Ότι καλύτερη έκδοση μπορούσες να παραγγείλεις για την ώρα σε mi8 σε αυτή την τιμή.
ΤΕΛΩΝΕΙΟ: Πως να αντιμετωπίσετε το "ΤΕΡΑΣ"
- Οδηγός
-
-
Με το καλό να το παραλάβεις. Έκανες καλή επιλογή.
-
ευχαριστώ παιδιά να είστε καλά για την βοήθεια όταν έρθει με το κάλο θα σας πω εντυπώσεις
-
Επειδή σκέφτομαι να αγοράσω το mi 8 global version απο το gearbest και έχει μόνο την επιλογή priority line γνωρίζει κάποιος να μου πει εαν περνάει τελωνείο αυτή η μέθοδος;
Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Αν στο επόμενο βήμα, αφού την επιλέξεις, δείχνει priority eu line, είσαι οκ..Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
θα σε πρότεινα το banggood πάντως, μακράν το καλύτερο κινεζομάγαζο...το στέλνουν με την global με ξεκλείδωτο bootloader, σε 10 μέρες στην πόρτα σου και σε σούπερ τιμή...παίζει κουπόνι στα 340 περίπου γιούρα!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
θα σε πρότεινα το banggood πάντως, μακράν το καλύτερο κινεζομάγαζο...το στέλνουν με την global με ξεκλείδωτο bootloader, σε 10 μέρες στην πόρτα σου και σε σούπερ τιμή...παίζει κουπόνι στα 340 περίπου γιούρα!
ναι, φυσικά, τι θα θες τα παραπάνω, θα σου ρθει αυξημένος ο...ΕΝΦΙΑΣ!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μάλλον αυτό θα πάρω σε μπλέ χρώμα.
Ο/H demakhs έγραψε:
ναι, φυσικά, τι θα θες τα παραπάνω, θα σου ρθει αυξημένος ο...ΕΝΦΙΑΣ!!
Αν και φοβάμαι ότι μάλλον έχει απαντηθεί, παράγγειλα ένα pocophone 128Gb από Gearbest με αποστολή με αυτό το "European Line". Με το Βελγικό post δεν είχα προβλήματα, αλλά αυτό δεν το ξέρω. Είναι ασφαλές ή να ακυρώσω την παραγγελία;
-
Ο/H pagouras7 έγραψε:
Να ενημερώσω με priority Line bangood πλέον δεν τα στέλνουν με ολλανδικο ταχυδρομείο, σε άλλο φόρουμ έγραψαν ότι τα έστειλαν με κινέζικο και Σιγκαπούρη ταχυδρομείο, λογικά θα περάσουν τελωνείο, οπότε κάντε δοκιμή με προϊόντα μέχρι 22€
Καλησπέρα και από μένα παιδιά!Το παραπάνω δεν ισχύει, περιμένω ένα mi8 global και το 17 track μου βγάζει χώρα προέλευσης Ολλανδία
-
2 Mi Band 3 από Banggood στις 4/9 η αγορα ερχονται αποτι δειχνει η αναζητηση των ελτα με ελβετικο ταχυδρομειο
RX248.......CH
RX248.......CH
Η αγορα και των δυο με Air Parcel Register και tariff insuranceRedmi Note 4 3/32 , Redmi Note 4 4/64 MTK , Mi5s Plus 4/64 , Mi5s Plus 6/128 , Mi Max 2 6/64 , Mi Note 2 4/64 , Mi Note 2 6/128 , Mi Note 3 6/64, Mi Mix 2 6/64 , Xiaomi Black Shark 6/64 , Mi 8 6/64 , Redmi Note 4/64, Redmi Note 5 4/64 , Redmi Note 5 6/64, Redmi Note 7, Redmi Note 9s 6/128 , Poco F2 Pro 6/128 , Redmi Note 9 Pro 6/64
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0