Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 341-360 από 442.
-
Φίλοι μου καλοί, καλοί μου φίλοι. Εδώ την εφαρμογή Τextra sms , της έχω δώσει όλα τα δικαιώματα, την έχω ορίσει ως προεπιλεγμένη. Όταν πάω να στείλω μήνυμα (sms) , κoλλάει στη διαδικασία της αποστολής, αιωνίως, χωρίς να αποστέλλεται ποτέ. Επισης με καμια αλλη εφαρμογη-πλην της μαμίσιας- δεν μπορω να στειλω sms,μπορω μονο να λαμβανω.Καμία ιδέα;
-
Καλημέρα.Που μπορω να βρω την προηγουμενη stable,την προτελευταια δηλ;Εχω σβησει το αρχειο απο τον υπολογιστη μου. =============== Απρ 25th 2017, 12:22pm =============== Παράθεση από kinezakias: “Καλημέρα.Που μπορω να βρω την προηγουμενη stable,την προτελευταια δηλ;Εχω σβησει το αρχειο απο τον υπολογιστη μου. ” Aκυρο,τη βρηκα.Ερωτηση:για να παω σε προηγουμενη stable,η διαδικασια ειναι η ιδια οπως και οταν κανω αναβαθμιση σε μια νεα;
-
Manual battery calibration.
ΜήνυμαΠαράθεση από Giannisagal: “Manual battery calibration Πρέπει να είστε root. Φορτίζουμε το τηλ.. στο 100% και τ'αφηνουμε για 20-30 λεπτά ακόμα. Ανοίγουμε τον root explorer ή οποίο file manager με πρόσβαση στο συστημα και πάμε στο data/system/ και σβήνουμε το αρχείο "batterystats.bin" . Κάνουμε reboot το τηλ.. και περιμένουμε για λίγο μέχρι να γράψει πάλι ότι φορτιστηκε 100%. Ξεσυνδεουμε από τη πρίζα το τηλ.. και είμαστε ΟΚ. Μετά από 3-4 μήνες πάλι calibration. Αυτό ήταν , battery calibration manu…
-
Παράθεση από deltaman: “@Sentinel6 καταρχήν το κινητό φοράει την μαμά μπαταρία που είναι 2 ετών και έχει μια SIM. Από εκεί και πέρα συμφωνώ με τον @eti666 ότι πρέπει να μείνει τουλάχιστον 3 ώρες στην φόρτιση (εγώ το αφήνω όλη νύχτα). Στις ρυθμίσεις δεδομένων το έχω στο 2G,αυτόματη φωτεινότητα γύρω στο 40%,αυτόματη αντίθεση και στη διαχείριση ενέργειας τα πάντα είναι στην προτεινόμενη ρύθμιση. Τέλος μέσω αυτοματοποιημένων εργασιών από 1 πμ - 6.30πμ μπαίνει σε λειτουργία πτήσης, κλείνει WiFi και σ…
-
Παράθεση από epkakas: “Παράθεση από kinezakias: “Την πέρασα.Ελαχιστες διαφορές.Ισως τρωγεται καπως πιο γρηγορα η μπαταρια με ανοιχτα δεδομενα.Κανα-δυο κολληματα του πληκτρολογιου,και χρωμα γαλαζιο ιδιο σχεδον σε ολες τις εφαρμογες μηνυματων,αριθομομηχανης,ημερολογιο,mail,ηχογραφηση.Προωπικα προτιμουσα τα προηγουμενα χρωματα. ” Σκέφτομαι να την περάσω και εγώ! Όποιος δύναται, ας ανεβάσει κάποιο στιγμιότυπο με τα καινούργια χρώματα στις εφαρμογές. Τα κολλήματα στην περιήγησή είναι από τον stock br…
-
Παράθεση από lallasgr: “Όχι δεν θα έχεις κανένα θέμα! ” - Ευχαριστώ.
-
Παράθεση από topmar: “Παράθεση από kinezakias: “¨αλλος που να περασε την τελευταια stable 8.2.1.0; ” Εγώ, πάει σφαίρα και αυτονομία κοντά στις 4ω οθόνη... Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk ” Ευχαριστω.Σημερα μαλλον την περναω κι εγω. =============== Απρ 11th 2017, 11:13pm =============== Παράθεση από kinezakias: “Παράθεση από topmar: “Παράθεση από kinezakias: “¨αλλος που να περασε την τελευταια stable 8.2.1.0; ” Εγώ, πάει σφαίρα και αυτονομία κοντά στις 4ω οθόνη... Sent from my Redmi Note…
-
Xαιρετε.Αν εχω το .zip της stable στη μνημη του κινητου και κανω μετακινηση του αρχειου στην εξωτερικη καρτα sd,θα παθω καμια ζημια;
-
Παράθεση από Agent_92: “τι να προλάβουν να φτιάξουν και τα παιδιά εδώ!! τόσες συσκευές έχουν βγει, λογικό οι πιο παλιές να πάνε λίγο πίσω στο χρονοδιάγραμμα!!μια λύση είναι και η global φυσικά. εγώ προσωπικά δεν καίγομαι και τόσο μιας και δεν πιστεύω ότι θα δω τεράστια διαφορά με την 8.2 σε σχέση με την 8.1 που φοράω τώρα άρα όποτε βγει καλοδεχουμενη. ” Ναι,εννοειται,κατανοητό,απλά σκεφτομουν μηπως για καποιο λογο τις σταματησουν για εμας τους...ντεμοντέ.Ευχαριστω.
-
Εμεις οι περήφανοι κάτοχοι Redmi Note 2 τελικα να την ξεχασουμε την καινουρια stable?
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από kinezakias: “To Redmi note 2 πάπαλα;Δεν θα ξαναπάρει νέα rom? ” Θα έρθει η σειρά της, όπως και σε άλλες συσκευές... ” Ευχαριστω,αναμένουμε.
-
To Redmi note 2 πάπαλα;Δεν θα ξαναπάρει νέα rom?
-
Παιδια γεια.Ξερει κανεις γιατι σε πολλα (δυστυχως στα πιο ωραια για μενα) widget καιρου οταν επιλεγω και παω να το ενεργοποιησω τo widget αυτο κανει αναζητηση περιοχης στον αιωνα τον απαντα,χωρις να τελειωνει ποτέ;Επισης αλλο προβλημα με widget καιρου ειναι οτι το ρολοι που το συνοδευει μενει σταθερο και δεν ακολουθειμτο ρολοι του κινητου.Ευχαριστώ.
-
Παράθεση από makis1024: “Για τις σημειώσεις, σύρε αργά το δάκτυλο από πάνω προς τα κάτω να εμφανιστεί το λουκετάκι, ξεκλείδωσε και μπαίνεις. Το ότι ανοίγεις ένα συνημμένο, δεν σημαίνει ότι το κατεβάζεις κιόλας, επέλεξε αντί για open, download για να το κατεβάσεις. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” Ευχαριστώ για την απάντηση. Όσο για τα συνημμένα, μα δεν μου δίνεται δυνατότητα επιλογής αποθήκευσης η ανοίγματος. Πατώντας το συνημμένο μου το ανοίγει απλά.