Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 226.

• Ήρθε και στο android το μεγάλο άλμα στην έκδοση της εφαρμογής (σε beta βέβαια) και από 5.1.x. πήγαμε στην 5.3.6. Αλλαγές στις συντομεύσεις όπως είπαν και πιο πάνω για το ios, μόνο που εδώ φαίνεται να υπάρχει bug και δεν κάνουν scroll. Επίσης νέου μενού στην προσθήκη συσκευών που τις έχει ανά κατηγορία. Πολύ κινέζικο βέβαια προς το παρόν.... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/54183/

• Παράθεση από prekasg: “Που μπορω να βρω παλαιοτερες εκδοσεις του mihome ? εχω λαμπα yilight παλια δουλευε κανονικα απο τοτε που αναβαθμιστηκε το mihome δεν το βρισκει καν ” Δε νομίζω να είναι πρόβλημα της έκδοσης, γιατί δεν έχουν ακουστεί προβλήματα με τις yeelight. Χτες μόνο υπήρχαν κάποια προβλήματα που λογικά έχουν διορθωθεί. Λογικά έχεις συνδεθεί σε άλλο server από αυτόν που είχες συνδέσει τη λάμπα. Οι τελευταίες εκδόσεις σε προτρέπουν να συνδεθείς στον ευρωπαϊκό server ενώ εσύ λογικά παλιότ…

• Παράθεση από Ikariapower: “Παράθεση από psybill: “Και γω ευχαριστώ για το feedback. Εμένα με Singapore δε δουλεύει και καταλήγω στο συμπέρασμα ότι επειδή είμαι με το γνωστό κολπάκι μπερδεύεται και δεν συνδέεται. Δε με ενοχλεί βέβαια προς το παρόν γιατί το yeelight actions μου φτάνει αφού δεν έχω άλλες υποστηριζόμενες συσκευές. Θα μου λύσει κανένας εδώ την απορία ποιες είναι οι Mi color bulbs που να αναφέρει στην περιγραφή του action στο Google Assistant? ” Τους ρώτησα με mail και παραδόξως απάντ…

• Και γω ευχαριστώ για το feedback. Εμένα με Singapore δε δουλεύει και καταλήγω στο συμπέρασμα ότι επειδή είμαι με το γνωστό κολπάκι μπερδεύεται και δεν συνδέεται. Δε με ενοχλεί βέβαια προς το παρόν γιατί το yeelight actions μου φτάνει αφού δεν έχω άλλες υποστηριζόμενες συσκευές. Θα μου λύσει κανένας εδώ την απορία ποιες είναι οι Mi color bulbs που να αναφέρει στην περιγραφή του action στο Google Assistant?

• κερασάκι στην τούρτα για να μπερδευτούμε ακόμα περισσότερο σήμερα. Κάποιος ανέφερε στο forum της Yeelight ότι το Google Assistant δουλεύει πλέον με κάποιες συσκευές της xiaomi στον server της Κίνας και Σιγκαπούρης. Σε μένα με Singapore δεν δούλεψε, άλλοι λένε ότι δουλεύει. Εδώ η αναφορά στο forum της yeelight Mi gateway on Singapore server - Third Party Integration - Yeelight Forum και εδώ το Link στο google assistant 00000059b6df25e0?hl=en

• βλέπω να μας τρώει η αγωνία και να κόβει κρύος ιδρώτας μέχρι να αποφασίσει η xiaomi τι θέλει να κάνει με τους server της. Μέχρι πριν λίγες μέρες οι υποστηριζόμενες συσκευές στο server της Ευρώπης ήταν 9. Σήμερα βλέπω ότι είναι 12 και η σκούπα είναι μέσα. Δεν θυμάμαι αν η σκούπα ήταν και πριν μέσα. Τι να σημαίνει αυτό άραγε? ότι κάθε συσκευή που προστίθεται στην Ευρώπη θα κόβεται αυτόματα η πρόσβαση στο server της Κίνας για εμάς τους Ευρωπαίους? Αν δεν γίνει ταυτόχρονα με όλες τις συσκευές θα μας…

• Παράθεση από Ikariapower: “Που το διάβασες ;;; Για δώσε λινκ !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro ” το πρόσθεσα παραπάνω...

• @Ikariapower νόμιζα ότι το ήξερες αυτό για τους Aqara. Σήμερα πάντως διάβασα εδώ ότι υπάρχει πλέον νέο μοντέλο που έχει και long press αλλά και shaking που θα είναι χρήσιμο βεβαια μονο αν δεν θέλεις να κολλήσεις τον διακόπτη στον τοίχο. Όσο για τις νέες λάμπες έχω να παρατηρήσω ότι η συνεργασία της Philips με την Xiaomi φαινεται να πηγαίνει πολύ καλά και πλέον έχει καλύψει σχεδόν όλη την γκάμα της Yeelight. Από την άλλη βλέπω μια απομάρυνση της Yeelight από την Xiaomi. Η καινούρια λάμπα της Yeel…

• Όπως έχω δηλώσει και άλλες φορές εδώ μέσα είμαι εντελώς άσχετος με το ηλεκτρικό ρεύμα, αλλά φαντάζομαι ότι όλοι εδώ μέσα έχουμε ακούσει τον ηλεκτρολόγο μας να λέει για το ρελέ. εγώ το αντιλαμβάνομαι ως ένα είδος extra ασφάλειας ή διακόπτη, αλλά σίγουρα δεν μπορώ να πω περισσότερα, ούτε σε ποιες περιπτώσεις χρησιμοποιείται.

• Ναι βρε το κατάλαβα. Απλά εσύ λες ότι όταν πας να το προσθέσεις στη λίστα με τα διαθέσιμα wifi εσύ επιλέγεις το wifi του gateway. Εγω σου λέω να επιλέξεις το wifi του xiaomi router

• Παράθεση από kokorets: “Προσπαθω να συνδέσω ένα xiαomi gateway με το mi home στο κινητό μου (redmi note 2) αλλά δεν το βλέπει με τιποτα, δοκίμασα διάφορους server μήπως και αλλάξει κάτι αλλά τίποτα, επίσης προσπάθησα και σε 2ο κινητό (samsung) αλλά τίποτα. Μου εμφανίζει wifi του gateway (lumi-gateway-v3_miapa569) συνδέομαι αλλά δεν ξέρω τι να κάνω με αυτό.. Το router μου είναι xiaomi. Ούτε με την εφαρμογή miwifi το βρίσκει.. Το gatrway ανάβει κίτρινο φως που αναβοσβηνει τρεις φορές επαναλαμβανόμ…

• Παράθεση από newlynx: “Ευχαριστώ για την απάντηση. Από ότι καταλαβαίνω δεν κάνει η κεντρική μονάδα την διαχείριση και επεξεργασία των δεδομένων αλλά σερβερ στην Κίνα. Δεν έχω ασχοληθεί με προϊόντα άλλης εταιρίας για να δω πως αυτά λειτουργούν και αν κάνουν το ίδιο. Στο θέμα των προσωπικών δεδομένων καταλαβαίνω πως εκτός Αμερικανών και Ευρωπαίων θα τα δίνω και σε Κινέζους. Έχει ειπωθεί κάτι από Xiaomi για προσφορά των υπηρεσιών της και στην Ευρώπη; ” Η Xiaomi γενικώς κάνει την είσοδο της στην Ευρ…

• Παράθεση από newlynx: “Καλησπέρα στην πολύ βοηθητική ομάδα. Καθώς ενδιαφέρομαι να στήσω ένα σύστημα βασισμένο στο MI home, διάβασα τα περισσότερα από εδώ μέσα και μου λύθηκαν πολλές απορίες. Το μόνο που δεν κατανοώ είναι η αναφορά σε σέρβερς (Κίνα,Σινγκαπούρη) και αν αυτό περιέχει κάποιο ρίσκο για τα προσωπικά μας δεδομένα. Επίσης μπορεί να αλλάξει κάτι και να μην λειτουργεί το σύστημα ; ” Οι συσκευές αυτές χρειάζονται ένα server για να επικοινωνούν μεταξύ τους, και στη συνέχεια με το κινητό σου…

• Παράθεση από RASTAVIPER: “Παράθεση από psybill: “Παράθεση από PaixXiaomi: “Παίδες, από την εμπειρία σας, κάθε πότε θέλουν αλλαγή οι μπαταρίες για τους αισθητήρες (π.χ μαγνητικές παγίδες, αισθητήρες κίνησης κλπ) ? Αυτό που σκέφτομαι είναι μην τελειώσουν όταν θες να φύγεις για καιρό π.χ ή αν δίνουν λάθος triggers όταν η μπαταρία τελειώνει (δεν τα έχω καιρό οπότε δεν ξέρω πως συμπεριφέρονται σε χαμηλή μπαταρία)Δεν μπορώ ” Δεν μπορώ να σου πω με απόλυτη ακρίβεια γιατί πρέπει να κάτσω να συνδυάσω παρ…

• Δεν την έχω εγώ αυτή τη ρύθμιση πουθενά. Είμαι βέβαια σε Singapore server και η συσκευή είναι αναγνωρισμενη ως Mi Control Hub. Με αυτή την ευκαιρία παρατήρησα ότι υπάρχει πλέον security settings menu για κωδικό ή fingerprint, αλλά ενώ την ενεργοποιώ δεν μου ζητάει τίποτα και μπαίνει κατευθείαν στη συσκευή

• Παράθεση από PaixXiaomi: “Παίδες, από την εμπειρία σας, κάθε πότε θέλουν αλλαγή οι μπαταρίες για τους αισθητήρες (π.χ μαγνητικές παγίδες, αισθητήρες κίνησης κλπ) ? Αυτό που σκέφτομαι είναι μην τελειώσουν όταν θες να φύγεις για καιρό π.χ ή αν δίνουν λάθος triggers όταν η μπαταρία τελειώνει (δεν τα έχω καιρό οπότε δεν ξέρω πως συμπεριφέρονται σε χαμηλή μπαταρία)Δεν μπορώ ” Δεν μπορώ να σου πω με απόλυτη ακρίβεια γιατί πρέπει να κάτσω να συνδυάσω παραγγελίες, mail, καταστήματα και παραλαβές που χρε…

• Παράθεση από PaixXiaomi: “Μάγκες τελικά το βρήκα, απλά ένα jumperακι ήθελε από το SAB να το πας στο SCB για να παίρνει ρεύμα από την μπαταρία και όλα κομπλέ. Sorry, άμα σας ζάλισα, αλλά ίσως το βρει χρήσιμο κάποιος που ψήνεται να το κάνει. ” κανένα πρόβλημα, τουλάχιστον από μένα. Η συζήτηση και η ιδέα είναι εξαιρετική. Απλά εγώ που δε σκαμπάζω πολλά από ρεύματα μου φαίνεται βουνό. Κυρίως δεν ξέρω αν μπορώ να βρω παροχή ρεύματος στο μπαλκόνι για τη σειρήνα. Αν μπορείς κάποια στιγμή κάνε ένα συγκε…

• Παράθεση από PaixXiaomi: “Τα custom/selectable εικονίδια για τους αισθητήρες (π.χ για τις παγίδες και τους αισθητήρες κίνησης) σας δουλεύουν? Εμένα ό,τι εικονίδιο και να διαλέξω δείχνει πάντα τα default μπροστά. Παλιότερα ήταν ok. ” Το κοίταξα μόλις τώρα, γιατί με την μετακόμιση σε Singapore server δεν έχω προλάβει ακόμα να ολοκληρώσω το setup. Δε δουλεύουν ούτε σε μένα. Δεν αλλάζει τίποτα ούτε στη home screen ούτε στους αυτοματισμούς...

• Παράθεση από amavroudis: “@psybill Και πέρασε το lightinthebox έτσι χωρίς έλεγχο; Πώς το έστειλαν; Ποιος σου το παρέδωσε Ελλάδα; ” αφού είπα βρε συ ότι κατά το check out στο κατάστημα έβαλα την επιλογή ασφάλεια τελωνείου και πλήρωσα 5-6 ευρώ παραπάνω. ήρθε μέσω Βελγίου και ΕΛΤΑ. edit: αν θυμάμαι καλά στην αρχή η παραγγελία είχε άλλο track numner Edit 2: δες και από το κινητό μου ένα screenshot που είχα το παλιό και μετά τα ένωσα

• Παράθεση από amavroudis: “Πλήρωσες τελωνείο; ” αν ρωτάς εμένα, όχι φύσικά!!!