Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 343.
-
έβαλα την τελευταία dev xtrv σε mi note 3. Πήρα απο μέσα το twrp. Μετά την εγκατάσταση της ρομ δεν δουλεύει το recovery. Εκκινεί και είναι κολλημένη η οθόνη.δεν μπορώ να πατήσω πουθενα. Είναι μπλε το σκιν του recovery. Μπορεί κάποιος να μου δώσει πιο παλιό ή να μου πει τι να κανω? Επιπλέον προσθέτω μερικά βασικά θέματα που βρήκα. Το μενού της κάμερας είναι αγγλικό, δεν υπάρχει face unlock ενώ η σταθερή global έχει. Το μενού έχει και πολλά αγγλικά αντί να έχει μόνο ελληνικα Εδιτ1 Επανέφερα την στ…
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Stelios Stelaras: “Μολις φλασαρα με επιτυχια την xiaomi-miui-hellas-XTRV-MINote3_V9.1.4.0.NCHCNEI_v9-7.1.zip που ειναι η τελευταια σταθερη που εχει σταλθει με μαιλ. μολις την ανοιξα μου ζητησε να κανει αναβαθμιση OTA. Το κανω? Εχει βγει νεοτερη και δεν εχετε προλαβει να μας την στειλετε σε μαιλ? Ευχαριστω εκ των προταιρων ” OXI.Είναι bug του Updater που χτυπάει μόνο στις Stable εκδόσεις. Δεν χρειάζεται να ξανακατεβάσεις την ROM. ” όταν με τι καλό βγει μια καν…
-
Μολις φλασαρα με επιτυχια την xiaomi-miui-hellas-XTRV-MINote3_V9.1.4.0.NCHCNEI_v9-7.1.zip που ειναι η τελευταια σταθερη που εχει σταλθει με μαιλ. μολις την ανοιξα μου ζητησε να κανει αναβαθμιση OTA. Το κανω? Εχει βγει νεοτερη και δεν εχετε προλαβει να μας την στειλετε σε μαιλ? Ευχαριστω εκ των προταιρων
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
την εχει βαλει καποιος σε Mi note 3 --> Jason να μου πει εντυπωσεις?
-
Παιδια εγω αποφασισα να βαλω σημερα στο νεο μου mi note 3 την stable καθως το τηλ θα χρησιμοποιειται καθημερινα και ηθελα να αποφυγω τυχον bugs σε καποια developer καθως δεν βλεπω πολλα σχολια σχετικα με τηλ μου στην dev και λεω μη ρισκαρω. Μολις την βαλω το μεσημερι και την δουλεψω καμια μερα θα σας πω εντυπωσεις
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΠαράθεση από fog: “H έκδοση του miunlock που χρησιμοποιείς είναι λάθος. Θα κατεβάσεις την τελευταία, από τη σελίδα που έκανες την αίτηση. Αφού πήρες άδεια σου επιτρέπει να την κατεβάσεις. ” Εγω που ειχα παλια μου ελεγε σφαλμα οτι για να συνεχισει πρεπει να κατεβασω την καινουρια.....
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΦιλε ειναι ηδη ξεκλειδωτο το τηλ! στο λεει!!!! Δεν χρειαζεται να κανεις τπτ! εισαι ετοιμος να φλασαρεις νεα ρομ Εγω αυτο βλεπω!
-
Kαι ναι ηρθε η ωρα μου να θαψω το πολυαγαπημενο μου (δεν ειρωνευομαι) gearbest. Παραγγελια 70 ημερων σχεδον φθηνοπραγμα αλλα δεν εχει σημασια. Ζηταω να αποσταλει ξανα, οπως παντα, και παιρνω την ακυρη απαντηση οτι δεν υπαρχει στοκ μονο τα λεφτα πισω μπορουν να μου δωσουν. Οπως μπορειτε να δειτε και σεις Wrist Protect Slip-proof Breathable Thicken Mouse Pad -$1.15 Online Shopping| GearBest.com υπαρχει στοκ. Τους απανταω νευριασμενος οτι με κοροιδευουν και υπαρχει στοκ. Και απανταν το πιο ακυρο οτ…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από bag67: “Καλησπέρα παίδες και Καλή Χρονιά. Προσπάθησα να ξεκλειδώσω το redmi 4x (santoni) και μου έβγαλε το παρακάτω μήνυμα: forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/48101/ Αφού πείραξα κάτι στο "μενού προγραματιστή" μην με ρωτήσετε τι η νέα προτροπή του εργαλείου ξεκλειδώματος ήταν να περιμένω 72 ώρες και να επανέλθω. Είμαι σε καλό δρόμο ή έχω χαθεί? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθειά σας. ” στον ίδιο δρόμο είμαστε να διαβάσεις λίγο πιο πάνω τα δικά μου σχόλια!
-
και μένα έτσι ήταν για 2 μέρες και μετά τα έδειξε κανονικα.
-
ΜήνυμαΠηρα ip σανγκαης οπως ειπατε. Περασε τον λογαριασμο αμεσως. Και τρεχοντας το mi flash unlock μου πεταξε μηνυμα να περιμενω 72 ωρες αν διαβαζω σωστα. Σας δινω φωτο και την Rom. Επισης θα ηθελα να ρωτησω κατι. Μεσα στην Jason που κατεβασα ειχε ενα φακελο recovery και μεσα ενα αρχειο img με ονομα TWRP. Αυτο ειναι το twrp που θα φλασαρω πριν περασω την Jason? Dropbox - 1.png Dropbox - 2018-01-04 15.48.18.jpg
-
Μήνυμαmi note 3 με global rom..Μολις μου ηρθε..και το mi account που περασα στο ανοιγμα μου εβγαλε την ψυχη =============== Ιαν 4th 2018, 3:13pm =============== ERROR 10008..... Τι κανουμε?
-
ΜήνυμαΠαιδια μου ζητησε να περασω τον λογαρισμο στις επιλογες για προγραμματιστες μεσα στην κατασταση κλειδωματος για να ξεκλειδωσει bootloader. Αλλα τρωω συνεχεια ''Αδυναμια συνδεσης, περιμενετε 2 λεπτα'' Τι κανω? μια ωρα προσπαθω