Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 226.

• Xiaomi Aqara

psybill - - Άλλες συσκευές/Gadgets

Μήνυμα

Παράθεση από Bodai: “Απλά η επιβάρυνση θα είναι λιγότερη με το inverter @psybill σε σχέση με ένα απλό (δεδομένης πάντα της χρήσης που προκαλεί το συγκεκριμένο σενάριο) Γιατί δεν δοκιμάζεις να ρυθμίζεις απλά την θερμοκρασία, αντι του On/Off ? Ασχετα με την κατανάλωση τώρα το συνεχές On/Off δεν κάνει καλό σε καμιά συσκευή.. =============== Ιουν 30th 2017, 3:44pm =============== @psybill και όλοι ίσως ενδιαφέρεστε το open source πακέτο Domoticz από ότι φαίνεται συνεργάζεται με το Xiaomi hardware Οδ…

• HTB1sm2kRVXXXXXmXpXXq6xXFXXXw.jpg HTB1TpnuRVXXXXa7XXXXq6xXFXXXU.jpg Νέος Human Body Sensor από Xiaomi/Aqara έκανε την εμφάνιση του σε γνωστά κινέζικα καταστήματα. Στα τεχνικά χαρακτηριστικά δεν βλέπω να υπάρχουν διαφορές καθώς η εμβέλεια και η γωνία θέασης παραμένει ίδια με τον πρώτο αισθητήρα, στα 7 μέτρα και 170 μοίρες. Πλέον διαθέτει πλήκτρο για το reset και όχι τρύπα ενώ έρχεται και με βάση στήριξης για περισσότερες επιλογές στην τοποθέτηση. Προς το παρόν πωλείται στη διπλάσια τιμή από τον π…

• Xiaomi Aqara

Μήνυμα

@Bodai το κλιματιστικό μου είναι inverter, από αυτά που διάβασα όμως από το Link που έδωσες και τα inverter λειτουργούν στην αρχή στο φουλ για να έρθουν κοντά στην επιθυμητή θερμοκρασία. Σε κάθε άνοιγμα λοιπόν έστω και για πολύ λίγο θα λειτουργεί στο φουλ. Δεν θα επιβαρύνεται λοιπόν η κατανάλωση απ΄ότι στην περίπτωση που είναι ανοιχτό συνέχεια και λειτουργεί στο ρελαντί?

• Xiaomi Aqara

Μήνυμα

Καθώς ακόμα πειραματίζομαι με τους αυτοματισμούς του aqara θα ήθελα να ρωτήσω κάτι, ειδικά όσους είναι ειδικοί σε θέματα ρεύματος/κατανάλωσης. Όπως έχω πει και παραπάνω δεν έχω συνδέσει το a/c με aqara για να βλέπω την κατανάλωση. έχω φτιάξει ένα σενάριο να ανοίγει το κλιματιστικό όταν βλέπει θερμοκρασία πάνω από 28 βαθμούς και όταν βλέπει κάτω από 28 να κλείνει. Το aqara όπως θα έχουν διαπιστώσει οι κάτοχοι δεν σε αφήνει να ορίσεις θερμοκρασία με δεκαδικά, παρόλο που ο αισθητήρας θερμοκρασίας δ…

• Παράθεση από Sotiris_s: “Παράθεση από RASTAVIPER: “Τι λέτε τώρα βρε παιδιά; Η κίνηση ανιχνεύεται από όπου κοιτάει η κάμερα. Δεν γίνεται αλλού να κοιτάει η κάμερα και άλλα να αντιλαμβάνεται ο αισθητήρας. Sent from my m1 note using Tapatalk ” Μήπως το motion tracking που έχει κάνει το εξής... ανιχνεύει κάποια κίνηση , έναν άνθρωπο πχ, και μετά γυρίζει και τον ακολουθεί . Δηλαδή πρέπει να τον δει πρώτα κ μετά τον ακολουθεί....... Sent from my iPhone using Tapatalk ” Από τα λεγόμενα εδώ, κάτι τέτοιο…

• Παράθεση από RASTAVIPER: “Ακριβώς αυτό ρωτάω φίλε 2 ποστ πιο πίσω. Είναι η 360 mijia και δεν βρήκα τρόπο να κάνει περιπολία για να πιάνει κίνηση από την μια άκρη ως την άλλη. Ναι μεν γυρνάει όταν εγώ το επιλέξω πατώντας στην ανάλογη κατεύθυνση, αλλά μόνη της δεν το κάνει. Sent from my m1 note using Tapatalk ” Εγώ κατάλαβα κάπως διαφορετικά την ερώτηση σου. Εσύ ρωτάς αν μπορείς την ορίσεις να περιστρέφεται στο χώρο συγκεκριμένες στιγμές ενώ εγώ λέω μόνο στην περίπτωση ανίχνευσης κίνησης να γυρίσε…

• μια ερώτηση και από μένα μιας και ξεκινήσατε τη συζήτηση για κάμερες. έχω "ξεμείνει" με την πρώτη yi home camera και λέω σιγά σιγά να την αλλάξω με κάποια 360. αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι το εξής: αν η κάμερα είναι στραμμένη προς μία κατεύθυνση και π.χ. ανοίξει μια πόρτα που είναι σε άλλη κατεύθυνση, τότε η κάμερα θα γυρίσει αυτόματα και θα καταγράψει στο σημείο που έγινε η κίνηση? Από τη στιγμή που διαθέτουν motion sensor φαντάζομαι ότι αυτό είναι το λογικό να γίνεται, αλλιώς δεν έχει και νόη…

• Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από psybill: “Γενικά το έχω διαβάσει και γω ότι το zigbee μπορεί να λειτουργήσει ως mesh network ” Για να είμαστε πιο ακριβείς οι Zigbee συσκευες φτιάχουν mesh network όπου η κάθε συσκευή φτιάχνει ένα ευρετήριο των συσκευών που βρίσκονται γύρω. Αν έχεις ασχοληθεί καθόλου με Arduino & DIY projects θα βρεις πάμφθηνες λύσεις.. ” μπα, δεν παίζει να ασχοληθώ

• Xiaomi Aqara

Μήνυμα

@kukukali Αφού σου είπα βρε συ ότι δεν θα συνδέσω air condition στο ρεύμα. Το aqara μόνο του πάνω σ αυτόν τον ανταπτορα δε νομίζω να έχει πρόβλημα

• Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από psybill: “αλλά δεν ξέρω τι γίνεται με την επικοινωνία του gateway με τους σενσορες που συνδέονται με το πρωτόκολλο zigbee ” Πολλές Zigbee συσκευες λειτουργούν και σαν repeaters, δεν είμαι σίγουρος για τις Xiaomi συσκευες όμως. Παρόλα αυτά υπάρχουν Zigbee repeaters π.χ. => ZigBee Repeater | One Sightsolutions ή => RE10RF ZigBee repeater - Salus Controls ” Γενικά το έχω διαβάσει και γω ότι το zigbee μπορεί να λειτουργήσει ως mesh network, όμως ούτε εγώ έχω διαβάσε…

• Xiaomi Aqara

Μήνυμα

Εμένα με Android smartphone η λίστα μου είναι σχεδόν όλη στα κινέζικα με ελάχιστες εξαιρέσεις. Με το toyotomi τελικά δεν γινόταν με τίποτα η δουλειά. Επέλεξα λοιπόν το πρώτο όνομα από τη λίστα με τα common brands. Στο Αυτόματο δεν ολοκληρωνε τη διαδικασία αν αναγνώριζε κάποιες εντολές. Στο χειροκίνητο έκανα δουλειά και τουλάχιστον τα βασικά δουλεύουν.

• Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από haralake: “Ο λόγος που θέλω να έχω 3 gateways είναι γιατί σίγουρα θα έχω πρόβλημα με την επικοινωνία γιατί πρόκειται για μεζονέτα. ” Δεν είναι καλυτερη ιδέα να πάρεις repetears/extenders ? ” Ίσως τα repeater / extenders να λύνουν το πρόβλημα της επικοινωνίας του gateway με το router, αλλά δεν ξέρω τι γίνεται με την επικοινωνία του gateway με τους σενσορες που συνδέονται με το πρωτόκολλο zigbee. Δυστυχώς δεν γνωρίζω τη μέγιστη απόσταση που μπορεί να έχει ο σενσορ…

• Xiaomi Aqara

Μήνυμα

Επειδή η υπομονή δεν είναι ένα από τα προσόντα μου και δεν μπορούσα να περιμένω άλλο για την πρίζα να έρθει πήγα σε ένα "μαστόρι" και μου πρότεινε το εξής απλό. Να ανοίξουμε λίγο με ένα τρυπάνι τον κλασσικό universal αντάπτορα, που πουλάνε όλα τα καταστήματα, και να χωρέσουν τα μαχαίρια του aqara. Έτσι και έγινε, απλά και ανέξοδα. Σίγουρα όταν θα έρθει η πρίζα θα προσπαθήσω να τη συνδέσω για να να μην εξέχει τόσο από τον τοίχο η συσκευή, όμως τουλάχιστον τώρα μπορώ να τη δουλέψω. Δυστυχώς όμως δ…

• Xiaomi yeelight

psybill - - Yeelight

Μήνυμα

Στείλε κανένα feedback μέσα από την εφαρμογή μπας και το διορθώσουν σε επόμενο update

• Xiaomi yeelight

psybill - - Yeelight

Μήνυμα

Παράθεση από auteur: “ με τα xiaomi aqara door sensor (λειτουργουν μονο με ios και οχι με android) δεν βρηκα καποια τετοια επιλογη.. ” Αν και είμαι λίγο off topic, να πω ότι σήμερα παρατήρησα στα διαθέσιμα sub devices του gateway ότι προστέθηκαν πλέον και τα καινούρια aqara (τετράγωνα) door sensor και temperature sesnsor στην android συσκευή μου. Το μόνο που δε βλέπω ακόμα να έχει προστεθεί είναι το καινούριο wireless switch!!! δεν έχω βέβαια κάποια από αυτά για να επιβεβαιώσω 100% ότι δουλεύουν…

• Xiaomi Aqara

Μήνυμα

Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες. Εγώ προσωπικά δηλώνω εντελώς άσχετος σε ότι έχει να κάνει με ρεύμα και ούτως ή άλλως τα δικά μου κλιματιστικά έχουν συνδεθεί από κουτί και δεν πρόκειται να τα πειράξω. Ελπίζω η πρίζα που περιμένω να κάνει δουλειά και να συνδέσω το aqara μόνο για τηλεχειρισμό

• Xiaomi Aqara

Μήνυμα

Μπα όχι, και μάλιστα μου κάνει λίγο εντύπωση που εσείς εδώ μιλάτε και για σύνδεση στο ρεύμα, καθώς εδώ στην Ελλάδα συνηθίζεται τα ac να είναι συνδεδεμένα κατευθείαν στην παροχή συνήθως από κάποιο κουτί ψηλά στον τοίχο. Έχω παραγγείλει την εσωτερική πρίζα που έχεις αναφέρει παραπάνω από το aliexpress. Λες ότι είναι δοκιμασμένη. Το επιβεβαιωνεις και εδώ ή να αρχίσω να ψάχνω κάτι άλλο? Κάνει για τα δικά μας τα στρογγυλά κουτιά?

• Xiaomi yeelight

psybill - - Yeelight

Μήνυμα

Δε δουλεύουν όλα τα προϊόντα της xiaomi με όλους τους servers. Μόνο ο server της Κίνας δουλεύει με όλες. Αν δεν κάνω λάθος το gateway και οι συσκευές που συνδέονται σε αυτό δουλεύουν μόνο με Κίνα. Επίσης το ίδιο συμβαίνει με συσκευές όπως το air purifier, το rice cooker κτλ

• Xiaomi yeelight

psybill - - Yeelight

Μήνυμα

Παράθεση από auteur: “@psybill σε home cinema οποτε ο human body sensor, ισως πιανει καμια κίνηση απο την οθονη ή απο το φως που θα εκπέμπει στο δωματιο απο τον προβολέα. εχω εναν human body sensor και θα το δοκιμασω, αλλα γενικα, νομιζω οτι οι door sensor θα ειναι πιο αξιοπιστοι, με τους human body sensor καποιες φορες (σε απολυτο σκοτάδι) πρεπει να παω μπροστα στο sensor και να κουναω τα χερια μου μπροστά του για να αναψει και μερικες φορες δεν αναβει καθολου, οτι και αν κάνω. οποτε την αναβω …

• Xiaomi yeelight

psybill - - Yeelight

Μήνυμα

Παράθεση από auteur: “@Alex_MLT αν εννοεις το xiaomi gateway το έχω ηδη αλλα θελω να πάρω τα xiaomi door sensor και να τα προγραμματίσω να αναβουν και να σβηνουν τα φωτα. Θελω να αναβει το φως οταν ανοιγει η πόρτα. να σβήνει το φως οταν κλείνει η πόρτα. και να σβήνει το φως αν εχει μείνει ανοιχτεί η πόρτα για x λεπτά.. (πχ 20 λεπτα) ” αν και έχω δοκιμάσει μόνο το πρώτο στην πράξη, θεωρώ ότι τα δύο πρώτα γίνονται σίγουρα ενώ το τρίτο ίσως να γίνεται με ένα μικρό τρικ. forums.xiaomi-miui.gr/index.…