Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 226.
-
Το είδα αλλά δεν έχω κάποια σιγουρη απάντηση να σου πω την αλήθεια. Μόνο εικασίες. Η πρώτη είναι ότι δεν έχει κάνει σωστά update το σενάριο στους server της xiaomi και έχει κρατήσει ακόμα τις παλιές ρυθμίσεις. Δοκίμασε να απενργοποιησεις το σενάριο και μετά από λίγο να το ενεργοποιήσεις. Η δεύτερη είναι να μπερδεύεται με το σενάριο που συζητάμε τώρα.
-
Παράθεση από kotlid: “Παράθεση από psybill: “Ναι δεν θα τον χρησιμοποιήσεις καθόλου δες το screen shot Imgur: The most awesome images on the Internet ” Αυτό το σενάριο οπλίζει τον συναγερμό και όχι να χτυπάει ο συναγερμός. Sent from my Lenovo TAB 2 A10-70F using Tapatalk ” Έχεις δίκιο, ζητώ συγνώμη για το λάθος, ειδικά από το φίλο @yiatsou. Άρα δε γίνεται να χρησιμοποιήσουμε δύο διαφορετικά σενάρια συναγερμών εκτός και αν έχουμε δεύτερο gateway ή a/c companion για να φτιάξουμε εκεί το δεύτερο σε…
-
Παράθεση από yiatsou: “Καλημέρα Χθες παρέλαβα και εγώ το κιτ με τα 5 εξαρτήματα. Ήθελα να ρωτήσω Υπάρχει δυνατότητα να απενεργοποιηθεί το body sensor για συγκεκριμένες ώρες π.χ. βράδυ αλλά ο συναγερμός να γίνεται τριγγερ μόνο από door sensor. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Μη χρησιμοποιήσεις το έτοιμο σενάριο arm μέσα από το gateway, αλλά δημιούργησε ένα νέο σενάριο με τον door sensor να οπλίζει τον συναγερμό. Αν είναι στάνταρ και οι ώρες …
-
Παράθεση από crossmo: “Καλησπέρα, Βασικά θεωρώ πως το ενδιαφέρον κομμάτι του Mi smart home είναι η δημιουργία σεναρίων και όχι το κατά πόσο υπάρχει καινοτομία στις παρελκόμενες συσκευές, που δεν είναι και κάτι το ιδιαίτερο. Δυστυχώς δεν βρήκα τον χρόνο να ανατρέξω από την αρχή και στις 131 σελίδες του συγκεκριμένου thread οπότε δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω ποιά σενάρια έχουν υλοποιηθεί και με ποιές ιδιαιτερότητες ή δυσκολίες, κάτι που μάλλον θα γίνει μόλις ξεκινήσω την εγκατάταση γιατί σίγουρα θ…
-
Επειδή σε παλιότερη ερώτηση μου, αλλά και άλλων μελών, σχετικά με αποστολή με Belgium Post από GB, απλά να αναφέρω ότι είχα την ταχύτερη αποστολή εδώ και μήνες από Κίνα. Αποστολή 02/08 και σήμερα το έχω στα χέρια μου. Το track number είναι της μορφής LVS137636000119χχχχ και στη σελίδα των Βελγων γράφει ακόμα "Your parcel is on the way to Belgium'' ενώ στο 17track μου γράφει από τις 10/08 "Your shipment has been delivered to the postal operator of the country of destination and will be delivered …
-
πήρα χτες κάτι ψιλοπράγματα από GB αξίας 26€. Για να δούμε πως θα πάει με τα νέα δεδομένα. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι στις επιλογές του registered mail του GB είχε προστεθεί η επιλογή με ταχυδρομείο Βελγίου με κόστος μόλις 14 λεπτά. Τουλάχιστον εγώ δεν την έχω ξαναδεί. σήμερα βέβαια που έγινε η αποστολή το track number έχει τη μορφή LVS13763600011ΧΧΧΧΧΧ. λέτε να αλλάξει στο Βέλγιο?
-
Xiaomi Aqara
ΜήνυμαΑν δε σε ενδιαφέρει να συνδέσεις το ac στο πάνω στη συσκευή ( στο ρεύμα εννοώ) κάνε αυτό που έκανα και γω παραπάνω με τον ανταπτορα του ευρώ. Μια χαρά δουλεύει. Εμένα μου ήρθε η εσωτερική πρίζα αλλά δυστυχώς δεν μπαίνει στο στρογγυλό κουτί του τοίχου. Θα έρθει κάποια στιγμή ένας γνωστός ηλεκτρολόγος να δούμε αν γίνεται καμία πατέντα χώρις να καταστρεψουμε το σπίτι...
-
Εγώ το έχω να σβήνει αυτόματα στα 2 λεπτά και μάλιστα μου φαίνεται πάρα πολύ . αφού έστειλα και μήνυμα μέσα από την εφαρμογή μήπως βάλουν και άλλες επιλογές στο χρόνο. Μέχρι στιγμής δεν έχω παρατηρήσει να σβήνει το φως όσο είναι κάποιος μέσα στην κουζίνα και μάλιστα ο αισθητήρας δεν είναι σε ιδανική θέση. Θα χρειαζόμουν καλύτερα του καινούριο αισθητήρα με τη βάση αλλά με τις καθυστερήσεις που παίζουν τώρα με έχουν αποθαρρύνει.
-
Μπα δεν ήρθε ακόμα. Λογικά την επόμενη εβδομάδα. Μόλις μου έρθει θα γράψω εδώ εντυπώσεις =============== Ιουλ 22nd 2017, 12:08pm =============== Philips Connected bulb for Mi Home Philips Connected bulb for Mi Home - Album on Imgur Ήρθε επιτέλους χτες η λάμπα της Philips και σας παραθέτω μερικές φωτογραφίες από τη συσκευασία αλλά και μια δίπλα στη yeelight για σύγκριση. Επίσης βάζω και μερικά screenshots από το interface το οποίο φυσικά είναι διαφορετικό από τη yeelight.Το interface όπως βλέπετε…
-
Θα γίνω λίγο πιο αναλυτικός για να είμαστε σίγουροι ότι λέμε το ίδιο πράγμα. Δες και το αυτό το gif μήπως σε βοηθήσει περισσότερο. Imgur: The most awesome images on the Internet - Αρχικά αποθήκευσε μια συγκεκριμένη θέση στην κάμερα. Εδώ δεν έχω να σου πω κάτι παραπάνω, αφού εσύ έχεις την κάμερα και λες ότι μπορείς να ορίσεις μια συγκεκριμένη θέση, να την αποθηκεύσεις και να την ενεργοποιείς κατά βούληση. - Μετά πας στον αισθητήρα σου και επιλέγεις "Add sense". Στο δικό μου παράδειγμα επιλέγω το …
-
Υπάρχει επίσημη δικαιολογία για τις καθυστερήσεις του τελευταίου μήνα ή απλά αποφάσισαν πάλι να περνάνε περισσότερα δέματα από το τελωνείο ? εγώ μέχρι τώρα είχα 2 εβδομάδες για τα registered mail, και το πολύ 3 για δέματα χωρίς track number. τώρα έχω ένα unregistered από POS Malaysia που έχει κλείσει μήνα και δεν έχει εμφανιστεί και ένα registered με China Post με αποστολή 24/06/2017(το βλέπω στο elta.gr) που επίσης αγνοείται. Όλα αυτά μικροπράγματα, λιγότερα από 10€ το καθένα. Δεν θα με πείραζε…
-
από το Google translate το πρώτο σημαίνει "απενεργοποίηση αδρανοποίησης" και το άλλο "ονειροπόληση". Το δεύτερο μου κολλάει περισσότερο, γιατί λογικά εννοεί ότι ξεκινάει να περιστρέφεται γενικώς. Μόνο εσύ μπορείς να μας απαντήσεις λοιπόν τι κάνει αυτή η επιλογή αν την επιλέξεις. Επειδή όμως είπες ότι οι συγκεκριμένες θέσεις της κάμερας αποθηκεύονται ως σενάρια, δοκίμασε και κάτι τελευταίο. Στο σενάριο που φτιάχνεις με τον αισθητήρα μην μπεις στην κάμερα, αλλά δοκίμασε την επιλογή που έχει πιο πά…
-
Παράθεση από RASTAVIPER: “Ποιος σου είπε ότι δεν έχω τους αισθητήρες του SMART HOME; Sent from my m1 note using Tapatalk ” Εγώ από τα λεγόμενα σου κατάλαβα ότι δεν έχεις. Μπορείς λοιπόν να το δοκιμάσεις και να μας πεις? όπως είπες σε προηγούμενο μήνυμα, μπορείς να αποθηκεύσεις διαφορετικές θέσεις στην κάμερα ως σενάρια. Μπορείς λοιπόν να φτιάξεις ένα σενάριο με κάποιο αισθητήρα, είτε αυτός είναι body sensor είτε είναι door sensor, και να ορίσεις στην εφαρμογή αν ανιχνεύσει κίνηση ή αν ανοίξει κά…
-
@RASTAVIPER είναι φανερό ότι έχουμε πρόβλημα στην επικοινωνία και δεν λέω ότι φταις εσύ γι΄ αυτό. είπα εγώ ότι έγραψες για αισθητήρα πουθενά? γι΄αυτό λέω ότι επιβεβαιώνεται εμμέσως. Εσύ υποθέτω δεν έχεις άλλο εξοπλισμό εκτός από την κάμερα, εγώ έχω αισθητήρες κτλ αλλά έχω απλή κάμερα και όχι 360, και προσπαθούμε να συνεννοηθούμε στη θεωρία, αφού δεν υπάρχει κάποιος εδώ που να τα έχει και τα δύο και να μας το επιβεβαιώσει. Υπόσχομαι πάντως ΑΝ την πάρω κάποια στιγμή σύντομα, να κάνω ένα video για …
-
@RASTAVIPER άρα ουσιαστικά επιβεβαιώνεται εμμέσως αυτό που λέω παραπάνω. Δηλαδή αν έχεις δύο πόρτες σε αντίθετες κατευθύνσεις με τοποθετημένους door sensors, μπορείς λογικά εφόσον ενεργοποιηθεί ο door sensor να ενεργοποιήσεις το αντίστοιχο σενάριο της κάμερας και η κάμερα να στραφεί προς την κατεύθυνση που θέλεις. στη θεωρία βέβαια τα λέω όλα αυτά, αλλά μου φαίνεται λογικό να συμβαίνει...