όταν με τι καλό βγει μια κανονική αναβάθμιση θα μου την βγάλει ή θα πρέπει να γίνει χειροκίνητα? Θα διορθωθεί αυτό το πρόβλημα στο μέλλον? Δοκίμασα και την dev αλλά έχει πολλές ελλείψεις ακόμη επομένως θα κάτσω μάλλον στην stableΟ/H MIUI_ART έγραψε:
OXI.Είναι bug του Updater που χτυπάει μόνο στις Stable εκδόσεις.Ο/H Stelios Stelaras έγραψε:
Μολις φλασαρα με επιτυχια την xiaomi-miui-hellas-XTRV-MINote3_V9.1.4.0.NCHCNEI_v9-7.1.zip
που ειναι η τελευταια σταθερη που εχει σταλθει με μαιλ. μολις την ανοιξα μου ζητησε να κανει αναβαθμιση OTA. Το κανω? Εχει βγει νεοτερη και δεν εχετε προλαβει να μας την στειλετε σε μαιλ?
Ευχαριστω εκ των προταιρων
Δεν χρειάζεται να ξανακατεβάσεις την ROM.
[Ενημέρωση 21/04/2018] H νέα λίστα με τις STABLE V9 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Stable
-
-
Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους.
Εκανα αναβάθμιση την περασμένη εβρομάδα απο stable XTRV 8.5.2.0 σε 9.2.2.0 με flash απο TWRP 3.1 χωρίς FR...
Ολα πηγαίνουν μιά χαρά εκτός απο το παρακάτω... Υπάρχει καμμιά λύση ???
-
@Stelios Stelaras
Εφόσον φοράς τη ρομ που σου έχει σταλεί στο mail θα έχεις OTA , είτε developer είτε stable είναι αυτή..
@GeorgeB
Δε πρέπει να υπάρχει πρόβλημα , ίσως κάποιο κόλλημα της στιγμής , για κάνε ένα καθαρισμό δεδομένων του playstore , ακύρωσε τη λήψη κανε και ένα reboot και ξαναδοκιμάσε.. -
@gkalen... ούτε και γω ξέρω πόσες φορές έκανα την διαδικασία που αναφέρεις... το αποτέλεσμα είναι το ίδιο !!!
-
-
-
-
για το cangro είναι miui9 σε android version 6.
Loading site please wait...
Έκανα λάθος στην έκδοση @vvnks.
Δες την απάντηση του @NasDriver πιο κάτω. -
-
Αυτή είναι η τελευταία για το Redmi 4A, όταν βγει νεότερη θα σου έρθει μήνυμα για αυτόματη αναβάθμιση
-
Άρα περιμένω Σωστά?
Ευχαριστώ -