Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 306.
-
Παράθεση από billfot: “Καλημερα.Τι εννοειτε ρε παιδια με το δειξτε κατανοηση?3 μηνες για ενα τζαμακι κι αλλα μικροπραγματα χαμενα απο 2+ μηνες?Δηλαδη για να καταλαβω , ενας ΔΥ μπορει να καθυστερει το εργο του οσο θελει , κι ενας ελευθερος επαγγελματιας αν δεν εκτελεσει ΑΜΕΣΑ το εργο του το χανει και γινεται κακος στη δουλεια του? Θελεις εσοδα απ το τελωνειο ? Οργανωσε το!Δε μπορεις να κοβεις χρημα ΧΩΡΙΣ δυναμικο.Και μιλαμε για δυναμικο που ουδεποτε διοριστηκε με ΑΣΕΠ...(σοι το βασιλειο) Στην αρχ…
-
εχω χασει το μπουσουλα με τα Ελτα.. Χτες μου ηρθε δεμα απο παραγγελεια 20/9 χωρις tracking number. και ξαφνικα 6 δεματα που περιμενα εμφανιστικαν να ειναι Ελλαδα. * 23/12/2017, 07:16:43 * ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) * ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ * 23/12/2017, 06:38:46 * ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) * ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ * 5/12/2017, 20:30:00 * ΟΛΛΑΝΔΙΑ * ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ -------- * Ημερομηνία & Ώρα * Περιοχή * Κατάσταση * 23/12/2017, 07:21:45 * ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) * …
-
Παράθεση από Stelios Stelaras: “απαγορεύεται η εισαγωγή μπαταριών επομένως και power banks στην ελλαδα. Γίνονται κατάσχεση στο τελωνείο. Τα σο άρα μαγαζιά δεν στέλνουν τέτοια είδη Ελλάδα ” οι μπαταριες ειναι μια πονεμένη ιστορία. Ειναι αναλογα το μαγαζι. Μου στείλανε μπαταρίες για action camera μέσα σε κουφάρι απο τηλεκοντρόλ επειδη απαγορευονται σκετες ενω σε εξαρτήματα μέσα επιτρέπονται. Βέβαια το ρισκάρεις. Παντως τσακαλια οι Κινεζοι. Το γραφανε και πανω μη το πεταξεις 9tinypic.com/r/24e0qdw/…
-
Ταυτότητα θα χρειαστείς οπωσδήποτε αλλα οταν τα άλλα στοιχεια ειναι τα ίδια, εννοω διεύθυνση και έστω μικρο ονομα και αρχικό απο το επιθετο δε θα εχεις προβλημα. Θα σου πρότεινα παντως μολις το δεις να πας στο ΚΔ της περιοχής σου για να το πάρεις πριν αφήσει χαρτάκι ο ταχυδρόμος. Είναι μια έμμεση απόδειξη ότι ειναι δικό σου
-
Παράθεση από linuxilakis: “εγώ όμως βλέπω ότι έχουν κολλήσει για priority απο BG, μόνο μεγάλα ή ακριβά πακέτα με κινητά και άλλα π.χ drone όπως διάβασα αλλού. Δεν ξέρω αν αυτό λέει κάτι. Διότι δεν μπορεί να πάτησε Ελλάδα δέμα με θήκη στις 13 μέρες και τα άλλα να μην έχουν έρθει.... Άρα είναι εδώ και.... ή απλά δεν έχουν ανοίξει η σάκοι ή κάποια τα βάζουν στην άκρη άγνωστο για ποιο λόγο. ” Τσου απλά πιανουν οποιο σακο νανε δεν υπαρχει προτεραιοτητα. Περιμενω απο BG 5 δέματα pr. apo 22/11 και μετά…
-
Παράθεση από chrisnik: “Παιδια το banggood γιατι εβαλε ασφαλεια (αν θες) για την αποστολη?Εχουν αρχισει κ χανονται δεματα? ” Η δικη μας ασφαλεια ειναι η paypal δεν χρειαζεται κατι αλλο. Παράθεση από Thracia: “Να πω και εγώ; Έχουνε γίνει όλα ψηφιακά και αυτή είναι μια απλή εκτύπωση! Που να τρέχουμε τώρα το διευθυντή να υπογραφεί ” Ναι ναι ψηφιακή εποχή, ψηφιακή υπογραφή και έλεγχο σε εταιρείες τεχνολογίας αλλα..... αποστολή καταγγελίας με γραμμα και μάλιστα απλό. Ούτε καν συστημένο!! Αρε ελλαδιστ…
-
Παράθεση από dajannis: “Και εδώ η απάντηση ” Λοιπον σχετικα με τις καταγγελίες. Εχω κανει και σε συνηγορο του καταναλωτη (γραπτη απαντηση 28/11) και σε συνήγορο του πολίτη (γρ απ. 27/11) και στην ΕΕΤΤ. Οι μονοι που δεν προσπάθησαν να δικαιολογήσουν τα ΕΛΤΑ ειναι η ΕΕΤΤ και εκει περιμενω και γραπτη απαντηση μια και οπως εχω πει και σε προηγουμενο post τα εχουν στειλει στ ΕΛΤΑ. Ο συνήγορος του πολίτη για μενα ειναι οτι πιο μουφα υπαρχει για το συγκεκριμένο θεμα. Θα σας αναφερω μονο οτι οταν αναφερ…
-
Παράθεση από markito: “Eιχα παραγγείλει κατι φωτάκια για ποδηλατο από aliexpres. Εχουν περάσει και οι 60 μέρες και δεν έχουν φανεί ακόμα. Πάω να ανοιξω dispute στο aliexpres και δε με αφήνει να προχωρήσω ανοιγωντας ένα παράθυρο που λέει ότι το αντικείμενο έχει φτάσει στη χώρα προορισμού. Εγώ tracking number δεν έχω, απλώς το aliexpress αναγράφει κάποιο tracking number και τη διαδρομή του το οποίο δεν ανιχνευεται πουθενα. Τι εναι πάλι αυτό? ” Αντε παλι τυχερουλι. Το καλοκαιρι που θα χρησιμοποιησε…
-
Παράθεση από annonnaki: “Καλημέρα σε όλους. Εχθές παρέλαβα ένα μηχανάκι συρτής για καλάμι (ψαρέματος) απο ebay για τον ξάδερφο μου (εγώ δεν..). Το δέμα είχε την γνωστή ταινία τελωνειακού ελέγχου αλλά δεν χρέωσαν κάτι extra. Οπότε μου γεννιέται η απορία: μόνο τα κινητά είναι το πρόβλημα;;; Μιλάμε για μηχανισμό των 120 ευρώ. Πως στο καλό δεν το κόλλησαν να έχουμε άλλα κόλπα; Συνολικά από αποστολή μέχρι την παραλαβή στην Ξάνθη 24 ημέρες που είναι νορμάλ χρόνος (λόγω Χριστουγέννων). ” Πως αλλιως το …
-
Παράθεση από Stelios Stelaras: “Το παραξενο ειναι οτι μια πετσετα 10χ20 με μικροινες εκανε 75 μερες να ερθει αφου την ανοιξαν τελωνειο και την εκλεισαν παλι. τι παραξενο εντοπισαν στις ακτινες τους σε μια πετσετα με μικροινες. Η ξεφτιλα εχει και ορια.... ” Τις ποιες τους? Ενα εχουν που τους εκανε δωρεα ο Λατσης αν θυμαμε καλα..... Αμφιβαλω αν το δουλευουν. Αυτη τη στιγμή πρέπει να κανουν ανοιχτό διαγωνισμό για εταιρεια που να προσλαβει άτομο για να διαβασει το manual και να εκπαιδεύσει τους υπαλ…
-
Παράθεση από Bodai: “Για την ενημέρωση όλων η πλήρης εγκύκλιος της Α.Α.Δ.Ε σχετικά με τον τελωνειακό χειρισμό των ταχυδρομικών αποστολών Εκτός των άλλων περιγράφει και την διαδικασία χειρισμού μιας αποστολής απο την στιγμή της άφιξης. ” Αυτο ειναι ολα τα λεφτα... δ) απλοποιούνται και επιταχυνονται οι διαδικασίες που θα έχουν ως συνέπειας αφενός τηνκαλυτερη εξυπηρέτηση και προστασία των Πολιτών
-
Παράθεση από dajannis: “@divo Εχω κάνει και εγω εδω και 3 εβδομαδες και δεν μου έχουν στείλει τίποτα, μάλλον απορρίφθηκε η δεν την συνέταξα σωστά ” Οσο περισσοτεροι τοσο καλυτερα. Καλα μη φανταστεις οτι κι εμενα ηρθε αμεσως. πρεπει να την εχω κανει κανα μηνα. Αυτο που θελουν ειναι να εχεις ερθει σε επαφη με τα ΕΛΤΑ πρωτα ασχετα με το τι θα απαντησουν και tracking number οπωσδηποτε. Και απο εκει και περα εγω τους εγραψα μεσα για το ΧΥΚ και τι γραφει μεσα η σελιδα του υπουργιου για αποζημειωσεις γ…
-
Παράθεση από billfot: “Η θα φτιαξει το τελωνειο η θα μας κοψουν.ποσο ακομα να παει αυτο. Σε λιγους μηνες θα παραλαμβανουμε στο 6μηνο ” Από κάποιες επαφές που είχα υποτίθεται ότι το φταίξιμο ειναι του τελωνείου διότι τα ΕΛΤΑ δουλεύουν 24/24 ενώ το τελωνείο 12/24.....και ζητάνε λέει από το υπουργείο οικονομικών που έχει το τελωνειο να προσλάβει άτομα. Το καλό ειναι ότι σε όλο αυτό εχουν επέμβει και οι ξένες εταιρείες και απειλουν με μποϋκοτάζ αν δε λυθεί το θέμα!! θα δείξει σε 10 μέρες που θα παρα…
-
Επανέρχομαι σε κάτι που είχα πει σε προηγούμενα post. αφορά την καταγγελία προς ΕΕΤΤ για τα ΕΛΤΑ. Αφού εξετάστηκε και δεν απορρίφθηκε η καταγγελια μου, οπως βλεπετε και παρακατω τους εστειλε ειδοποίηση να απαντήσουν εγγραφως και με αποδειξεις εντός 10 ημερών, γι αυτά που έχω κάνει καταγγελία και αφορούν τις καθυστερησεις και τυχόν αποζημειωσεις. Πιστεύω ότι όσο πιο πολλοί τόσο καλύτερα 141390o.jpg
-
Παράθεση από Pan0s: “Παιδια μπορει να μου πει καποιος τι ακριβως θα γραφει στο Tracking οταν πρεπει να παω απο τα ΕΛΤΑ να παραλαβω το πακετο; Ευχαριστω ” το κοιτάς στα ΕΛΤΑ 'η σε ξένο site ? =============== Νοε 25th 2017, 4:46pm =============== * 22/11/2017, 20:52:49 * Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ * ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ * 22/11/2017, 20:05:39 * Κ.Α.Τ. * ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ) * 22/11/2017, 14:12:33 * ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) * ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ * 19/11/2017, 17:45…
-
Παράθεση από Stelios Stelaras: “Παράθεση από divo: “τουφεκιες ειναι αλλά με αντίκρισμα... προσωπικά η ΕΕΤΤ 2 φορές με έχει βοηθήσει με εταιρείες τηλεφωνίας. θα δείξει ” Η ΕΕΤΤ δεν έχει σχέση με τα τελωνεία νομίζω. Και ξανά γίνει η συζήτηση. Το τελωνείο ανήκει στο υπουργείο οικονομικών άρα εκεί πρέπει να κάνεις τις καταγγελίες. Όχι πως θα βρεις ακρη ” Πολυ σωστα. δεν εχει σχεση με το τελωνειο. Εμενα αυτο που με ενδιαφερει ειναι να το παρω γρήγορα απο τα ΕΛΤΑ και οχι μετα απο εναμιση μηνα οπως αρκ…
-
Παράθεση από asot: “H παρακατω φωτό είναι από άλλο φόρουμ, και δείχνει την κατάσταση έξω από το σημείο άφιξης δεμάτων στο Τελωνείο (Ελ. Βενιζέλος), γύρω στις 10 Νοεμβριου αν θυμάμαι καλά... Το θέμα είναι οτι αν αρχισουμε όλοι (λογικά) να ζητάμε refund λόγω καθυστέρησης, σύντομα τα κινεζομάγαζα θα μας βάλουν σε blacklist εμας τους Ελληνες... Μονο υπομονή μπορώ να συστήσω...! ” Έκτος απο υπομονή Πρεπει να αρχίσουμε και τις καταγγελίες στην ΕΕΤΤ με αξίωση αποζημιώσεις λόγο αθέτησης Χ.Υ.Κ. Προσωπικα…