Γιατι να μπρικαρει απο την στιγμη που ειναι global version κ θα κλειδωσει με global rom???
Για πιο ασφαλεια μπορει απλα να φλασαρει την global rom με μονο clean all κ μεσω adb να κλειδωσει αφου δει οτι ανοιγει το κινητο κ ειναι ολα οκ!!!
Γιατι να μπρικαρει απο την στιγμη που ειναι global version κ θα κλειδωσει με global rom???
Για πιο ασφαλεια μπορει απλα να φλασαρει την global rom με μονο clean all κ μεσω adb να κλειδωσει αφου δει οτι ανοιγει το κινητο κ ειναι ολα οκ!!!
Ξεκλειδώνεις bootloader
Περνάς το twrp
Κάνεις format data
Επανεκκίνηση σε recovery
Συνδέεις κινητό με υπολογιστή μεσω καλώδιου usb.
Βάζεις την rom στην συσκευή χύμα.
Πας στο instail και ξεκινάς την εγκατάσταση.
ειμαι στην ευχαριστη θεση να σας πω οτι πλεον εχω περασει την xtrv αυτη την φορα με επιτυχια αλλα δεν βλεπω πουθενα μεσα το dolby atmos εχουν αφερεθει ? αυτα ειναι τελειως αδεια μεσα h rom μονο με τα βασικα
Παιδιά στις τελευταίες 2-3 xtrv έχετε παρατηρήσει και σεις να ζεσταίνεται υπερβολικά το κινητό κατά το quick charge και να μειώνεται αισθητά η ταχύτητα φόρτισης ή μόνο εγώ έχω το θέμα?