Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 321-340 από 442.
-
Παράθεση από epkakas: “Μπράβο ρε παιδιά!! Εξαιρετική προσπάθεια! Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοέχ ” Έχει βγει και για την κινηταρα μας Aroma?
-
Παράθεση από jpastos: “Παράθεση από Mersey7: “το φλασαρισμα του ήχου γίνεται με τον ίδιο τρόπο της εγκατάστασης της rom, έτσι; ” ακριβώς έτσι =============== Μαι 20th 2017, 3:34pm =============== Παράθεση από kinezakias: “Έτσι, αν θέλω πχ να κάνω 2 ρυθμίσεις μαζί, δηλ να βάλω λειτουργία πτήσης και να σωθώ το wifi, πρέπει να το κατεβάσω 2 φορές. Απλά αυτό, δεν είναι βέβαια κάτι σπουδαίο. ” Ρυθμίσεις - γραμμή κατάστασης τέρμα κάτω απενεργοποίησε την επιλογή σύμπτυξη μετά το πάτημα και είσαι οκ. ” …
-
Μια μόνο παρατήρηση. Στην 7.11.18 όπως και στην αμέσως προηγούμενη, όταν κατεβάζω από πάνω το tray για να βάλω πχ λειτουργία πτήσης, να ενεργοποιήσω το wifi , τα δεδομένα κλπ, με το που πατάω κάποιο από τα κουμπιά εξαφανίζεται αμέσως (αναδιπλώνεται δηλ προς τα πάνω). Έτσι, αν θέλω πχ να κάνω 2 ρυθμίσεις μαζί, δηλ να βάλω λειτουργία πτήσης και να σωθώ το wifi, πρέπει να το κατεβάσω 2 φορές. Απλά αυτό, δεν είναι βέβαια κάτι σπουδαίο.
-
Στο RN2 όλα καλά. Ευχαριστούμε πολύ.
-
RN2 όλα οκ, να είστε καλά.
-
Ελήφθη και στο δικό μου RN2,όλα μια χαρά,ευχαριστουμε πολύ παιδια.
-
Καλησπέρα.Ποιος θα μου λυσει ενα μυστηριο; Στην αρχικη μου οθονη αφηνα παντα χωρο για ενα 4Χ2 widget καιρου που βαζω στην κορυφη.Για κάποιο λογο διέγραψα το widget.Στη συνέχεια προσπαθω να το ξανατοποθετησω στην ιδια ακριβως θέση,χωρίς καμία μεταβολή της αρχικη οθόνης,και μου βγαζει ''αδυναμία μετακινησης,δεν υπαρχει χωρος''!!! Ουτε καν 4χ1 widget δεν μου επιτρεπει να συρω.Τι στο καλό;
-
Redmi note 2,πάει σφαίρα.
-
Παράθεση από Antonios Gagas: “Παράθεση από kinezakias: “Φίλοι μου καλοί, καλοί μου φίλοι. Εδώ την εφαρμογή Τextra sms , της έχω δώσει όλα τα δικαιώματα, την έχω ορίσει ως προεπιλεγμένη. Όταν πάω να στείλω μήνυμα (sms) , κoλλάει στη διαδικασία της αποστολής, αιωνίως, χωρίς να αποστέλλεται ποτέ. Επισης με καμια αλλη εφαρμογη-πλην της μαμίσιας- δεν μπορω να στειλω sms,μπορω μονο να λαμβανω.Καμία ιδέα; ” βαλε το Android Messages By Google Inc. εγω στελνω κανονικα με αυτο... ” Δοκιμασα κι αυτή, τα ίδ…