Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 130.
-
παιδια καλημερα εχω το ιδιο προβλημα ξεκινησα την διαδικασια οπως ειναι στο φορουμ μπηκα EDL μεσω ADB και την ωρα του φλας κολλησε στο 30% και εγινε τουβλο φαινετε σαν 900ε και οχι σαν 9008 το χειρουργειο (testpoint) εχει 100% επιτυχια ? και η διαδικασια ειναι ιδια οπως πριν μπαινει σε edl meso testpoint και κανω φλας ? πως ξερω οτι δεν θα κολλησει παλι στο 30 %
-
Flash / Unbrick Redmi 3S
Μήνυμαεμενα παλι ρε παιδια εχει κολλησει στο send configuration command τι φαση ?
-
Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης από Android 5.1.1 σε Marshmallow 6.0.0 για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
Μήνυμαγια MTK θα υπάρξει κάτι ανάλογο;;;
-
έκανα cache /dalvik όχι εργοστασιακές τώρα ξανά πέρασα την dev και όλα καλά
-
λοιπον παιδια αφου ξεκλειδωσα το 1ο μου redmi 3s για τον εναν κολλητο μου τωρα παιδευομαι με τον δευτερο εχω κανει αιτηση και εχω παρει το οκ αλλα μολις ξεκιναω την διαδικαδια δηλαδη να παω σε fastboot μεσω miFlash παταω refresh - flash all μου βγαζει ακαθοριστο σφαλμα (remote:critical partiotion flashing is not allowed) ενω εχω ολες τις απαραιτητες ρομ και προγραματα πριν μια εβδομαδα εγινε το προηγουμενο ξεκλειδωμα
-
πηγα να κανω αναβαθμιση μεσω twrp την dev της παρασκευης και ξεκινησε οπως και στο redmi note 3 που εχω και ξαφνικα εκλεισε το κιν εσβησε...πηγα να το ανοιξω ανοιγει βγαζει το ΜΙ logo και δεν κανει τιποτα αλλο κολλαει εκει...πηγα να το βαλω σε twrp (vol up + power) αλλα τιποτα μονο σε fastboot μπαινει ... τι μπορει να εχω κανει το μονο που βλεπω το τελευταιο μισαωρο ειναι μονο το MI logo πως το επαναφερω ?
-
καλησπέρα σε όλους έχω ένα θέμα και θέλω βοήθεια!!!!αφού κατάφερα και πέρασα την gtv dev στο Redmi 3s μια λεπτομέρεια με ανησυχεί όταν πάω να μπω στο twrp δηλαδή volume up + power button πρώτα μου ανοίγει μια οθόνη με κάτι κίτρινα και μπλε γράμματα όλα στα κινέζικα εκτός από δύο σειρές Που συνοδεύονται από αγγλικά και εκεί κάπου γράφει recovery αφού πατήσω εκεί πάνω τότε μου ανοίγει το twrp έτσι πρεπε να είναι γιατί στο Redmi note 3 μου με την παραπάνω διαδικασία μπαίνει απ ευθείας στο twrp