Διαφήμιση

MI HOME: Γενική συζήτηση, λειτουργίες, πρόσθετα κλπ

• MI HOME: Γενική συζήτηση, λειτουργίες, πρόσθετα κλπ

Αφού γράφει ότι συνδέεται με τις smart συσκευές και δουλεύει με σκηνές (φαντάζομαι μέσω wifi θα γίνεται αν δεν έχει bluetooth) μου χρησιμεύει. Ούτως ή άλλως μέσω mi home θα γίνουν όλα. Λέω να την τσιμπήσω το έχω κάνει ολόκληρο θέμα για μια cam πια! . Με mi home 5 in 1 kit μια χαρά θα είναι!

Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ο/H Harrytzo έγραψε:

Αφού γράφει ότι συνδέεται με τις smart συσκευές και δουλεύει με σκηνές (φαντάζομαι μέσω wifi θα γίνεται αν δεν έχει bluetooth) μου χρησιμεύει. Ούτως ή άλλως μέσω mi home θα γίνουν όλα. Λέω να την τσιμπήσω το έχω κάνει ολόκληρο θέμα για μια cam πια! . Με mi home 5 in 1 kit μια χαρά θα είναι!

Ότι νομίζεις, εγώ πάντως σου ξαναλέω πάρε την άλλη την ποιο ακριβή !!! Το ακριβό είναι φθηνό λένε κάποιοι και έχουν δίκιο, έτσι και αλλιώς η διαφορά είναι μικρή και ανάξια λόγου !!!

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Η άλλη με το bluetooth είναι σε έλλειψη πάλι...

• Διαφήμιση

Ο/H Harrytzo έγραψε:

Η άλλη με το bluetooth είναι σε έλλειψη πάλι...

Δες και σε άλλα μαγαζιά !!!

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
    • Με το BLE gateway θα πάρεις, αύριο μεθαύριο μπορεί να πάρεις καμία συσκευή με Bluetooth connectivity και δε θα μπορείς να την βλέπεις μέσω internet, παρά μόνο με Bluetooth τοπικά από το κινητό σου και θα χτυπάς το κεφάλι σου!!!

Ok gus νομίζω την βρήκα ali new version με bluetooth support. Ξέρουμε μήπως τι παίζει για μεταφορικά ali;

Ο/H Harrytzo έγραψε:

Ok gus νομίζω την βρήκα ali new version με bluetooth support. Ξέρουμε μήπως τι παίζει για μεταφορικά ali;

Ρωτάς το πωλητή απευθείας μέσα απο την εφαρμογή !!!

Sent from my iPad using Tapatalk Pro
    • Διαφήμιση

Θα μας τρελάνουν, δυο νέα προϊόντα παρατήρησα σήμερα !!! Ένα κάτι σαν Mi Band και μια καινούργια λάμπα της Aqara που όμως θέλει Gateway για να συνδεθεί, νομίζω πλέον ότι η Aqara θέλει να δουλέψει και μόνη της λόγω του Apple HomeKit !!!

• RE: MI HOME: Γενική συζήτηση, λειτουργίες, πρόσθετα κλπ

Εφοσον είναι πάνω από 22€ να προσέξεις μήπως παίξει κανένα τελωνείο.
      Αυτοί του ΑΛΙ θέλουν προσοχή .

Ο/H Harrytzo έγραψε:

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
      ONEPLUS 3T, Stock Android 8.0, Boeffla kernel
    • Ο/H Ikariapower έγραψε:

Θα μας τρελάνουν, δυο νέα προϊόντα παρατήρησα σήμερα !!! Ένα κάτι σαν Mi Band και μια καινούργια λάμπα της Aqara που όμως θέλει Gateway για να συνδεθεί, νομίζω πλέον ότι η Aqara θέλει να δουλέψει και μόνη της λόγω του Apple HomeKit !!!ΤροποποίησηΤροποποίηση

Για το hey+ το είχα διαβάσει αρκετό καιρό πριν. Μάλλον ένα mi band με έγχρωμη οθόνη.
      Xiaomi Hey+ Smartband: δικό σου το Mi Band 3 με έγχρωμη οθόνη στα 52€! - GizChina Greece
      Επίσης η λάμπα έχει κάνει την εμφάνιση της σε αυτό το video του xiaomify

Ενδιαφέρον ότι πρόκειται για zigbee version και όχι wifi
    • Ο/H vrwmiaris έγραψε:

Ο/H PJG έγραψε:

Ο/H Jiasios έγραψε:

Οι λαμπες λειτουργουν αψογα παντα. Ποιος αυτοματισμος με τη δυση του ήλιου; υπαρχει το in dark. το θερμομετρο με την οθονη δεν υπαρχει λογος να το συνδεσεις με BT αν εχεις το απλο με zigbee.
      Το in dark που λες είναι σε aqara motion sensor, έχω τον mi motion sensor. Το gateway που έχει το in dark είναι σε άλλο δωμάτιο... Θα βόλευε να λειτουργούσε το σενάριο αυτοματισμού με την δύση του ηλίου, άλλα ως τοποθεσία έχει μόνο Κίνα.Το θερμόμετρο με την οθόνη είναι σε άλλο δωμάτιο, όπου δεν μπορώ να βλέπω θερμοκρασία (δεν είναι σημαντικό).
      Ποστάρω και την λίστα με τους αυτοματισμούς, αν θες βάλε και την δική σου να πάρουμε καμία ιδέα.
      Μπράβο ολόκληρη επένδυση έχεις κάνει.Ο κύβος δουλεύει σωστά;
      Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Να είσαι καλά! Είπα αντί να πάρω κινητό ναυαρχίδα είπα να πάρω mid range και τα υπόλοιπα € να τα διαθέσω σε αυτοματισμούς.
      Ο κύβος λειτουργεί άψογα! Το μόνο θέμα είναι να θυμάσαι τι κάνει το κάθε gesture... Το μαθαίνεις όμως με τον καιρό! Ψαρωτικότατο τηλεχειρηστήριο...
    • Διαφήμιση
    • Ο/H PJG έγραψε:

Ο/H vrwmiaris έγραψε:

Ο/H PJG έγραψε:

Ο/H Jiasios έγραψε:

Οι λαμπες λειτουργουν αψογα παντα. Ποιος αυτοματισμος με τη δυση του ήλιου; υπαρχει το in dark. το θερμομετρο με την οθονη δεν υπαρχει λογος να το συνδεσεις με BT αν εχεις το απλο με zigbee.
      Το in dark που λες είναι σε aqara motion sensor, έχω τον mi motion sensor. Το gateway που έχει το in dark είναι σε άλλο δωμάτιο... Θα βόλευε να λειτουργούσε το σενάριο αυτοματισμού με την δύση του ηλίου, άλλα ως τοποθεσία έχει μόνο Κίνα.Το θερμόμετρο με την οθόνη είναι σε άλλο δωμάτιο, όπου δεν μπορώ να βλέπω θερμοκρασία (δεν είναι σημαντικό).
      Ποστάρω και την λίστα με τους αυτοματισμούς, αν θες βάλε και την δική σου να πάρουμε καμία ιδέα.
      Μπράβο ολόκληρη επένδυση έχεις κάνει.Ο κύβος δουλεύει σωστά;
      Να είσαι καλά! Είπα αντί να πάρω κινητό ναυαρχίδα είπα να πάρω mid range και τα υπόλοιπα € να τα διαθέσω σε αυτοματισμούς.
      Ο κύβος λειτουργεί άψογα! Το μόνο θέμα είναι να θυμάσαι τι κάνει το κάθε gesture... Το μαθαίνεις όμως με τον καιρό! Ψαρωτικότατο τηλεχειρηστήριο...
      Ωραία θα το πάρω