Παράθεση από spideman3: “Την Παρασκευή έδωσαν dark mode και την Δευτέρα τα ρολόγια. Στο επόμενο update. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Καλησπέρα όταν εννοείς τα ρολόγια δηλαδή? Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν ενεργοποιήσεις την οθόνη περιβάλλοντος μέσα από τις ρυθμίσεις - προβολή θα έχει πιο γρήγορη κατανάλωση η μπαταρία + Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλησπέρα ήθελα να κάνω μια ερώτηση αν ενεργοποιήσω την (λειτουργία ανάγνωσης) θα επιβραδύνει πιο γρήγορα την μπαταρία? Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλησπέρα ήθελα να ρωτήσω τώρα που ξεκλειδωσα θα έχουμε κάποιο πρόβλημα με τις ενημερώσεις η γενικα με την ασφάλεια του κινητού? Έχω την global dev 9.3.14 Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όπως βλέπεις την οθόνη σου έχει 2 επιλογές η κάτω είναι για σύνδεση Wi-Fi και η άλλη για το Mi account Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλημέρα παιδιά τελικά ξεκλειδωσα και την πέρασα. Τώρα δεν κάνουμε κάποια άλλη ενέργεια? 99edf54daa9895160d4af731d7e9003e.jpg Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk