Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 226.
-
Παράθεση από Ikariapower: “Θα μας τρελάνουν, δυο νέα προϊόντα παρατήρησα σήμερα !!! Ένα κάτι σαν Mi Band και μια καινούργια λάμπα της Aqara που όμως θέλει Gateway για να συνδεθεί, νομίζω πλέον ότι η Aqara θέλει να δουλέψει και μόνη της λόγω του Apple HomeKit !!!Τροποποίηση946922aedde29f96b92dce6c690c5491.pngΤροποποίηση1a21ace6d33acd95b737695d0a5ee10e.png Sent from my iPad using Tapatalk Pro ” Για το hey+ το είχα διαβάσει αρκετό καιρό πριν. Μάλλον ένα mi band με έγχρωμη οθόνη. Xiaomi Hey+ Smartba…
-
Όπως καταλαβαίνεις και συ δεν είναι λογικό να μην σου δουλεύουν αυτά. Δεν ειναι και κάτι πολύπλοκο. Πρέπει να πεις όσο περισσότερα μπορείς μπας και καταλάβουμε γιατί δεν λειτουργεί. Ποιες συσκευές έχεις, σε ποιο server τις έχεις, βλέπεις τη yeelight και στο mi home και στο yeelight app? δες τα logs των αυτοματισμών στο mi home, αν πατήσεις το mini switch βλέπεις το πάτημα? Δείξε μας και screenshot από τον αυτοματισμό να δούμε. Με το wifi του σπιτιού σου όλα είναι εντάξει?
-
Παράθεση από RpMz: “Βασικά πρέπει να συνεργάζεται ότι είναι σε Wifi και όχι σε Zigbee. ” ισχύει κάτα καποιο τρόπο αυτό. Σίγουρα δεν συνεργάζεται με zigbee και bluetooth συσκευές. Βέβαια το gateway είναι wifi συσκευή και αυτό θέλουμε όλοι να δούμε να υποστηρίζεται, άσχετα με το αν συνδέεται με zigbee με τα child devices. edit και φυσικά δεν υποστηρίζονται οι κάμερες, που επίσης είναι κάτι που χρειάζεται αρκετά
-
Xiaomi yeelight
ΜήνυμαΤο πρόβλημα σου σίγουρα δεν είναι ότι δεν μπορείς να κατεβάσεις το GA από το Play store. Αυτό που βλέπεις στο play store δεν είναι τίποτα άλλο από ένα shortcut για τον launcher. Το GA είναι μέσα στην εφαρμογή της Google. Από εκεί και πέρα δεν ξέρω τι γίνεται με τα κινητά της xiaomi για να βοηθήσω. Αν έχεις το μενού του κινητού στα αγγλικά και τη γλώσσα στην εφαρμογή της Google επίσης στα αγγλικά, δοκίμασε να καθαρίσεις το cache της εφαρμογής και να κάνεις Force close, και στη συνέχεια προσπάθησε…
-
Xiaomi yeelight
ΜήνυμαΠαράθεση από ptoube: “πρέπει να έχω αγγλική έκδοση;;;;; ” Το μενού του κινητού στα αγγλικά αρκεί, αλλιώς υπομονή μέχρι να μας υποστηρίξει η Google. Για φέτος δεν είναι προγραμματισμένο, ποιος ξέρει ίσως του χρόνου τα καταφέρουν
-
Xiaomi yeelight
ΜήνυμαΌχι βρε συ. Τι θέλεις να το καταλάβει μόνο του το Google Assistant ότι έχεις λάμπα και να αρχίσει να την ελέγχει? Actions είναι ουσιαστικά οι δισνεσολαβητες μεταξύ των εκάστοτε εταιρειών, εφαρμογών κτλ και του Google Assistant. Τα βρίσκεις μέσα στο Google Assistant ή πάτα το παρακάτω link 0000002ec16328e0?hl=en&source=web Πρώτα συνδέεις τον λογαριασμό σου και μετά θα δεις την λάμπα σου
-
Xiaomi yeelight
ΜήνυμαΚαι βέβαια μπορείς. Πλέον δουλεύει το Google Assistant και στον server της Κίνας. Αν έχεις συνδέσει το yeelight action στις ρυθμίσεις του GA και δεν βλέπεις ακόμα τη λάμπα δοκίμασε να πεις στον βοηθό "sync my devices"
-
Το Ali έχει αυτές τις μέρες το λεγόμενο brand sales (τελειώνει αύριο το πρωί) και έχει σε κάποια σχετικά καλές τιμές, αλλά θέλει να σπάσεις τις παραγγελίες σε κομμάτια για να μην αε πιάσει το τελωνείο. Έχει τη sherlock s2 smart lock (αυτή που δεν είναι συμβατή με το Mi Home) κάτω από 60 € από Γερμανία και δωρεάν μεταφορικά αλλά αποφάσισα να μην πετάξω τα λεφτά μου καθώς της λείπουν βασικά πράγματα που εγώ θα ήθελα σε μια έξυπνη κλειδαριά
-
καλά αυτό εννοείτσι 1000%, όπως επίσης εγω θεωρώ ότι τα προιόντα είναι πολύ καλάισθητα στις περισσότερες των περιπτώσεων. Ίσως το smart things της Samsung να είναι μια άλλη πλατφόρμα που θα ηθελα να δοκιμάσω, αλλά ενώ υπάρχει τεράστια ποικιλία και υποστήριξη, δεν με τρελένουν αισθητικά ενώ οι τιμές είναι στο Θεό
-
Παράθεση από kted: “Χαιρετώ την παρέα. Έχω ένα raspberry που τρέχει domoticz, μαζί με ένα MySensors gateway. Έχω φτιάξει διάφορα sensors & actuators, αλλά θα ήθελα μια πιο "επαγγελματική" προσέγγιση, περισσότερο για να ανέβει το wife acceptance factor. Αξίζει η μετακίνηση σε miHome υλοποίηση; Βλέπω ότι μόνο με τον China server εμφανίζονται οι συσκευές που με ενδιαφέρουν αλλά τα κινέζικα είναι δύσκολα στην εκμάθηση. Διαβάζω εδώ μέσα για υλοποίηση με raspberry pi, αλλά δεν μπόρεσα να βρω συγκεκριμ…
-
Σίγουρα αν δεν μπει και στο mi home το συγκεκριμένο hub, προσωπικά ως χρήστης Android δεν βλέπω πουθενά τη χρησιμότητα του. Πάντως αφού μίλησες για Yeelight, οι άνθρωποι της εταιρείας στο forum έχουν δηλώσει ότι ετοιμάζουν τους δικούς τους διακόπτες για τις λάμπες τους χωρίς να χρειάζεται το mi home. "Guys, have some patience, we are working a new wall switch to solve this problem, you don’t need to buy any Hub or expensive Aqara"
-
Παράθεση από kotlid: “Παιδια θελω να παρω την καμερα που ειναι και ble gateway απο gearbest (λογω refund απο εκει). Μπορει καποιος να με βοηθησει για το ποιο μοντελο ειναι γιατι σε 2 που ειδα απαντησανε απο το support (οτι να ναι ειναι και αυτοι ) οτι δεν ειναι καμια ” Αυτή ψάχνεις, το παλιό μοντέλο που είναι και dual band wifi Xiaomi mijia 1080P Smart IP Camera - $54.13 Free Shipping | GearBest.com Mobile Η καινούρια που μοιάζει εξωτερικά δεν ειναι dual band, δεν είναι ble gateway, αναφέρεται σ…
-
Έβγαλε το gearbest το aqara smart motion sensor που το είχαμε πει εδώ παλιότερα vibration sensor σε προσφορά τα 50 πρώτα κομμάτια κάθε μέρα στα 6 δολάρια. Το πήρε κανένας? Πρέπει να δω ποιο Time zone είναι το UTC να δω μήπως προλάβω κανένα. Τώρα που γράφω είναι στα 12. Aqara Smart Motion Sensor International Edition - $11.99 Free Shipping | GearBest.com Mobile Ps. Στις 9 utc ξεκινάει η προσφορά μέχρι τις 26/8
-
Παράθεση από aenaos7: “Παράθεση από Jiasios: “Αυτη τη φορα οντως κυκλοφορησε η Αqara gateway ” Ο δεσμός δε λειτουργεί. Στάλθηκε από το RNE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” αυτό πρέπει να είναι το link. Αν και νομίζω ότι χρειάζεται λίγο υπομονή για να δούμε τις προθέσεις της Aqara. Το brand έχει επίσης δηλώσει στο twitter ότι οι συσκευές θα είναι διαθέσιμες τον Σεπτέμβριο στην Αμερική και τον Οκτώβριο στην Ευρώπη...
-
Παράθεση από kotlid: “Εγώ γιατί εδώ και κανενα μήνα χρησιμοποιώ το Google assistant για τις λάμπες που εχω; Το mi home app το έχω mainland China απο την αρχή και πριν κανένα μήνα ενεργοποίησα το mi home στο Google assistant και δουλευουν. Και από το κινητό μέσω GA και μέσω android TV Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk ” Γιατι το δουλεύεις με το Mi Home action που περιλαμβανει και τις λάμπες της Yeelight εκτός από τις συσκευές της xiaomi. Το yeelight action είναι πιο ολοκληρωμένο όμως, καθώ…