Και όχι μόνο αυτό: δεν είμαι και πολύ σίγουρος ότι μπορεί κάποιος να μιλάει στη μια κάρτα και να έχει data transfer σε 4g στην άλλη.
Να το δοκιμάσει κάποιος και να μας πει...
Και όχι μόνο αυτό: δεν είμαι και πολύ σίγουρος ότι μπορεί κάποιος να μιλάει στη μια κάρτα και να έχει data transfer σε 4g στην άλλη.
Να το δοκιμάσει κάποιος και να μας πει...
Δεν είναι τραγικό. Είναι οι συνήθεις λύσεις που κυκλοφορούν στην αγορά. Όλα έτσι είναι. Αλλιώς θα έπρεπε να έχουν δύο ενεργές κεραίες για τις δύο κάρτες... Για παράλληλη χρήση.
Η μόνη λύση είναι volte. Στην ίδια κάρτα ομιλία και δεδομένα ταυτόχρονα.
Μέχρι πριν 3 βδομάδες ετσι το είχα κλήσεις στην σίμ1 και δεδομένα στην σίμ2 ενεργοποιημένα τα vowifi & volte. Τώρα είμαι με μια σίμ κλήσεις και δεδομένα.
Όχι παιδιά το θεωρώ απαράδεκτο δεν γίνεται κινητά με μία κάρτα να μπορείς να μιλάς και να σερφαρεις ταυτόχρονα και εδώ με δύο κάρτες να μην μπορείς έστω με την μία να μιλάς και με την άλλη να σερφαρεις....
Standby
Dual standby phones, such as those running on Mediatek chipsets, allows both SIMs to be accessed through time multiplexing. When making or receiving calls, the modem locks to the active channel; the other channel would be ignored and thus unavailable during the duration of the call.