Μέτρησε το....... ακριβώς.Ο/H guantanamo4 έγραψε:
μπορω να τσεκαρω αν ειναι το ΚΑΤΕ ειναι τουβλο το τηλ
Δες αν έχεις αυτοκόλλητο στην πλάτη και τι λέει.
Αν έχει Ευρωπαικό φορτιστή.
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΜέτρησε το....... ακριβώς.Ο/H guantanamo4 έγραψε:
αν εχει την συσκευασία ή το αυτοκόλλητο που υπήρχε στην πλάτη του τηλεφώνου,θα δεί μια ημερομηνία εκει...2015112 είναι το kenzoΟ/H guantanamo4 έγραψε:
πως μπορω να τσεκαρω αν ειναι το ΚΑΤΕ
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Μέτρησε το....... ακριβώς.Δες αν έχεις αυτοκόλλητο στην πλάτη και τι λέει.Ο/H guantanamo4 έγραψε:
Αν έχει Ευρωπαικό φορτιστή.
Όπως έλεγε και ένας φίλος ''τα Xiaomi είναι πολύ σκληρά για να πεθάνουν''.Ο/H lallasgr έγραψε:
Παιδιά μην τα παρατάτε!! Τα κινητά σώζονται εκτός αν έχει υποστεί ζημιά hardware όπου δεν είναι εύκολο να διαγνωστεί
τα εχω δοκιμασει τα πιο πολλα απο αυταΟ/H lallasgr έγραψε:
Παιδιά μην τα παρατάτε!! Τα κινητά σώζονται εκτός αν έχει υποστεί ζημιά hardware όπου δεν είναι εύκολο να διαγνωστεί!! Από κει και πέρα έχουν επανέλθει κινητά που είχαν αποτύχει σε flash πάνω από 50φορές!! Μπορεί να φταίνε οι υπολογιστές σας και να πρέπει να δοκιμάσετε σε άλλα PC!!
Σε γενικές γραμμές από αυτά που εγώ έχω δει έχω να αναφέρω τα παρακάτω μπας και σας βοηθήσω καθόλου:
Το MiFlash 2015.10.08 το χρησιμοποιούμε σε παλιότερες εκδόσεις των ρομ. Όπως παράδειγμα στην 7.5.2.0 και στις developer rom που είναι με Android 5
Το MiFlash 2016.08.30 το χρησιμοποιούμε με τις τελευταίες εκδόσεις ρομ.
Υπάρχει και το MiFlash Beta (2016) το οποίο έχει δουλέψει σε αρκετές περιπτώσεις και έχει φλασάρει σωστά σε φάσεις που τα άλλα MiFlash δεν τα κατάφερναν.
Δοκιμάστε να κατεβάσετε και τελευταία Global Stable Rom και τελευταία China Stable Rom. Αυτό μπορεί να κάνει την διαφορά. Μην κολλάτε με την china dev μόνο γιατί έχει τύχει σε αρκετούς να μην την παίρνει σωστά (την ρομ εννοώ ε?)
μετά τις 20:00 θα είμαι δουλειά...άμα έχεις χρόνο να το δούμε ξανάΟ/H george_fury έγραψε:
ευχαριστω παντως