Γενική Συζήτηση για το Mi5s Plus (Natrium)
- Mi-5S/Plus
-
-
πλακα κανεις??
οχι ρε γμτ μου
αρα δεν μπορω να κανω τιποτε..
να σε ρωτησω κατι?? οταν ξεκλειδωσω θα σβηστουν ολα απο μεσα?? μπορω να περασω τα αρχεια μου η θα σβηστουν?? και ταμπα το περασμα??
μπορεις να μου πεις τι πρεπει να κατεβασω ( twrp και ποια rom ) για να ειμαι ετοιμος??
xiaomi-miui.gr/community/wsif/…-Xiaomi-Mi-5S-Plus/#files rom
Loading site please wait... twrp
αυτο το twrp και ποια ρομ σε παρακαλω??
εγω ειχα κατεβασει αυτην xiaomi-miui-hellas-7.0_natrium_V9_arΩma_7.10.19 αλλα δεν υπαρχει μεσα στις ρομ που εχει πιο πανω η σελιδα. τι εγινε, την σβησανε??
Loading site please wait... -
Αυτήν θα περάσεις την 7.10.19. Άνοιξε το zip της Rom θα δεις ένα φάκελο recovery μέσα έχει το twrp το περνεις και το βάζεις στο φάκελο adb
Redmi Note 3 pro -
σε ευχαριστω πολυ, τωρα θα περιμενω εως την κυριακη
να είστε ολοι καλα
-
Tα xiaomi δεν ανήκουν στην κατηγορία των συσκευών που μαζί με το ξεκλείδωμα κάνουν επαναφορά του τηλεφώνου στην εργοστασιακή κατάσταση.
Ξεκλειδώνοντας δε θα δεις καμμία αλλαγή στο τηλέφωνό σου, ούτε θα πειραχτούν τα αρχεία σου.
Η μόνη αλλαγή θάναι στην κατάσταση του bootloader. -
-
Σάββατο βράδυ. Οκ.
Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H fog έγραψε:
Tα xiaomi δεν ανήκουν στην κατηγορία των συσκευών που μαζί με το ξεκλείδωμα κάνουν επαναφορά του τηλεφώνου στην εργοστασιακή κατάσταση.
Ξεκλειδώνοντας δε θα δεις καμμία αλλαγή στο τηλέφωνό σου, ούτε θα πειραχτούν τα αρχεία σου.
Η μόνη αλλαγή θάναι στην κατάσταση του bootloader.
Όταν περάσω το twrp και μετα την rom δεν θα σβηστουν τα αρχεια μου?? ( μουσική, ταινίες κλπ) . ρωταω αυτό για να τα περάσω απο το άλλο μου κινητό
Ευχαριστώ -
Τα παραπάνω αφορούσαν το ξεκλείδωμα. Για το πέρασμα της rom θα χρειαστεί factory reset και εκεί ναι, θα χαθούν ρυθμίσεις και εφαρμογές και θα χρειαστεί backup.
-
Οκ, σε ευχαριστώ πολύ. Αρα θα τα κάνω όλα το Σάββατο το βραδυ. Καληνυκτα
Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Καλημέρα παιδιά.
Όταν θα περάσω την. xiaomi-miui-hellas-7.0_natrium_V9_arΩma_7.10.19 θα περάσει και το SuperSU???
Αν εγώ θέλω να περάσω το Magisk-v14.0 γίνεται και πως??
ΕΠΙΣΗΣ θέλω να ρωτησω αν η εφαρμογή της Πειραιώς Winbank mobile δουλεύει η κλείνει??
Ευχαριστώ πολύ..
Στάλθηκε από το mi5s plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
[XTRV Aroma ROM] Παρουσίαση και οδηγίες χρήσης.
Ρίξε μια ματιά εδώ για τις επιλογές που σου δίνει η arΩma. Μια από αυτές, είναι να διαλέξεις πριν το φλασάρισμα τι θες να γίνει σχετικά με το root και με ποιό εργαλείο το θες.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες