Το θεωρώ απαράδεκτο ύστερα απο τόσα update να χάνουμε κλήσεις εξαιτίας του αυξανομενου ήχου.
Πάει; αυτό ήταν; το παντρευτηκαμε και αυτό; δεν θα το φτιαξουν;
Τι να πω ρε παιδιά, κάνει κάτι "κουλά" αυτη η xiaomi..
Φίλε μου...εξ αρχής δεν κατάλαβα ότι "γκρινιάζεις" για developer rom. Αλλιώς δεν θα σου απαντούσα καν.
Όχι γιατί είμαι κάνας κακός τύπος ούτε επειδή έχω κάτι μαζί σου.
Αλλά όταν λέμε Developer Rom εννοούμε rom για προγραμματιστές. Είναι rom που την δοκιμάζουν τα στακάλια για να την δώσουν σε εμάς τους κοινούς θνητούς όταν θα δουλεύει απροβλημάτιστα. Είναι rom υπό δοκιμή.
Ούτε παντρευτήκαμε κάτι λοιπόν, αλλά ούτε η Xiaomi κάνει κάτι "κουλό".
"Κουλό" είναι να γρινιάζουμε για κάτι που δεν δουλεύει σωστά σε developer rom. Να το επισημάνουμε ΝΑΙ. Να γκρινιάξουμε ΟΧΙ. Η rom είναι υπό δοκιμή...υπό προγραμματισμό...το λέει η ονομασία της.
Εάν βάλεις Stable και έχεις προβλήματα, να βγούμε να βρίζουμε μαζί. Και να φέρω και τα φιλαράκια μου να γιουχάρουν. Αλλά όχι ξινίλα για developer roms...
Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
Φίλε μου συμφωνώ με τα λεγόμενα σου.
Αλλά δεν μπορώ να δεχτώ τα bug τα "σοβαρά" γιαυτό τα λέω και κουλά
Οπως π.χ πας να κάνεις με χαρά update και ξαφνικά βρίσκεσαι χωρίς δεδομένα(Internet), αυξανόμενο ήχο, battery drain και πάει λέγοντας.
Όσο για τις σταθερές δυστυχώς εχουν και αυτές "θέματα"
Καλησπέρα στο team, όλα καλά με το Redmi Note 3 Pro που έχω εδώ και 2,5 μήνες εκτός από το εξής: όταν προσπαθώ να ανοίξω το κινητό με δακτυλικό αποτύπωμα δεν πιάνει παρα μόνο να πατήσω μια on/off να ενεργοποιηθεί η οθόνη και μετά κανονικά ανοίγει με δακτυλικό. Το πρόβλημα το έχω από την αρχή που το πήρα. Κάποια λύση έχουμε γι'αυτό;
Στοιχεία MIUI Version : MIUI Global 7.2.9 Beta
Android Version 6.0.1 MMB29M
Και το battery drain συνεχίζεται.. αυτή την φορά με android και android system αλλά και πάλι μόνον όταν το wi-fi είναι ανοιχτό.. Σε παρακαλώ @geoanto555 πες μου ότι έχεις κάποια ιδέα πραγματικά δεν αντέχω άλλο..
Αν κάποιος είναι από Πάτρα παιδιά και θέλει να το αναλάβει του το φέρνω επί πληρωμή αν καταφέρει να βρει τι γίνεται με το battery drain . Δεν πάει άλλο..
Developer..7.1.19 Του φορουμ μας.
Αλλά διάβασα σχόλια οτι συνεχίζει και στην 7.2.9
Εχθές πέρασα την 7.1.19 και σήμερα παρατήρησα αυτό που αναφέρεις με τον ήχο κλήσεων
Δεν μπορώ να βρώ στις ρυθμίσεις την επιλογή για αυξανόμενη ένταση ήχου στις κλήσεις,νομίζω ότι εκεί είναι το θέμα.
Υπάρχει κάπου η επιλογή και δεν την βρήκα;
Μέχρι και την stable υπήρχε!
You may think you can fly - but you better not try