Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 421-440 από 455.
-
κατεβάζω και εγώ και θα σας πω εντυπώσεις
-
CHUWI EBOOK Intel Z3736F Atom 2.16 GHz Quad Core 2GB RAM 32GB ROM 10.1 Inch IPS Screen Windows 8 Tablet PC online - coolicool ωραίο ταβλετ
-
Παράθεση από pechr: “Παράθεση από kostas234: “Παιδιά επανέρχομαι στο θέμα τις βιντεοκλησης είναι θέμα τις ρομ (xiaomi-miui-hellas-5.0_hermes_GTV-6.3.3) και αν μπορούμε να το φτιάξουμε γιατί είναι κρίμα να έχεις αυτή την πολυτέλεια από την Cosmote και να μην μπορείς να την εκμεταλλευτής ” δεν έχει το κινητό σου τη δυνατότητα ή έχεις αντιληφθεί bug και δεν σου δουλευει;; ” Δεν έχω αντιληφθεί bug στο τηλ γιατί να μην έχει αφού έχει μπροστινή κάμερα δεν παίρνει καμιά αναβάθμιση ως προς την βιντεοκλη…
-
μπράβο παιδιά με την βιντεοκληση θα μπορέσουμε να κάνουμε τίποτα εχω cosmote και δεν μπορώ να την εκμεταλλευτώ.
-
Παράθεση από kostas234: “Παιδιά δεν μπορώ να κάνω τίποτα έβαλα και το sdfixγια να κάνω εγκατάσταση από την sd card αλλά το πρόβλημα παραμένει δεν ανοίγει το igo κάποια βοήθεια ώστε να το φτιάξω. ” Λοιπόν βρήκα τι έφταιγε και το έφτιαξα το igo και έκανα την παρακάτω διόρθωση έχω το igo primo στην sd με το πρόγραμμα sdfix δίνω δικαιώματα για εγκατάσταση από sd και πάμε τώρα στο φάκελο igo στο sys και βρίσκουμε το [rawdisplay] Και στο highres=1 βγάζουμε το ερωτηματικό και το igo δούλεψε
-
Παράθεση από roseman1986: “Παράθεση από kostas234: “παιδιά περασα και εγώ χθες την νεα ρομ 6.2.18 μέχρι στιγμής πολύ καλη θα ήθελα να ρωτήσω γιατί και σ΄αυτην δεν μπορώ να κανω βιντεοκληση είναι θέμα τις ρομ ? ” Μήπως δεν πιάνει ή έχεις κλειστό το 3g; ” σημα εχω 3g το βλεπω στο τηλ. όταν κανω κληση δεν βλεπω πουθενα για βιντεοκληση
-
παιδιά περασα και εγώ χθες την νεα ρομ 6.2.18 μέχρι στιγμής πολύ καλη θα ήθελα να ρωτήσω γιατί και σ΄αυτην δεν μπορώ να κανω βιντεοκληση είναι θέμα τις ρομ ?
-
xiaomi-miui-hellas-5.0_hermes_GTV-6.1.29 αυτη εβαλα την ειχα κανει αποθυκευση στην sd και την περασα απο το update
-
Παράθεση από makis1024: “Οδηγός του stefanos1985, αφού έχεις θέμα με τον οδηγό του caeser. ” τελικα εκανα εγκατασταση την ρομ hermes_images_V7.0.6.0.LHMCNCI_20151016.0000.3_5.0_cn με το SP-Flash-Tool-v5.1532.00 και μετα εβαλα την ελληνικη και ειναι οκ τωρα τηλ.
-
Παράθεση από makis1024: “xiaomi-miui.gr/community/wsif/…/6050-FastBoot-ROM/#files ” οπα εχω μπερδεψει λιγο τα πραγματα αυτη πηγα να κανω εγκατασταση με το myflash αλλαμου βγαζει προβλημα
-
Παράθεση από makis1024: “Καθαρή εγκατάσταση έκανε της fastboot rom 7.0.6.0 του φόρουμ μας; Πώς θα βάλει την Ελληνική gtv dev πάνω στην global; μέσω ποιού recovery που δουλεύει script για twrp; Ας διαβάσει τον οδηγό για καθαρή εγκατάσταση του caeser. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk ” που θα την βρω την ρομ 7.0.6.0
-
παιδια ενας φιλος εκανε εγκατασταση στο redmi note 2 ayth thn rom hermes_global_images_V7.1.3.0.LHMMICK_20160125.0000.13_5.0_global με το SP-Flash-Tool-v5.1532.00 αλλα δεν εχει ελληνικα του ειπα για την δικια μου να βαλει την ελληνικη αλλα μεσω update οπως εκανα και εγω δεν την περναει πηγα να την περασω μεσω του MiPhone2015731 και τις οδηγιες που γραφουνε αλλα βγαζει προβληματι μπορουμε να κανουμε ?
-
Παράθεση από Opanos: “ΑΝ μπορώ να βοηθήσω: Ότι προτείνω θα τα κάνεις στο pc Device manager ->uninstall την συσκευή σου ΑΝ την έχει δει και όπως την έχει δει Reboot Επανασύνδεσε την συσκευή σου, κανονικά θα πρέπει να ανοίξει το mi pc suite αυτόματα Υπομονή μέχρι να τελειώσει, η αλήθεια είναι πως αργεί γιατί ψάχνει drivers στο win update. Παρ' όλα αυτά θα την δει μια χαρά. Ελπίζω να μην έχεις w10 διότι τότε θα πρέπει να ακολουθήσεις άλλη διαδικασία για τους drivers. ” τα w10 εχω
-
Παράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από kostas234: “το εκανα αλλα σταματαει στο 30% ” Uninstall και install ξανά τότε και άστο να φορτώσει καλά Μπορεί να θέλει και 40 λεπτά την πρώτη φορά ” εννοω οταν συνδεω το τηλ το προγραμμα σταματαει στο 30% και μετα απο λιγο μου λεει να κανω reboot και αντε παλι ιδια