Παράθεση από kyrgeo1978: “@kostas234 όχι και 200 ευρώ παραπάνω. Σου του λέω γιατί το SE δεν έχει 800αρα μπάντα και καλό είναι από εδώ και πέρα να κοιτάμε τις Global version συσκευές. ” το βρήκα παιδιά ευχαριστώ γιατί δεν ήξερα για τα κουπουνια
Παράθεση από makis1024: “Όχι βρε το mi8 se είναι το μικρό αδερφάκι του mi8. Δες εδώb50782de11aa88cf0f7682aebfe7126d.jpg ” που το βρήκες αυτό μπορείς να μου στείλεις το σαιτ?
Παράθεση από makis1024: “Κάποιο λάθος πρέπει να κάνεις , δεν είναι τόση η διαφορά. ” δες εδω Xiaomi Mi 8 SE 4G Phablet - $289.99 Free Shipping|GearBest.com και εδω Xiaomi Mi 8 4G Phablet Global Version - $465.99 Free Shipping|GearBest.com έχει διαφορά
Παράθεση από kyrgeo1978: “@kostas234 μέχρι στιγμής δεν έχει περάσει τελωνείο συσκευή με Belgium Post Registered. Αν και θα σου έλεγα να χτυπήσεις το Mi8 global version καλύτερα. ” το είδα και με την global version άλλα είναι πολλά τα χρήματα 200 ευρω πάνω από το άλλο ευχαριστώ
Παράθεση από kyrgeo1978: “Παράθεση από kostas234: “θέλω να πάρω το mi8 se απο gearbest με Via Priority Line έτσι το ονομάζει να κάνω την κίνηση ? η θα πάμε τελωνείο? ” Και με Belgium Post Registered καλά είσαι. ” δηλαδή αν κάνω την παραγγελία με το Belgium δεν θα περάσει τελωνείο?
παιδιά καλησπέρα επειδή γλυκοκοιτάζω το mi8 se έχει βγει με global rom ? αυτό που βλέπω είναι σωστό? (MIUI ROM for Xiaomi Mi 8/SE - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum)
Παράθεση από makis1024: “Επέλεξες priority direct mail; Πλήρωσες με Paypal ; Εάν ναι περιμένεις να σου έρθει , δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο. Το πρώτο σε προστατεύει από το τελωνείο το δεύτερο από το να χαθεί , με την επιστροφή χρημάτων. ” Το priority direct επέλεξα αλλά πλήρωσα με την κάρτα έχω κάνει πολλές αγορές με αυτόν τον τρόπο και δεν είχα κανένα πρόβλημα από το συγκεκριμένο σαιτ
Παιδιά καλησπέρα έχω αγοράσει 2 tv box από το banggood στης 30 Ιουνίου με πραριοριτη αποστολή το tracknig μου λέει 6/7/18 09:34 - ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΟΛΛΑΝΔΙΑ αυτό πήρα τηλ τα ΕΛΤΑ σήμερα και μου λένε ότι το δέμα δεν έχει φτάσει στο αεροδρόμιο τι να κάνω?