Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 288.
-
RE:
gthom - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από akisjes: “Ρε το vickmall εκεί που είχε μπει στο περιθώριο επανήλθε στο προσκήνιο.” Ακριβώς έτσι είναι. Εμένα σε 12 μέρες ήρθε κ ούτε τελωνείο ούτε τίποτε. Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “δεν είναι στο: Ρυθμισεις, κάρτες sim, ρύθμιση προγράμματος δεδομένων? Ασφάλεια (εικονίδιο στην επιφάνεια εργασίας)-->χρήση δεδομένων” Να είσαι καλά. Με έσπασε τα νεύρα Στο 2ο που είπες το βρήκα Στο 1ο με τίποτε δεν το βρήκα Ευχαριστώ πολύ Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σας ευχαριστω ολους @makis1024 - @makisfz =============== Οκτ 29th 2017, 5:27pm =============== Παιδιά καλησπέρα Να ρωτήσω κάποια πράγματα??? Αρχειοθέτηση μνμ γίνεται?? Ρύθμιση dpi γίνεται?? Ρύθμιση ώρας στο κέντρο γίνεται?? Μπαταρία μέσα στο εικονίδιο μπαίνει ?? Πως ενεργοποιώ το MI Drop?? Ήμουν μαθήμενος σε καθαρό Android κ καταλαβαίνετε... Ευχαριστώ πολύ Αυτη τη θηκη την πηρε κανενα παιδι?? Τι λεει?? Ανταλλακτικά :: Θήκες TPU :: Μαλακές Θήκες :: Xiaomi Mi 5s Plus Brushed Texture Fiber TPU Rug…
-
παιδια να ρωτησω κατι χαζο οταν θα ξεκλειδωσω τον bootloader θα ειμαι σε κατασταση fastboot μετα θα πρεπει να περασω το twrp αλλα συμφωνα με τον οδηγο η συσκευη θα συνδεθει στο pc οταν ειναι σε κανονικη κατασταση (ανοικτο) . δηλαδη μετα το ξεκλειδωμα να κανω επανεκκινηση σε system?? ευχαριστω και 1000 συγνωμη για τις ερωτησεις οκ παιδια . τελειωσε. ολα καλα. τωρα εγκαθισταται και περιμενω με αγωνια να τελειωσει. επελεξα τα αγγλικα οπως ελεγαν οι οδηγιεσ. μετα μπορω να παω στα ελληνικα?? και παλι…
-
Παιδια καλησπερα επιτελους περασαν οι 72 ωρες και θα ξεκινησω να ξεκλειδωσω και περασω twrp και την xiaomi-miui-hellas-7.0_natrium_V9_arΩma_7.10.26. θα την περασω μεσα στο κινητο, αλλα σε καποια φαση διαβασα οτι θα σβηστουν ολα. αυτη δεν θα σβηστει? μετα πως θα την περασω? ευχαριστω και περιμενω για να ξεκινησω.. ΥΓ. 1. η μπαταρια κραταει σε αυτην την ρομ?? 2. αν δεν μαρεσει μπορω να ξαναγυρισω εδω που ειμαι στην MIUI Global 8.5.3.0 stamble?? οπως το αγορασα?? 1000 ευχαριστω
-
Πλακα κανεις??? ειναι πανεμορφο , γρηγορο, καλη κατασκευη !!!! απο φωτο δεν ξερω αλλα και δεν με ενδιαφερει.. Περιμενω πως και πως να το ξεκλειδωσω το Σαββατο να περασω την ρομ και μετα να το στησω οπως θελω και παλι να ειστε καλα ολοι και ευχαριστω ΥΓ. 1. Να ρωτησω ξανα κατι?? οι εφαρμογες οπως winbank mobile θα δουλευουν μετα το ξεκλειδωμα κ περασμα της ρομ?? 2. Αν θελω να ξαναγυρισω στην κατασταση που ειμαι τωρα θα μπορω?? 3. Το twrp θα το περναω καθε φορα που θα αλλαζω ρομ η θα ειναι μονιμο …
-
Καλημέρα παιδιά. Όταν θα περάσω την. xiaomi-miui-hellas-7.0_natrium_V9_arΩma_7.10.19 θα περάσει και το SuperSU??? Αν εγώ θέλω να περάσω το Magisk-v14.0 γίνεται και πως?? ΕΠΙΣΗΣ θέλω να ρωτησω αν η εφαρμογή της Πειραιώς Winbank mobile δουλεύει η κλείνει?? Ευχαριστώ πολύ.. Στάλθηκε από το mi5s plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από fog: “Tα xiaomi δεν ανήκουν στην κατηγορία των συσκευών που μαζί με το ξεκλείδωμα κάνουν επαναφορά του τηλεφώνου στην εργοστασιακή κατάσταση. Ξεκλειδώνοντας δε θα δεις καμμία αλλαγή στο τηλέφωνό σου, ούτε θα πειραχτούν τα αρχεία σου. Η μόνη αλλαγή θάναι στην κατάσταση του bootloader.” Όταν περάσω το twrp και μετα την rom δεν θα σβηστουν τα αρχεια μου?? ( μουσική, ταινίες κλπ) . ρωταω αυτό για να τα περάσω απο το άλλο μου κινητό Ευχαριστώ
-
πλακα κανεις?? οχι ρε γμτ μου αρα δεν μπορω να κανω τιποτε.. να σε ρωτησω κατι?? οταν ξεκλειδωσω θα σβηστουν ολα απο μεσα?? μπορω να περασω τα αρχεια μου η θα σβηστουν?? και ταμπα το περασμα?? μπορεις να μου πεις τι πρεπει να κατεβασω ( twrp και ποια rom ) για να ειμαι ετοιμος?? xiaomi-miui.gr/community/wsif/…-Xiaomi-Mi-5S-Plus/#files rom Loading site please wait... twrp αυτο το twrp και ποια ρομ σε παρακαλω?? εγω ειχα κατεβασει αυτην xiaomi-miui-hellas-7.0_natrium_V9_arΩma_7.10.19 αλλα δεν υπαρ…
-
εβαλα τον λογαριασμό μου οκ (στο λογαριασμοι), μέσα στο κινητό άνοιξα developer options (προσθετες ρυθμισεις/επιλογες για προγραμματιστες/εντοπισμος σφαλματων USB, ΑΛΛΑ το oem unlock δε καταλαβα. Επισης ποιο προγραμμα για τους drivers να βαλω, αυτο ?? MiPhone.v20151028 και ποια ρομ να εχω κατεβασει?? ok θα βαλω αυτην xiaomi-miui-hellas-7.0_natrium_V9_arΩma_7.10.19 με αυτην την ρομ που εχω θα δουλεψουν αυτες οι οδηγιες Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - […