Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 381-400 από 442.
-
Παράθεση από dionisis121: “βάλε αυτό να σωθείς Weather Mate (Weather M8) από google store ” Τελικά αυτό κατέβασα και χρησιμοποιώ. Ή λύση που πρότεινε ο καλός φίλος derveni δούλεψε για λίγες ώρες, αλλά άρχισε πάλι τα παλαβά. Μια χαρά είναι. Ευχαριστώ. =============== Νοε 29th 2016, 1:43am =============== Φίλε μου είναι μπόμπα η εφαρμογή αυτή. Όσο τη χρησιμοποιώ, τόσο την πάω. Να είσαι καλά.
-
Παράθεση από geobas: “Παράθεση από kinezakias: “=============== Νοε 27th 2016, 5:49pm =============== Πώς μπορώ να βγάλω την 8.0.2. stable που εχω,και να βαλω την τελευταια developer;Όποτε κάνω αναζητηση,χάνομαι στο πέλαγος.Υπάρχει κάποιος οδηγός που να απευθύνεται-με απλά λόγια και βήματα-σε κάποιον που γουσταρει πολυ το Xiaomi του αλλά δεν είναι καθόλου ειδήμων;;;(flash,dalvik,fastboot,κλπ,ειναι οροι που δεν τους ξερουμε υποχρεωτικα ολοι φανταζομαι.) Ευχαριστω. ” Για να πάς από stable σε devel…
-
Παράθεση από sblack85: “Η καλύτερη εφαρμογη καιρού που βρήκα από την ωρα που σταματησε να "δουλεύει" το weather του τηλεφώνου μου.Ειναι η μοναδική που εχει συνεχως συγχρονισμένο το ρολόι https://play.google.com/store/apps/details?id=com.devexpert.weather ” Συμφωνώ ότι ειναι η καλύτερη αλλά σε μένα το ρολόι έμενε συχνά πίσω.Κάτι που μου συμβαίνει με όλες τις εφαρμογες ρολοι-καιρος πλην της μαμίσιας του RN2.
-
Παράθεση από derveni: “Παράθεση από NasDriver: “Έχουν πρόβλημα οι servers του καιρού...δεν είναι πρόβλημα της ρομ ή του κινητού ” @NasDriver ενημέρωσε να κατεβάσουν αυτό drive.google.com/file/d/0Bx5Fv74n-TBpckJDa1dsTjY1THM/view το έβαλα και λειτουργεί από το ευρωπαϊκό forum, το κατεβάσεις και κάνει αμέσως ενημέρωση, κατεβάστε το παιδιά. ” Τελικά όλα καλά. Ευχαριστουμε πολύ. 3 μέρες κατέβασα ο,τι εφαρμογή υπήρχε. Καμία σαν της μαμάς.
-
Παράθεση από chrispre913: “8ecef54eecf745284f7a37d777aa9208.jpg Ρολόι μόνο τις miui αυτό είναι απο θέμα nongstyle v-8 πρέπει όμως να βάλεις πρώτα ένα από τα αναλογικά Xiaomi redmi note 2 XTRV ” Eυχαριστω,αλλα θελω ρολοι μαζι με καιρο.Και αναρωτιέμαι γιατι μονο στο redmi note 2 που εχω συμβαινει αυτο με το κολλημα των ρολογιων.
-
Παράθεση από geobas: “Παράθεση από kinezakias: “Υπαρχουν πάμπολλες εφαρμογές καιρου,πολλες μαλιστα συνδυαζουν και ρολοι μαζι,αλλα πραγματικα ολες θα σου βγαζουν καποιο προβλημα. ” Ναι σωστός .......... μέχρι να βρεις κάποια που είναι αξιόπιστη ... και αυτή που έχω είναι ... ” Παράθεση από geobas: “Transparent weather είναι αυτή που 'εχω καταλήξει ” Συμφωνώ,έιναι πολύ καλή.Αλλά στο Redmi Note 2 μου όποια εφαρμογη βάλω που περιλαμβάνει ρολόι,το ρολόι κολλάει.Δηλ,οταν ενεργοποιω την οθονη βλέπω την…
-
Παράθεση από geobas: “Βρε παιδιά , γιατί χτυπιόσαστε με το default weather και δεν κατεβάζετε μιά εφαρμογή . forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/24411/ ” Υπαρχουν πάμπολλες εφαρμογές καιρου,πολλες μαλιστα συνδυαζουν και ρολοι μαζι,αλλα πραγματικα ολες θα σου βγαζουν καποιο προβλημα.Πχ ή που θα κολλάει το ρολοι και θα δειχνει κουφη ωρα,ή που θα εχει κακασχημο widget,ή που θα εχει πανεμορφο widget αλλα σε σχημα γιγας μονο,ή που δεν θα σου κανει update τη θερμοκρασια και τις συνθηκες καιρου …
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Θα πατήσεις Επαφές. Μετά θα πας στις ρυθμίσεις τους, πατώντας ή μια φορά ή παρατεταμένα το κάτω αριστερό κουμπί του τηλεφώνου με τις 3 γραμμουλες (ανάλογα πώς το έχεις ρυθμίσει). Μέσα από τις ρυθμίσεις επαφών επιλέγεις: Προβολή προτιμήσεων - Διαμόρφωση λίστας επαφών και μέσα από τον κατάλογο των επαφών για εμφάνιση που θα εμφανιστεί, θα επιλέξεις τον λογαριασμό από τον οποίο θες να εμφανίζονται οι επαφές στον τηλεφωνικό κατάλογό σου. ” Ευχαριστώ πολύ
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Θα πατήσεις Επαφές. Μετά θα πας στις ρυθμίσεις τους, πατώντας ή μια φορά ή παρατεταμένα το κάτω αριστερό κουμπί του τηλεφώνου με τις 3 γραμμουλες (ανάλογα πώς το έχεις ρυθμίσει). Μέσα από τις ρυθμίσεις επαφών επιλέγεις: Προβολή προτιμήσεων - Διαμόρφωση λίστας επαφών και μέσα από τον κατάλογο των επαφών για εμφάνιση που θα εμφανιστεί, θα επιλέξεις τον λογαριασμό από τον οποίο θες να εμφανίζονται οι επαφές στον τηλεφωνικό κατάλογό σου. ” Ευχαριστώ πολύ.
-
Συμπασχω μαζί σου. Σκέτη ταλαιπωρία. Το "σούπερ ντουπερ" τηλέφωνο φαίνεται ότι έχει κάποια αρνητικά, ή αλλιώς ο βασιλιάς είναι... ημιγυμνος. Παράθεση από Antonios Gagas: “Παράθεση από gkalen: “@Antonios Gagas Κάτι δεν έχεις κάνει σωστά , ρώτα καλύτερα κάποιον με Redminote2 που έχει βάλει link2sd και δουλεύει για να βρεις τι φταίει .. Μακάρι να μπορούσα να σου κάνω partition την κάρτα σου να την δοκιμαζες , τι να σου πω ... Δεν έχω ακούσει άλλη φορά να έχεις κάνει partition στην sd και να μη δουλ…
-
Παράθεση από pechr: “Παράθεση από kinezakias: “Οσο για τις νεες εκδοσεις,πιστευεις οτι αξιζει τον κοπο; ” οι Stable για αυτό τον λόγο ειναι..... για debugging.Οτιδήποτε πειραματισμοί γινονται στις dev... όποια λειτουργία είναι πετυχημενη τότε ενσωματωνεται στις stable. Οσο πιο καινουργια stable έχεις τόσο πιο ''σταθερο'' τηλεφωνο εχεις με καλυτερη διαχειριση μπαταρίας κ.α. ” Ευχαριστώ.
-
Παράθεση από pechr: “Παράθεση από kinezakias: “Πάντως (7.1.1.0 stable) ” Είναι GTV αυτή ή έκδοση που φοράς;;έχουν βγει δύο εκδόσεις από τότε. τώρα είναι η έκδοση 7.2.1.0 έχεις κανει καθαρή εγκατάσταση από όταν παρελαβες το κινητο σου;; ” Ναι,ειχα κανει καθαρη εγκατασταση.Οσο για τις νεες εκδοσεις,πιστευεις οτι αξιζει τον κοπο;ή θα γλιτωσω απο ενα bug και πιθανον να αποκτησω καινουρια;
-
Πάντως (7.1.1.0 stable)συχνά το τηλέφωνο κολλάει και πρέπει να περιμένω δευτερόλεπτα για να επανέλθει. Νεκρωνει, σαν να του κάθισε κάτι στο λαιμό, πχ όταν το έχω για λίγη ώρα στην άκρη, με παιχνίδι σε εξέλιξη, για να ξεκουραστω, όταν το ξαναπάρω στα χέρια μου, θέλει φιλί της ζωής, πράγμα που ποτέ δεν συνέβαινε με το s3 που είχα πριν, για τις ίδιες εφαρμογές φορτωμένες μιλώντας πάντα...
-
Redmi Note 2 ROMs
ΜήνυμαΠαράθεση από MrAntonis: “Παράθεση από Bodai: “Όταν ξεκινάς την διαδικασία με το Note 2 δεν πρέπει να είναι paired το headset με άλλη συσκευή. Οκ?? ” Ναι είχες δίκιο, άνοιξα το παλιό, το αποσύζευξα και το είδε μέτα! Ευχαριστώ ” Εγώ πάλι, ο, τι και να κάνω, το κινητό μου με τίποτα δεν "βλέπει" το Samsung Bluetooth headset ' μου. Αντίθετα με Samsung κινητό έκανε συζευξη μια χαρά...
-
Παράθεση από Giorgis: “Παράθεση από yliko: “το 2ο το επίλυσα από μία απάντηση του @ceasar σε ένα άλλο άρθρο όμως συνεχίζω να έχω το θέμα πως δεν διαβάζει το τηλέφωνο ο υπολογιστής όταν συνδεθώ με καλώδιο. τι θα έπρεπε να κοιτάξω;; ” Καλησπέρα φίλε,είχα το ίδιο πρόβλημα και το έλυσα με το Shortcut Master (Lite) . Εγκατέστησε το και μετά κάνε αναζήτηση το string usbsettings. Από αυτά που θα σου βγάλει η αναζήτηση, επέλεξε ως συντόμευση το com.android.settings.UsbSettings. 7882-Screenshot-2015-12-0…