Άνοιξε wifi settings , συνδέσου σε δίκτυο , μετά βάλε mi password και πάτα οκ.
Πληκτρολόγιο σου έβγαλε στο wifi settings;
All clear (νόμιμο) δεν υπάρχει σε κινητό Xiaomi όπου έχει δηλωθεί mi account , χωρίς το mi password.
Τι θέλεις να κάνεις; Οπωσδήποτε πρέπει να συνδέσεις το τηλέφωνο με το Mi Account, αλλιώς δεν συνεχίζει...
Αν θέλεις να το δώσεις ακολούθησε τον οδηγό, εφόσον βέβαια μπεις πρώτα στο miuo βάζοντας τα στοιχεία που χρειάζεται. Προετοιμασία ενός Xiaomi κινητού για πώληση
Εχει κάποιος κάποια πρόταση για θήκη?Εχω την Spigen αλλα θελω κατι ποιο λεπτό αλλα να προστατεύει και όλας! Θελω να ειναι περίπου σαν την nillkin αλλα να ειναι λίγο ποίο ψηλή στο θέμα την οθόνης να εξέχει δηλαδή , εχει κάποιος κατι στο νου του?
Καλησπέρα παιδεία μήπως θα πρέπει στον οδηγό για εγκατάσταση Ρομ να περιληφθούν οι διαδικασίες αυτές για τα format data και πότε χρειάζεται γιατί είναι αρκετά σημαντικό και επίσης να ενημερωθεί και ο οδηγό εγκατάστασης Ρομ γιατί βλέπω όλοι έχουμε τα θεματακια μας με τις εγκαταστάσεις των xtrv
Καλησπέρα παιδεία μήπως θα πρέπει στον οδηγό για εγκατάσταση Ρομ να περιληφθούν οι διαδικασίες αυτές για τα format data και πότε χρειάζεται γιατί είναι αρκετά σημαντικό και επίσης να ενημερωθεί και ο οδηγό εγκατάστασης Ρομ γιατί βλέπω όλοι έχουμε τα θεματακια μας με τις εγκαταστάσεις των xtrv
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
και εγω ειχα κολλησει σε αυτο το σημειο με συνεχομενο bootlogo για ωρες
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
και εγω ειχα κολλησει σε αυτο το σημειο με συνεχομενο bootlogo για ωρες
Και εγώ είχα κολλήσει με bootloop και έκανα ότι μου είπαν εδώ αλλά χωρίς κάποιο αποτέλεσμα και ξαναγύρισα στην official rom γι'αυτό λέω ότι καλό είναι να υπάρξει ένας οδηγός Καινούργιος για την εγκατάσταση τών xtrv πλήρης και με περιπτώσεις που μας κάνει bootloop και όλα για να μην ψαχνομαστε και να κάνουμε σωστά τις εγκαταστάσεις χωρίς να φοβόμαστε μήπως και μας μείνει το τηλέφωνο στο χέρι γιατί πλέον θα μας είναι άχρηστο
Εγώ πάντως ακολούθησα πιστά τα βήματα που μου δόθηκαν από τα παιδιά εδώ στο #5626 και δεν είχα κανένα πρόβλημα..
1. Ξεκλείδωμα BL
2. Πέρασμα twrp
3. Factory reset
5. Φλασάρισμα xtrv
6. Format Data
7. Reboot
τέλος.
Μπορείς να έχεις 4g και volte και σε μια κάρτα μόνο και να έχεις και τηλέφωνο και δεδομένα ταυτόχρονα, μια και δεν γυρίζει σε 2g για τις κλήσεις σε αυτή τη περίπτωση...