παιδια καλημερα εχω το ιδιο προβλημα ξεκινησα την διαδικασια οπως ειναι στο φορουμ μπηκα EDL μεσω ADB και την ωρα του φλας κολλησε στο 30% και εγινε τουβλο φαινετε σαν 900ε και οχι σαν 9008 το χειρουργειο (testpoint) εχει 100% επιτυχια ? και η διαδικασια ειναι ιδια οπως πριν μπαινει σε edl meso testpoint και κανω φλας ? πως ξερω οτι δεν θα κολλησει παλι στο 30 %
Δεν έχεις και πολλές επιλογές...
Το testpoint δουλεύει γενικά .. Μπορείς βέβαια να το βραχυκυκλώσεις και με το καλώδιο.
Κατέβασε την παλιά Κινέζικη ρομ του οδηγού και το παλιό miflash και πιστεύω δεν θα κολλήσει.
λοιπον παιδια εκατσα εφτιαξα καλωδιο λειτουργει γινεται 9008 αλλα κολλαει στο φλας ολο βρισκει ερορ μια το πορτ (COM3) μια ακα8οριστο σφαλμα ολο σταματαει και με τα 2 miflash που εχω τι μπορει να μην κανω σωστα
λοιπον παιδια εκατσα εφτιαξα καλωδιο λειτουργει γινεται 9008 αλλα κολλαει στο φλας ολο βρισκει ερορ μια το πορτ (COM3) μια ακα8οριστο σφαλμα ολο σταματαει και με τα 2 miflash που εχω τι μπορει να μην κανω σωστα
Πες μας λίγο σε παρακαλώ ακριβώς τις δύο εκδόσεις MiFlash που χρησιμοποιείς και ποιες ακριβώς εκδόσεις roms έχει χρησιμοποιήσει μέχρι τώρα! Παίρνω σαν δεδομένο ότι έχεις τσεκάρει 100% ότι το κινητό σου είναι kenzo και όχι kate! Συγνώμη αν το έχεις αναφέρει σε προηγούμενα ποστ!
miphone 20151028 miflash setup 2016.08.30.0 kenzo images 6.5.12 6.11.3 kai global image v.7.2.5.0 πως μπορω να τσεκαρω αν ειναι το ΚΑΤΕ ειναι τουβλο το τηλ ... δεν ειναι δικο μου το κανω για ενα φιλο που δεν εχει ιδεα εχω κανει 7 redmi 3s 3Redminote mtk και τωρα τραβαω τα παντα με αυτο