Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 205.
-
Παράθεση από NasDriver: “Θετικό που είναι ξεκλείδωτος όσο τρελό και αν ακούγεται Πας με αυτόν τον οδηγό και βάζεις απευθείας global fastboot rom, stable or developer Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon) ” θετικο αλλα δεν παιζει ρολο που ειναι με μαιμου τροπο;λεω εγω τωρα. να του φλασαρω android 5.1 η 6; κατα το φλασαρισμα να του κλειδωσω τον bootloader;
-
καλησπερα παιδες εχω παρει ενα κενζο ενος φιλου με μαιμου ρομ.Προσπαθω να του περασω μια οφισιαλ με το pcsuite αλλα δεν... Απο recovery mode δεν το βλεπει ενω απο fastboot mod μου βγαζει για αναβαθμιση μια stable και μια developer τις τελευταιες. Το ερωτημα μου ειναι το εξης.. Επειδη φοραει ρομ με android 5.1 εαν κανω την αναβαθμιση σε μια απο τις παραπανω ρομ που φυσικα ειναι με android 6 λετε να εχω θεματα; ευχαριστω
-
Απο την μικρή εμπειρία μου νομιζω οτι δεν θα μπορεσει να παρακάμψει το κωδικο ουτε με fastboot rom. Η μόνη λυση για να δουλέψει το τηλέφωνο ειναι να ελέγξει τον bootloader εαν είναι ξεκλείδωτος, να περασει twrp recovery και να φλασαρει μια leneage rom η τελος παντων μια κοστιουμ ρομ. Ταπειινη μου γνώμη για να μην πάει άχρηστο το τηλέφωνο.
-
Παράθεση από blacktower: “Παιδια που πηγε η επιλογη που διαλεγαμε region? ” Όντως.. εξαφανίστηκε
-
Ευχαριστώ παίδες!! Μόλις άλλαξα το θέμα με το '' μαμα'' και όλα καλά. Ρε το άτιμο. . Κοίτα να δεις. Μπα και ευθύνεται και για το drain της μπαταρίας. Θα το τεστάρω με το μαμα θέμα. Σορρυ για την αναστάτωση
-
Άλλο λέω αδερφέ. Εαν ανοίξεις την εφαρμογή 'θέματα' και πας στα wallpaper στα ανοίγει να τα δεις; πάτα σε ενα από αυτά, στο ανοίγει; εμένα όχι Είναι κάποιο bug της ρομ;η είναι δικό μου το πρόβλημα;
-
Οκ σε ευχαριστώ. Δοκίμασε εαν μπορείς σε παρακαλώ το παραπάνω που ρωτάω, να μου πεις.
-
@derveni αυτην που σχολιάζουμε. Την τελευταία Ελληνική dev. Τα wallpapers σου ανοιγουν στα θέματα;
-
Καλησπέρα παιδιά Στο κενζο μου οταν μπαίνω στην εφαρμογή θέματα και συγκεκριμένα στα wallpaper, δεν ανοίγει κανένα. Τα φορτώνει κανονικά αλλά μέχρι εκεί. Επίσης η μπαταρία σκέτη απογοήτευση. Βέβαια δεν ξέρω εαν παίζει ρόλο και το θέμα που του εχω βάλει. Οθόνη μόλις 4 ώρες Κατά τα άλλα όλα καλά μέχρι στιγμής.
-
Παράθεση από jdtaff: “Δεν ξέρω να απαντήσω για τις stable εκδόσεις. Από την dev 7.2.7 και μετά, εκτός αν κάνω λάθος, συμβαίνει αυτό. Δυστυχώς δεν υπάρχει η δυνατότητα επιλογής όπως συμβαίνει σε άλλα ui και αυτό είναι πρόβλημα. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Και βέβαια είναι πρόβλημα. Προσωπικά χάνω αρκετές κλήσεις μέσα στην μέρα. Κάνουν κατι "κουλά" μερικές φορές Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ”
-
Παράθεση από jdtaff: “Καλημέρα. Όχι δεν αλλάζει ο αυξανόμενης ήχος κλήσης. Έχει αναφερθεί εδώ, ότι η εταιρία το θεωρεί σαν feature και όχι σαν bug. Οπότε προφανώς δεν θα αλλαχθεί. Πάντως στην global stable 8.1.1 δεν ισχύει, εάν θυμάμαι καλά. ”