Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 226.

• Αν είναι από την επίσημη αντιπροσωπεία και όχι παραεισαγωγή από κάποιο άλλο κατάστημα γιατί δεν παίρνεις ένα τηλέφωνο να δεις τι έχουν να σου πουν. Να μην σου δούλευε στον Server της Κίνας να καταλάβω ότι είναι ένα από τα τελευταία κολπάκια της Xiaomi αλλά να μη σου δουλεύει ούτε στο server της Ευρώπης δεν είναι λογικό

• Σε κάθε νέα αναβάθμιση συνήθως κάνω μια βόλτα σε όλους τους Server για να δω αν άλλαξε κάτι αλλά αυτό δεν το είχα δει. Thanks

• Στην 5.3.15 βλέπω επίσης στο settings /devices δύο καινούριες ρυθμίσεις. Η μία λέει notifications shade shortcut που βγάζει συντομεύσεις συσκευών στην μπάρα ειδοποιήσεων και η άλλη λέει permissions αλλά επειδή δεν έχω συσκευές στον server της Κίνας δεν βλέπω κάτι. Στον Singapore server τα μενού αυτά δεν υπάρχουν

• Έβαλα και γω την 5.3.13 και έχει την επιλογή για Time Zone. Απλά να σχολιάσω ότι είναι τουλάχιστον γελοίο να μπαίνεις σε κάθε συσκευή για να το φτιάξεις. Δεν λέω να είναι στα general settings γιατί μπορεί να έχει κάποιος περισσότερα του ενός σπίτια και σε διαφορετικές ζώνες ώρας, αλλά θα μπορούσε να είναι στα Home Settings και με μια κίνηση να ρυθμίζονται όλες οι συσκευές που ανήκουν στο συγκεκριμένο σπίτι. @PaixXiaomi στο status manager έχω όλους τους αισθητήρες διαθέσιμους, αλλά νομίζω ότι η σ…

• Παράθεση από vasma: “Μάλλον αυτό συμβαίνει, δηλαδή έχει φάει "πόρτα" στον Κινέζικο και γιαυτό δεν αναγνωρίζει το qrcode, ενώ στον ευρωπαϊκό δεν βγάζει αυτή την επιλογή, άσε που η δική μου βέρσιον είναι η 3.3.6_2018051810. ” και μένα το ίδιο είναι. κατά λάθος μπήκε το 3 εκεί. Sorry!!!

• έχω τη συγκεκριμένη κάμερα αλλά δε μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εμένα είναι συνδεδεμένη στο server της Σιγκαπούρης. Firmware 3.3.3_2018051810 Η συγκεκριμένη κάμερα είναι από τις λίγες που δουλεύει επίσημα και στον Ευρωπαϊκό server και μπορεί να συμβαίνει ότι και με τη σκούπα που πλέον δεν δουλεύει με τον Κινέζικο. Γνωρίζουμε αν η συγκεκριμένη κάμερα πωλείται σε διαφορετικές εκδόσεις πχ China version, global version Κτλ. Έχουμε πει και άλλες φορές ότι τα πράγματα αυτή την περίοδο είναι πολύ μπερδεμέ…

• Δεν βλέπω ούτε εγώ επιλογή για Time Zone. Ίσως είναι μόνο για iOS αυτή τη στιγμή. Σε εσάς έγινε με update της εφαρμογής ή έγινε εσωτερικά στον server?

• Παράθεση από AlexisDS: “Παράθεση από psybill: “Προφανώς οι περισσότεροι έχουν το gateway και εκεί η ειδοποίηση είναι διαφορετική και σίγουρα την καταλαβαίνεις από τις άλλες. Εγώ πάντως έβαλα μόλις το Light flow και χωρίς να κάτσω να το ρυθμισω τέλεια, είχα διαφορετικό ήχο για την εφαρμογή. Έδωσες πρόσβαση στην εφαρμογή για να μπορεί να διαχειρίζεται ειδοποιήσεις? ” Έχει διαφορετική ειδοποίηση το gateway σε συνδυασμό με τις παγίδες πόρτας και τα υπόλοιπα ? το έχω στο πρόγραμμα και αυτό. Δεν ξέρω …

• Προφανώς οι περισσότεροι έχουν το gateway και εκεί η ειδοποίηση είναι διαφορετική και σίγουρα την καταλαβαίνεις από τις άλλες. Εγώ πάντως έβαλα μόλις το Light flow και χωρίς να κάτσω να το ρυθμισω τέλεια, είχα διαφορετικό ήχο για την εφαρμογή. Έδωσες πρόσβαση στην εφαρμογή για να μπορεί να διαχειρίζεται ειδοποιήσεις?

• Ναι κατάλαβα τι θέλεις, απλά για την συγκεκριμένη εφαρμογή είχα καταλάβει λάθος. Δοκίμασε και το Light flow που σιγουρα το κάνει αλλά δεν ξέρω αν αξίζει η free έκδοση

• Παράθεση από AlexisDS: “Καλησπέρα παιδιά. Δεν ξέρω αν είμαι χαζός και δεν το βρίσκω, αλλά έχω σπάσει το κεφάλι μου για το πως να αλλάξω τον ήχο ειδοποίησης του Mi home στο κινητό μου. Δεν γίνεται να ακούω τον default ηχο του κινητού για τις ειδοποιήσεις. Θέλω να βάλω έναν ήχο συναγερμού να χτυπάει στο κινητό μου, όταν η dafang ανιχνεύσει κίνηση ας πούμε. Έχω ψάξει όλες τις ρυθμίσεις και δεν βρίσκω τέτοια επιλογή. Τόσο χαζός ειμαι ? ” Μην ανησυχείς φίλε μου, κατά πάσα πιθανότητα είσαι καλά. Από τ…

• sign in problems "too many sign in attempts, try again later" - Bugs - Xiaomi MIUI Official Forum ίσως να σχτίζεται με αυτό παιδιά. Ας κάνουμε λίγη υπομονή. Αν και εγώ δεν είμαι Κίνα και δουλέυουν ολα μια χαρά

• Τώρα μας πλήγωσες άσχημα και μένα και τον @Ikariapower. Το θέλω πολύ και γω αλλά είμαι σε φάση που περιμένω να μετακομίσω και δεν ξέρω πως θα είναι τα πράγματα. Καλορίζικο και περιμένουμε εντυπώσεις. Που θα το χρησιμοποιήσεις αν δείχνει ωραία στο χώρο, φωτεινότητα κτλ. Φαντάζομαι ότι έχεις διαβάσει στο forum της yeelight ότι έχει κάτι θεματακια με την τελευταία αναβάθμιση

• 5.3.10 στο play store. Δεν βλέπω διάφορες με την 5.3.9. Υπάρχουν ακόμα κάποια κινέζικα στις κάρτες των συντομεύσεων. Επίσης δεν κάνουν ακόμα scroll. Λέτε να το σταμάτησαν? Στο ios κάνουν?

• Καμία προφανώς, απλά κερδίζεις τουλάχιστον την τρίτη λειτουργία που δεν υπάρχει στο απλό. Εγώ βολεύομαι με τα στρογγυλά. Για συσκευή που θα "κυκλοφορεί" ελεύθερη νομίζω είναι καλύτερο το smart cube που έχει 6 λειτουργίες αλλά σκέφτομαι ότι τα παιδιά θα το κάνουν παιχνίδι γι αυτό δεν το έχω πάρει

• Παράθεση από Ikariapower: “Παράθεση από Jiasios: “Ενταξει το βρηκα: clicking, double clicking, long pressing, shaking. built-in high precision acceleration sensor new: WXKG12LM, old: WXKG11LM Εγω παρέλαβα το old... ” Και εγώ μια από τα ίδια, αν βρεις πουθενά εκτός από το Alli το νέο πες !!! Sent from my iPad using Tapatalk Pro ” φαίνεται να την έχει το banggood. Λογικά είναι σωστή η καταχώρηση γιατί το τονίζει στην περιγραφή και έχει και την απλή έκδοση Original Xiaomi Aqara Gyroscope Upgrade Ve…

• Παράθεση από Jiasios: “Σχετικα νε τις yeelight, καταργησανε τη δυνατοτητα να τις κανεις group ή εγω δεν τις βρισκω; ” Σε android έκδοση 5.3.6 δεν το βλέπω ούτε εγώ. έχει ξανασυμβεί στο παρελθόν και επανήλθε μετά από λίγο καιρό

• φαίνεται αρκετά διακριτικός. έβαλα και γω 2-3. thanks!!!

• [tabmenu][/tabmenu]Κατά την γνώμη μου μόνο τα Mi προϊόντα έχουμε ελπίδα να δούμε Ευρώπη, τα Aqara τα βλέπω πολύ χλωμά και αυτό φαίνεται από το ότι δεν μεταφράζουν το μενού τους στα αγγλικά όπως στα αντίστοιχα Mi (βλέπε παγίδες διακοπτάκια αισθητήρες κίνησης και δεν ξέρω αν ισχύει το ίδιο και για τον αισθητήρα θερμοκρασίας) !!! Παράθεση από Ikariapower: “ Sent from my iPhone using Tapatalk Pro ” αν υποθέσουμε ότι μέχρι το τέλος του 2018 που ακούγεται ότι θα δούμε υποστήριξη των Aqara συσκευών για…

• Γιατί βρε σε μπέρδεψα. Πήγαινε στις ρυθμίσεις του mi home και δες σε ποιο server είσαι συνδεδεμένος (αναφέρεται ως region). Εκεί μπορείς να αλλάζεις server για να διαπιστώσεις που είναι η λάμπα σου. Μόνο μια λάμπα έχεις ή και άλλες συσκευές? Μπορείς να χρησιμοποιήσεις και την εφαρμογή της yeelight. Ίσως χρειαστεί να την κάνεις reset και να τη συνδέσεις ξανά