκανα αλλά τώρα κάνει boot συνεχώς και μου βγάζει 3 επιλογές.
Reboot
Wipe data
Connect with MiAssistant
Επιλέγω reboot και βγαίνει πάλι στο ίδιο
Επέλεξα Wipe data και μετα reboot και πάλι τα ίδια. Σημαίνει brick?
Αυτό γίνεται με τον παρακάτω τρόπο:
1. Μπαίνουμε TWRP
2. Πάμε wipe > επιλέγουμε δίπλα από το advance wipe το "format data"
3. Πληκτρολογούμε "yes" και πατάμε "ΟΚ"
4. Μόλις τελειώσει η διαδικασία πατάμε το εικονίδιο που μοιάζει με σπιτάκι "Home" για να πάμε στην αρχική.
5. Επιλέγουμε Reboot > Recovery
6. Μόλις μπει ξανά recovery κάνουμε swipe για να αποδεχτούμε το "allow TWRP modification.
7. Στην συνέχεια πάμε ξανά wipe > advance wipe > επιλέγουμε τα cache + dalvik art cache + data > και κάνουμε swipe
8. Αν η διαδικασία τελειώσει χωρίς κόκκινα μηνύματα είμαστε έτοιμοι να κάνουμε install την Ελληνική ρομ.
Πάτησε πάνω στο format data και διάβασε οδηγίες...